Algselt postitas flameas
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kergejõustik
Collapse
X
-
Asafa Powell ja veel mõned Jamaica koondise sprinterid visati koondisest välja, kuna nad ei ilmunud mingisse treeninglaagrisse. Kui Powell tõesti mm-lt kõrvale jääb oleks see kindlasti kõva löök, ikkagi üks suuremaid medalikandidaate ka teised koondisest välja visatud olid kõik medalikandidaadid.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustAsafa Powell ja veel mõned Jamaica koondise sprinterid visati koondisest välja, kuna nad ei ilmunud mingisse treeninglaagrisse. Kui Powell tõesti mm-lt kõrvale jääb oleks see kindlasti kõva löök, ikkagi üks suuremaid medalikandidaate ka teised koondisest välja visatud olid kõik medalikandidaadid.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Homme siis hakkab Berliini mm. Pühapäeva õhtul toimub ilmselt kõige rohkem oodatud ala meeste 100 m. - Gay, Bolt, Powell, Kui ilm soosib võib tulla maailmarekord, ma olen vist üks vähestest, kes usub, et Gay on võimeline võtma vähamalt ühe kulla. Ei imestaks, kui 3 meest suudavad joosta alla 9.75.
Homme algab ka naiste 7-võistlus - Kardan, et kulla võidab jälle Dobrõnska, kindlasti on heaks tulemuseks võimelise Ennis ja Tsernova, kes võivad samuti heal päeva üle 6700 punkti teha. Meeste kuulis ootaks Ameeriklaste ja Majewski tuelli.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustRootslased jõudsid juba spekuleerida, et üritatakse sel viisil dopingukasutust varjata.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Püüdsin lähiajal uurida ka paarilt enda tuttavalt kes Värnikule Eesti siseselt tugevasti konkurentsi pakuvad, mis selle Värnikuga siis lahti on, ma ei tea kas ei osata või ei taheta öelda, igaljuhul oma tervise ta jälle põhjenduseks tõi. Vahepeal oli juttu mingisugusest allergia või ma ei tea mis hoogudest?
Igaljuhul pika aegse fännina olen mina temas üsna pettunud, oleks võinud siis varem juba selgitusi jagada, hetkel võib panna mehe Rahnuga samasse patta - Maha kantud !
Kommentaar
-
Mulle tundub ka, et Värniku sportlastee on lõppemas.Muidugi vanuse poolest võiks veel võistelda ja saavutada, kuid peale seda maailmameistritiitlit on ta ikka väga allakäinud.Eks ta üks omamoodi kummaline vana oli-kasvõi juba oma jutupoolest.Ega ta ühtegi korralikku märki maha pole ka saanud juba üsna mitu hooaega..see 82 tundus ka puhas joppamine.
See raha mida temasse investeeritud on viimastel aastatel pole suurt äratasunud.Sama oli ka Rahnuga mees sai ulmelisi summasid ei millegi eest.
Värniku võiks hetke majandusolukorras jätta igast sponsoritest ja toetustest ilma-seni kuni tulemusi pole.Ta võiks oma mõistuse kõigepealt paika panna, kuna tundub, et mees on ise suures segaduses.
Minul on paraku usk kadunud temasse ja ega fännid pole suuri lootusi ka talle pannud enam, et ta mingi favoriidikoorma all murduks pidevalt.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustVahepeal oli juttu mingisugusest allergia või ma ei tea mis hoogudest?
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustsee 82 tundus ka puhas joppamine.
Tahaks seda päris tõtt kuulda. Kas ta tõesti pidutseb meeletult? Kas võtab trenne kergemalt? Kas tervisega on tõesti kehvasti? jne jne jne.
Kahju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustPeetre jaoks on võistlus siis läbi. 15 koht pole paha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar