Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
    budu, ka oled mingi tärniga vennike
    paar kromosoomi liiga vähe, või mida?
    kas sa ise ei saa aru et meie koondis vajab muutusi,sina muidugi kerdega rahul kuna ta rockiga väga head tööd teinud aga koondisega ta põrus või nägid sina hoopis muud?tahaks sinu versiooni kuulda?sa oled ju meil see kõige suurem korvpalli asjatundja.
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
      kas sul on mõni parem plaan.klubitreenerina on Kerde väga hea treener aga koondisega on ta teistkorda juba kõrbenud.ta ei sobi koondise treeneriks.koondise peatreener peab olema ikka karm ja kelle sõna maksab ning koondises peavad olema mehed kes tahavad seal ka olla,hetkel meil ikka nii mõnigi mees peab omale peegli ostma ja sinna vaatama et kas ta on ikka õige mees koondises
      Nimeta nüüd 12 eestlasest pallipatsutajat kes tegelikult "tahavd ja oskavad" kossu mängida kuid ei kuulu koondisesse. Kui see kodune Portugali käkerdis välja arvata siis läks isegi hästi. Mingeid "nappe kolmekümneseid" pakke ei saadud ja enam - vähem kõik rebisid oma taseme välja. Tase on jah sitt, aga siin ei saa peatreener midagi teha.
      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
        budu, ka oled mingi tärniga vennike
        paar kromosoomi liiga vähe, või mida?
        sul on üks üle nagu näha.
        Algselt postitas JT8055
        Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
          Ma tahaks rohkem JanK arvamusi korvpalli kohta lugeda. Ega sul oma blogi või newsletterit pole?
          Mul on mõlemad olemas, aga ma ei oska neid kasutada.
          slimm.ee

Kommentaar

Tõotab tulla päris põnev hooaeg meil koduses korvpallis.

Ja kas saan õigesti aru,et nagu Kalevilgi,pole ka rockil korralikku korvialust jõudu?

Kurat........Tanoka Beardi unstasin täiesti ära raisk.......my bad.
            Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Kas jargmine kvalifikatsiooni turniir meie koondis alustab Shoti, Andorra, San Marino, Giblartari, Malta, Walesi hulgas ?

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust
                Nimeta nüüd 12 eestlasest pallipatsutajat kes tegelikult "tahavd ja oskavad" kossu mängida kuid ei kuulu koondisesse.
                Peaasi (!) ei ole korvpallurites vaid Eesti lahkunud (teiste riikide kasuks)treenerites (enam kui 50 treenerit).

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                  Kas jargmine kvalifikatsiooni turniir meie koondis alustab Shoti, Andorra, San Marino, Giblartari, Malta, Walesi hulgas ?
                  http://www.fibaeurope.com/default.as...77323A18AFD%7D
                  Ei, see pole võimalik.
                  Kuna tegemist on C divisoniga, Eesti saab langeda järgmiseks korraks vaid B divisioni.
                  Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Algselt postitas Tundmatu Vaata postitust
                    Ei, see pole võimalik.
                    Kuna tegemist on C divisoniga, Eesti saab langeda järgmiseks korraks vaid B divisioni.
                    Kus nagu ma aru sain,võivad vastaseks olla Ukraina,tsehhi ja mõni veel mitte just kõige nõrgem koondis.

Ukraina-tsehhi ja ungari koondisega hakkame püsimajäämise eest kaklema.......kas need on siis nn. B divarist üles pürgijatega?Või kõik omades gruppides viimased?
                    Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
                      Kus nagu ma aru sain,võivad vastaseks olla Ukraina,tsehhi ja mõni veel mitte just kõige nõrgem koondis.
                      Nendega mängitakse läbi ja kui kehvasti läheb, siis kukutakse kuhugi seltskonda.

Kommentaar

http://www.fibaeurope.com/default.as...77323A18AFD%7D
                        See on mulle küll huvitav info. Ses mõttes, et Shotimaa ja Wales mängivad omaette koondistega ja Suurbritannia neist eraldi? BBC andmetel on igatahes EM-finaalturniirile pääsenud koondis just nimelt Suurbritannia ja mitte Inglismaa.
                        Huvitav pretsedent - kui mõelda Londoni OM-ile ja võimalikule Briti vutikoondisele seal.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Peaasi (!) ei ole korvpallurites vaid Eesti lahkunud (teiste riikide kasuks)treenerites (enam kui 50 treenerit).
                          Ma arvan, et sa ei saanud minu küsimuse püstitusest aru. Need 50 treenerit ei puutu hetkel asjasse. Pealegi ma ei tea kust see number võetud on või keda sinna alla kuuluvateks loetakse.

Euroopa divisonid saab siit: http://en.wikipedia.org/wiki/FIBA_Europe

Järgmine aasta augustis mängitakse turniiri kus osalevad Eesti, Ungari, Ukraina ja Tšehhi meeskonad. Kaks esimest jäävad A divisioni ja kaks viimast kukuvad B -sse. Lihtne!

B - divaris on vist valikturniir pooleli niiet hetkel pole mõtet vaadata kes sealt ülesse punnitab end.
                          Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                            See on mulle küll huvitav info. Ses mõttes, et Shotimaa ja Wales mängivad omaette koondistega ja Suurbritannia neist eraldi? BBC andmetel on igatahes EM-finaalturniirile pääsenud koondis just nimelt Suurbritannia ja mitte Inglismaa.
                            Huvitav pretsedent - kui mõelda Londoni OM-ile ja võimalikule Briti vutikoondisele seal.
                            Jah, see on Suurbritannia koondis. Aga tõesti päris omapärane süsteem, nii et uurisin natuke lähemalt. Mis selgus:

britid tahtsid Londoni olümpiaks võitlusvõimelist meeskonda. Või õigemini oli see hädavajalik samm, sest olümpial osalemiseks nõuab FIBA koondiselt vähemalt A-divisjoni kuulumist. Ühesõnaga tehti GB koondis. Kuid kokkuleppel FIBAga jäid alles ka Šotimaa ja Walesi koondis - tingimusel, et nad peavad alati mängima astme võrra madalamal kui Suurbritannia (ehk siis B-divisjonist kõrgemale pole neil ka teoreetiliselt võimalik tõusta, küll aga hetkel näiteks C-st B-sse). U20-koondis esineb samuti Suurbritannia nime all, nooremates vanuseklassides jäävad aga endiselt alles eraldi Inglismaa, Šotimaa ja Walesi koondis.
                            Igatahes põhimõtteliselt tundub see olevat suht ideaalne variant - ühed saavad suurenenud võimaluse kasvõi olümpiamedaliteni jõuda, kes kehvemad, need mängivad lihtsalt madalamal. Noored jagunevad samas mitme koondise vahel - püramiidil laiem põhi. Aga selgesti on asi võimalik vaid tänu kossus eksisteerivale divisjonide süsteemile ja eks ka tasemevahele. Jalgpallis sama valemit ilmselt mitte mingi nipiga kohaldada ei annaks.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Veski Kalevis

Coraje, corazón y cojones.

Kommentaar

Nüüd siis Kalevil ka pikk poiss korviall olemas.

Kommentaar

Working...
                                X