Algselt postitas meesmuiste
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Laskesuusatamine
Collapse
X
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustRahvasuu räägib ,et Tääri on piidik-lilla.
mis mõiste see piidik on? teisest poolest saan aru.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustRahvasuu räägib ,et Tääri on piidik-lilla.
huvitav norra mehi ja rootsi naisi olümpial vaadata. sakslased olid küll Itaalias võimsad. näis kumma taktika õigem on.
venelased üldse eikusagil praegu, aga räägivad, et aega küll ja küll. jõuab täpselt vormi koguda. selgusetuks jääb siis, miks üldse nii paljud etapi vahele jätsid?
Kommentaar
-
Kasahstani koondist esindav laskesuusataja Jelena Hrustaljova otsustas Vancouveri taliolümpia eel poseerida alasti
Kommentaar
-
Algselt postitas surfaja Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEveli sai 4nda koha Otepääl 15 km-is. Miks ETV alles nädalavahetusel hakkab üle kandma?
Teie Marko Kaljuveer
Kommentaar
-
Täna juhuslikult sattusin vaatama seda Otepää EM ,mis on rohkem teise esheloni karikaetapp ,kui mingi tiitlivõistlus. Peale eesti jõmmide ma sealt ühtegi nime ei teadnud ja minu jaoks sai selgeks vähemalt üks asi ,et eesti mehed ei ole suutelised konkureerima isegi mitte teise esheloni meestega. Nii kõva on Euroopas ikkagi laskesuusa tase. See on selgelt tugevam ja populaarsem ala ,kui murdmaasuusatamine. Aga publikut täna praktiliselt polnudki ,kui mingid osalejad ja nende sõbrad välja arvata.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustminu jaoks sai selgeks vähemalt üks asi ,et eesti mehed ei ole suutelised konkureerima isegi mitte teise esheloni meestega.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustTäna juhuslikult sattusin vaatama seda Otepää EM ,mis on rohkem teise esheloni karikaetapp ,kui mingi tiitlivõistlus. Peale eesti jõmmide ma sealt ühtegi nime ei teadnud ja minu jaoks sai selgeks vähemalt üks asi ,et eesti mehed ei ole suutelised konkureerima isegi mitte teise esheloni meestega. Nii kõva on Euroopas ikkagi laskesuusa tase. See on selgelt tugevam ja populaarsem ala ,kui murdmaasuusatamine. Aga publikut täna praktiliselt polnudki ,kui mingid osalejad ja nende sõbrad välja arvata.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar