krt mina aru ei saa kust kohast kalkun ilusat eesti mängu küll näeb??ehk teie näete?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkrt mina aru ei saa kust kohast kalkun ilusat eesti mängu küll näeb??ehk teie näete?
Doronin on kloun
Ikka veel ootan Kullamäe viskekontserti.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Ilmselt arvas, et veri lahti.
edit: Kalkuni loogika on ka tasemel. "meil läks neli punkti praegu kaduma." kui Kangur poleks teist mööda visanud, poleks lauda ju ka saanud.
kuigi see on muidugi õige, et enam kui võidetav mäng osatakse jälle ise p... panna.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
No õnneks ei kurvasta see kaotus mind......kuna istudes teleka ette,istusingi teadmisega,et me kaotame.kui kurb olla,siis sellepärast,et lätlased pakkusid meile seda võitu,ga vastu ei tahtnud me seda võtta.No pohh........see ongi meie koht korvpallimaailmas.....võidelda,et mudaliigasse mitte langeda.
Talts on tegelt asjalik.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Miks mängitakse nii, et esimesed kolm veerandit loobitakse alt ja vahest harva kaugelt ja ühesõnaga mängitakse suht normaalselt, aga vahel lastakse käriseda ning siis viimasel veerandil leitakse, et oh, meil on ju Kullamäe ja siis mängitakse ainult tema peale? Kas siis juba terve mängu ei võiks temale mängida?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustno, ärge solvuge, aga eesti korvpall on ikka täielik pask. vaatasin selle läti mänhu lõppu. Vabakad ei lhe sisse , misvärk on?. Mul on klassivendasid kes viskavad 7/10 sisse, ja eestit esindavad mängijad ei suuda korvinigi välja visata.
Hale.
Helistan Kerdele.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas tauri3000 Vaata postitustEesti pääseb ju arvatavasti lisavalikturniirile, isegi kui Makedooniale kaotame. Niiet võimalus Emile ei kustu veel niipeaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar