Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Oskab keegi teadijam inimene öelda, palju eestikatel pilet maksab? Mitte kuskilt ei suuda välja lugeda.
tänud
Ma arvan, et see oleneb mängust ka. Aga kindlalt võin öelda, et näiteks eilse BC Kalev/Cramo -TÜ Rock mängu pilet oli täiskasvanule 125 krooni. Samas on praegu käimas kampaania, mille käigus kõik kooliõpilased saavad koolivahejal toimuvatele mängudele makstes vaid 5 krooni. Täpsemalt saab lugeda siit.
Põhiturniiril maksab minu kogemuste baasil täiskasvanu 50 ja õpilane 25. Kui jätame välja Tartu Tudengite ja Tallinna Ehitusseadmete laenutamisega tegeleva meeskonna kodumängud.
Järgmisel hooajal ma mõtlesin.
Võtku noorem Sokk ka siis kaasa.
Tema jaoks on veel vara, kuna ta soovib veel noortega tegeleda ja neist miskit välja pigistada. Tulevikus vast pole see ametikoht tema jaoks välsitatud.
See oleks sama kui Pohlak läheks Levadia peatreeneriks.Sokul on oma kossukool,sisuliselt klubi,mille käekäiku ta on kamandanud ammu.Ta peaks hirmsa papi saama,et kõik sinnapaika jätta ja uue omaniku juurde leivale minna.Ta on palju teises suunas tööd teinud,ajad pole enam endised,kus meil klubikorvpall esindas rahvuse huve.Rahvuskoondise etteotsa,seda küll.
See ongi naljakas, et mitte mingit infot ei leia kuskilt selle kohta. Igal pool on Dalkia viimase kohana kirjas. Koduse Ukraina liiga klubide koosseisust teda ka ei leidnud.
Kommentaar