nüüd muidugi lasi salve metsapoole tühjaks
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Laskesuusatamine
Collapse
X
-
Ta selgelt väsinud. Rikkus eile ka naiskonna võudu ära viie möödalasuga. Täna tuli lausa 7.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustsee oli muidugi pull, et hooaja tabelijutt Wilhelm täna vapsee viimane oli.
Mis tõsiselt närvidele käib on see vene rahvas ,kes sinna kohale on tulnud ja lärmakalt karjuvad "ROSSIIJA, ROSSIIJA!". Tuletab aprilli meelde.
Kommentaar
-
Seda küll ,aga mis teha... väga ebameeldiv on mul seda kuulata. Eks tuleb sellest üle olla. Hetkel siis meeste meeskondlik sõit.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustno mis nad seal siis skandeerima peaksid?
spordivõistlus ju ikkagi
Kommentaar
-
Täitsa Veerpalu moodi tõesti....Algselt postitas wacho Vaata postitustei taha küll venelaste tujurikkuja olla, kuid zaitseva sõit see mm on enam kui kahtlane. mitte kordagi poodiumil maailmakarikal ja nüüd selline imevorm. sealjuures ei jätnud vahele ühtegi distantsi. no aga eks aeg näitab, kas mu kahtlustel on alust või mitte.
Kommentaar
-
Antud hetkel pole ju selles küsimus.Algselt postitas wacho Vaata postitusteesti koondislased pole varemalt dopinguga vahele jäänud.
Kommentaar
-
just selles ongi küsimus. arvad tõesti kui 3 koondise liidrit dopinguga vahele jäävad, siis on suur tõenäosus, et ülejäänud on puhtad?Algselt postitas lenc Vaata postitustAntud hetkel pole ju selles küsimus.
Kommentaar
-
Nagu sa ise ütlesid, Zaitseva polnud sellel hooajal veel mingeid häid tulemusi näidanud. Kõik need, kes vahele jäid, olid sellel hooajal tipus.Algselt postitas wacho Vaata postitustjust selles ongi küsimus. arvad tõesti kui 3 koondise liidrit dopinguga vahele jäävad, siis on suur tõenäosus, et ülejäänud on puhtad?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Tegelikult tegi naiskond hea võistluse. Kolm esimest vahetust olid ulmelised - lamades kõik nulliga ja püsti kamba peale 3 varu, millest enamus jääb minu õlgadele. Selleks ajaks olime kõige paremini lasknud naiskond. Janal kahjuks nii hästi enam ei läinud, aga pole viga...
Kommentaar