minu arust on Tein alati klubi eest paremini mänginud kui koondises.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas SDK Vaata postitustEks meeleolu on muidugi ülev võidu tõttu. Aga samas on natukene masendav ja mõtlemapanev asjaolu, et meie koondis peab mängus püsimiseks ja võidumõtete hellitamiseks lootma 37 aastase mehe 9m pealt tehtud hulludele visetele... See muidugi ei vähenda Kullamäe tehtut ja pingutust. Samuti on hea meel Soku teise tulemise üle.Nõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Siimphoto Vaata postitustaga valged mehed, need ei oska ju hüpata
aga muidu on seis eestis snaiprite poolest kehv ja ega tonkajaid ka eriti ei oleAILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Siimphoto Vaata postitustSa eksid, Kullamäe jaoks olid need tavalised visked, teiste jaoks oleks need hullud visked
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustkallid kaasfoorumlased aidake leida tuubist video kus üks white boy niggadele kuidas hüpata.
täitsa piisab, kui "white dunker" otsingusse lüüaarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustNii palju kui ma olen näinud, siis 10m raadius on kullamäel soojenddusel täiesti kasutuses ja ikka sinn a90% sisse ta neid muidu viskab. eks mängust on mõistlik lähemalt visata, aga mõnikord ei jää midagi üle.½121½
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNiipalju kui tennise vahepeal seda mängu kiikasin, imestasin, kuhu jäi Tanel Teini panus? Alles kevadel oli too ju lausa fantastilises hoos. Vist ikka pingil istus eile?Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hughes Vaata postitustärge liialdage oma 9 ja 10 meetriga. tavaliselt paneb gert meeter joonest, mõnikord ka veidi kaugemalt, aga ikka jäävad visked 7-7,5 meetri ringi, mõned hullemad on umbes 8 meetri kaugusel.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustEks homme Eestil raskeks läheb,kuna ühtegi korraliku tsentrit meil pole,Lätil aga küllaga,aga loodame parimat.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustJa neil ei pidanud normaalset tagameest olema. Kui selle kuradi Kambala mängutuju tiheda kaitsetööga ära suudetakse rikkuda, on täitsa lootust. Muiduigi peab kolmene tabama, sest ilma selleta pole suurt midagi teha.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas NIRK Vaata postitustKuidas on istumine homme toimuval Eesti - Läti mängul ,kas fännikasse saab igaüks sisse või käib isutmine iste koha numbri järgi?
Ärge pange pahaks,
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar