saage oskab ka valgeid mehi närvi ajada, küsige või härra tegevjuhi rauno pehka käest, ka tema on kristol ninaluuga sina peal.aga saali tühjaks tegemine mõneks mänguks oleks topelt karistus, esiteks jäädaks ilma kodusaali toetavast aplausist, teiseks teeks see ka ligi 50 000 trahvi tegelikult, just sinnakanti võib tarva ühe mängu pileti tulu küündida, kui ei eksi siis peaks see olema suurim trahv eesti korvpalli liigas, suurimaks jamaks ei saaks aga ju seda ühte lolli saapameest pidada.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas Gay Fish Vaata postitustPaluksin teema nime muuta Korwpalliks
Kommentaar
-
Algselt postitas Gay Fish Vaata postitustMu palvele pole vastatud. Ma siis kordan end: Paluksin teema nime muuta KorwpalliksFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustOskad öelda, mismoodi see parim teine leitakse? Sel aastal ju kahes grupis neli ja ühes viis satsi. Jäetakse viieses mängud grupi viimasega arvestamata? Või võiduprotsent?
Kuskilt jäi silma, et eelmine "hooaeg" selgitati parim teine just võiduprotsendi järgi ehk jätkatakse samaselt.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustPole üheski Eesti meediaväljaandes näinud, aga ASVELi fännid valisid Kanguri detsembri kuu parimaks mängijaks, kokku sai ta 31,6% häältest.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustpigem Kalevi fännid valisidAILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustTarvas sai siis selle saapalennu eest 15 kilo trahvi.üsna aus otsus mu arust.
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustKohe kui Tsintsadze sai eelmisest klubist sule sappa mõtlesin, et teda oleks Rockis vaja ja nüüd Rocki onud ka pakkumise teinud. Vähemalt saaks ta Rockist palga õigel ajal kätte ja klubi pankrotti ei lähe
Visnapuu ei saa vist päris hästi aru, kuidas keegi korvpalli mängida oskab. Noortetreeneriks ehk passiks, aga täismeeste seas pole tal autoriteeti ega muidki omadusi, mis mängu heast väga heaks muudaks. Rocki nõrgim lüli.Kapten Trumm
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar