Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Terve Kalevi tiimi visketabavus on müstika aga Dünaamiline Duo särab.Pärnusse taheti klubi luua,palun saatke ned kaks sinna.Las teevad suvepealinna rahvale ka nalja.
Väga masendav ja suurepärane tabamisprotsent rockilt.Kui dünaamiline duo koondisesse saab siis mina keeldun mänge vaatamast.Õnneks on meil Talts ja Allingu olemas tsentritest.
Öelge palun kas mõni kalevi fännidest kunagi kaine peaga ka mänge vaatab( ei pea olema päris kaine aga no püsti võiks normaalselt seista ikka)? Lissalt paha on vaadata kuidas nad seal ringi kakerdavad ja ülbitsevad. Palun hoidke ennast natuke tagasi
Ei tea muidugi, võibolla on Rocki fännid Tallinnas sama ülbed. Aga siiski, te ei ole kodus...käituge vastavalt.
dünaamiline duo?
ja nüüd siis sai noormets 2 ebasportliku, ja eemaldamise, see ei tähenda ju järgmise mängu automaatset vahelejätmist
mäng iseenesest ilus. ning tundus hingamine saalis ka vabam
paljud inimesed on omal nahal tunda saanud järjekorras seismise, ja puupüsti saalis olemise, seetõttu ma arvangi, et oli vähe rahvast
ja ma ei saa aru miks kuusmaa Gert Dorbekut platsil hoiab
no ikka nii mööda vend hetkel ju
pane teine mees, kes on paremas vormis
tra kolmest vastu lauda, tubli noh
Öelge palun kas mõni kalevi fännidest kunagi kaine peaga ka mänge vaatab( ei pea olema päris kaine aga no püsti võiks normaalselt seista ikka)? Lissalt paha on vaadata kuidas nad seal ringi kakerdavad ja ülbitsevad. Palun hoidke ennast natuke tagasi
Ei tea muidugi, võibolla on Rocki fännid Tallinnas sama ülbed. Aga siiski, te ei ole kodus...käituge vastavalt.
nu vott,sa ei tea.......võin öelda,et rocki fännid on tallinnas tõesti sama ülbed või veel ülbemadki.......ja kakerdavad nad samamoodi.
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Öelge palun kas mõni rocki fännidest kunagi sodi platsile ei loobi?!?!?!
dünaamiline duo?
ja nüüd siis sai noormets 2 ebasportliku, ja eemaldamise, see ei tähenda ju järgmise mängu automaatset vahelejätmist
mäng iseenesest ilus. ning tundus hingamine saalis ka vabam
paljud inimesed on omal nahal tunda saanud järjekorras seismise, ja puupüsti saalis olemise, seetõttu ma arvangi, et oli vähe rahvast
NBA-s saaks sellise tüki eest kindlasti vähemalt ühe mängu pausi, kuid me oleme eestis ja vaevalt et püha lehma Tartu Rocki keegi jugleb karistada. Mängust niipalju, et kui jätkuvalt lastakse korvi all mudamaadlust harrastada siis ei näe ma viimases mängus Kalevile võimalust. Seeria kuues mäng meenutas(pean silmas just vilet) vägagi Nybiti - Rocki 5dat mängu PF-s.
Fännidest niipalju, et ajaga on muutunud Tartu fännid natuke täiskasvanulikumaks. Nimelt mäletan veel aega kus mängiti van akaleviga ja nybitiga finaalis siis kakerdasid enamus fänne vaevu oma jalgadel. Samas tuelb tõdeda, et selliseid kakerdajaid on iga klubi poolehoidjate hulgas.
Igatahes saame tlns ka või-bolla teisipäeval täismaja näha.
Näeme teisipäeval.
aga tartul on küll praegu selline hoog peale tänast sees, et teisipäeval sõidetakse tallinnas lihtsalt tänase mängujärgse inertsiga kalevist üle . ja üleüldse- hr Lust on sõnapidaja mees :,,Ei lase me kalevlastel midagi oma korduhallis korvivõrke lõigata!\" :P . Teisipäeval on aga igati põnev teema ning tänud rockile ja kalevile, kes on osanud pleioffid ikka mõnusalt 7 mängu peale lükata!!
Kommentaar