Algselt postitas cáñamo
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustAba Koita?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustmis tüübist üldse sai? lammutas mees päris hästi, eriti mäletan seda Tähtede mängu kus ta MVP oli.
oli ikka päris vana
E : ei leiagi vanust, aga jäi mulje, et oli vana. mängis veel 2 hooaega peale EhitustööriistaСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustOtsiks ehk isegi kui saaks küsimusest ja soovist aru
Kommentaar
-
kurat Kalevil kohe joppab, end suutis siis vigastada Keerles, kes seni olnud meeskonna parim pika puuga. täna selle mõtetu satsi vastu ei mängi, aga sellest pole vast hullu. kehv lugu, kui vigastus pikemaks venib.aga keegi võiks mulle ära seletada milleks on hea et see kuremaa või mis ta nimi ongi meistriliigas kohal käib(mängimiseks ei riski nimetada)
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustkurat Kalevil kohe joppab, end suutis siis vigastada Keerles, kes seni olnud meeskonna parim pika puuga. täna selle mõtetu satsi vastu ei mängi, aga sellest pole vast hullu. kehv lugu, kui vigastus pikemaks venib.aga keegi võiks mulle ära seletada milleks on hea et see kuremaa või mis ta nimi ongi meistriliigas kohal käib(mängimiseks ei riski nimetada)
huvitav oleks teada kus teised ehituse poisid on ?keerles ju viimane kes paadis allesMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustNo kas sa mäletad,et kunagi mängis liigas ka Ehitustööriista nimeli meeskond kes minu teada ühel oma esimestest hooaegadest kaotas pea enamus mängudest,aga poisid karastusid ja neist said mängumehed ja eesti meistrid.anna poistele aega ja küll sealt ka midagi välja areneb.
huvitav oleks teada kus teised ehituse poisid on ?keerles ju viimane kes paadis allesTundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustEi tea mida Kalev tegi Kuremaa vastu kolmel esimesel veerandajal? Lõpuks said ikka 99:77 võidu kätte.
Kurbaselt ainuüksi 8 ründelauda.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar