Mass-stardis tubli 15. koht otsa. Bjoerndalen kohe selja taga. Väga vinge. Püstilaskmist ei näinud aga lamades tuli 1+1, mis oli täitsa ok arvestades jätkuvalt keerulisi ilmaolusi .
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Laskesuusatamine
Collapse
X
-
Kena, täna ei tulnud nii särav koht, aga siiski Lessingu poolt väga tugev sõit ja 15. koht.
Esimeses kolmes tiirus 1 möödalask, viimane tiir puhtalt! Kaotus puhtalt lasknud Fourcadile 1:40, päris korralik.
Enne viimast laskmist oli püsinud suht pikalt 24. koha ringis. Seljataha jäid näiteks sellised nimed nagu Bjorndalen, Simon Fourcade ja Andreas Birnbacher.
Samas lõunanaaber Rastrogujevs lõpetas 6. kohal, kaotust 38,9 sekundit (seejuures mõlemas püstitiirus 2 mööda, st et sõiduvorm on mehel hirmus )
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustLätlane on juba kolmandat hoosega väga head suusakiirust, kuid laskmine on üldiselt alt vedanud. Saaks selle ka korda, võiks vabalt stabiilselt poodiumikohtade eest võidelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustArvata oli, et Lessing nüüd vahele jääb ka.
meeldiv üllatus jah, et nüüd, kus Bernatski enam tolmuimejaid ei müü ja Eesti medalitesadu on kokku kuivanud, paugutab Lessing ikka edasiGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustmeeldiv üllatus jah, et nüüd, kus Bernatski enam tolmuimejaid ei müü ja Eesti medalitesadu on kokku kuivanud, paugutab Lessing ikka edasi
Kommentaar
-
"Ma oleks kindlasti tahtnud esikuuesse sõita. Väga võimalik oleks olnud ka medalimäng," lausus Lehtla ETV-le. "Seda tulin siia tegema, ometi ma seda ei teinud."
ja viimase lausega meenus see:
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustilmastikuolud vist päris karmid et niipalju möödalaskeMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar