Palju Õnne Tartu!!!!!!!!ise ka ei usu aga tõesti soovin teile vaid edu ja egotrip,tartus on eesti kaunimad naised!!!!!!!!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitusttäna sooviks siis näha milleks Lyde võimeline on
ning edu Kalevile tänaseks mänguksMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustkuda see uus mängind on?
Kommentaar
-
Lenny ajab Foxi ja Lyde sassi. Lyde on aga mu arust väga tubli. Ilusti otsib postitsiooni, kaitses kindel ning rünnakul surub pallid kenasti pealt. Aga ilus mäng. Kalevile lausa päris suur võit. Ei, tore ja Lyde on minu arust ikka über ost.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustLenny ajab Foxi ja Lyde sassi. Lyde on aga mu arust väga tubli. Ilusti otsib postitsiooni, kaitses kindel ning rünnakul surub pallid kenasti pealt. Aga ilus mäng. Kalevile lausa päris suur võit. Ei, tore ja Lyde on minu arust ikka über ost.
Kommentaar
-
Algselt postitas lennylenz Vaata postitustei usu, et sassi ajasin - teine poolaeg lihtsalt parem oli - esimesel viskas paar korda vabalt ikka korvi alt mööda.... vaikselt areneb....Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Linehan jättis suht nulli mulje
mängu ta eriti ei juhtinud
loopis palju peale, ning ei täitnud korralikult mängujuhi kohustusi
tüüpiline ameeriklasest tagamängija
aga Cramo mängis täiesti korralikult, ning võit oli teenitud
E:statistikat vaadates jäi siiski silma täiesti korralik arv res.sööte Linehani poolt. 7 kokkuСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustLinehan jättis suht nulli mulje
mängu ta eriti ei juhtinud
loopis palju peale, ning ei täitnud korralikult mängujuhi kohustusi
tüüpiline ameeriklasest tagamängija
aga Cramo mängis täiesti korralikult, ning võit oli teenitud
E:statistikat vaadates jäi siiski silma täiesti korralik arv res.sööte Linehani poolt. 7 kokkuMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar