Kuidas see võimalik on, et ilma Rannulata mänginud Valga võitis Tallinna Kalevit ja pääses Rocki vastu poolfinaali? Väga perses värk vaadates meeskondade koosseise. Kalev on täis Eesti koondise piirimail olevaid mängijaid ning niisama eelnevatel aastatel liigas säranud mängijaid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKuidas see võimalik on, et ilma Rannulata mänginud Valga võitis Tallinna Kalevit ja pääses Rocki vastu poolfinaali? Väga perses värk vaadates meeskondade koosseise. Kalev on täis Eesti koondise piirimail olevaid mängijaid ning niisama eelnevatel aastatel liigas säranud mängijaid.
nii, et 6. männgija oli platsil.
see ajab mind eriti eesti kossus närvi ja tegelikult jalkas ka, et kõik võistkonnad on kalevid. mina arvasin vapsee, et mängitakse ikka selle õige kaleviga, selle kus kangur ja poisid on
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKuidas see võimalik on, et ilma Rannulata mänginud Valga võitis Tallinna Kalevit ja pääses Rocki vastu poolfinaali? Väga perses värk vaadates meeskondade koosseise. Kalev on täis Eesti koondise piirimail olevaid mängijaid ning niisama eelnevatel aastatel liigas säranud mängijaid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mällar Vaata postitustMis arvate kes Euroliiga täna kinni paneb?
Ma olen Panathinaikkose poolt igastahes
Viasat Sport Baltic kannab üle ka
Oli mul vaja Endenit uskuda, kes ütles, et CSKA-l on väike eelis, ja triobetis suurem summa venkude peale panna.
E: Tiblad on lõpuks mängima hakanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas piimamees Vaata postitusttäis eesti koondise piirimail olevaid mängijaid. Kes-kivinukk, reinbok, pärn või? Peale Dorbeku pole kedagi, kellel võimalust koondisesse pääseda. või selle m*nni. kes iga aasta koondisemängudest loobunud.
Aga jah, meeskond, milles on Reinbok-Dorbek-Belousov-Vares-Ärmpalu võiks potensiaalilt mängida heal päeval Rockiga võrdselt, aga reaalsuses saab Valgaltki tappa.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustVares on ka ju koondiselaagrites käinud? Või ei ole?
Aga jah, meeskond, milles on Reinbok-Dorbek-Belousov-Vares-Ärmpalu võiks potensiaalilt mängida heal päeval Rockiga võrdselt, aga reaalsuses saab Valgaltki tappa.
Kommentaar
-
Muideks, olin ma ainus, kellele tundus, et Highbury screamer on uue kodu leidnud CSKA fännisektoris? Igatahes kreeklaste iga ürituse peale ta küll kiunus nagu siga aia vahel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar