320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Jällegi Vintsuga absoluutselt nõus. Korvpalliliitu pole ka päris ikka samad inimesed juhtinud viimased 20 a nagu riikigi (spordipoliitika). Aga umbmäärane paukumine käib kogu organisatsiooni kallal ning üle kõige kajab just see Kohe! kohe! kohe! muidu tuleb vatikan ja teeb meile...Süsteemi lõhkuda on üsna kerge (nagu nägime), aga üles ehitada raske. Kui nüüd midagi üritatakse, siis leidub ikkagi mõni, kes karjub põlevas majas, et tuli lahti ja süüdistab lõppeks ka kohae laabunud tuletõrjet, kes väljakutse sai mõned minutid tagasi.
    Pahv Pahviks, sealt ei saagi väga midagi tulla, kuid ega muu ajakirjandus ka eriti parem ei ole, mõne mõistliku artikli peale (nt basketis, aga ka üks ümarlaud tuleb EPLis meelde) tuleb ikka sellist haltuurat: et näe, kossumeeskond sai tappa, helistame hr Dorbekule, kes las paneb teravat ja laseb oma isiklikku auru välja. Ja loo saab, suisa paprikaga vürtsitet. Kasu sellest vist eriti pole, sest seal klaaritakse ammu tuntud-teatud vanu arveid, aga midagi sisulist ei tule meeste suust.

    Üks asi veel, kui suve lagul anti nagu mõista, et tuleb katsetamine (vähemalt taktikalises mõttes) ning tulemustel pole seetõttu äkki sellist tähtsust (süsteem muutub), aga nii kui saadi kolakat Austrialt (kuskil meenutati, et sellesama Austriaga mängis Eesti võõrsil ka siis nibin-nabin, kui veel Kussa ja Mürka ise möllasid) ja Hollandilt, nõuti kohe Soku verd kirvel. Ometigi oli ta ainuke kandidaat, kes esitas peatreenerina kolmeaastase nägemuse ja plaani.

    Aga võib ka lihtsalt võtta Saage ja Halliku ja Co ning rääkida, kui kõvad vennad nad on ja teha häid viskeid (e möödaviskeid) ning siis vaadata, mis kolme aasta pärast välja tuleb.
    "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

    Kommentaar


      Hästi elementaarne ongi lihtsalt võtta. Kolme aasta pärast on jumalteabmis asjad. Hetkel oleme sellises seisus, et Montgomery jne. on kandidaadid??!! See näitab meeste valikute stardiplatvormi. Jalga liipav Mürka, kopsupõletikus Allingu või Hiiu Õlletoast välja kukkunud Kim-Erik Küttis mängivad ka sellised vennad une pealt üle. Kuidas me sellise savi sisse suudame kukkuda? Peab ikka nägema, mis mastist ja materjalist üks või teine tehtud on, muidu rahvas räägib et pange Pollusk, Erm ja Pärn koondisesse.
      Kapten Trumm

      Kommentaar


        Mudugi oma süü mul, et mängu vaatan ja asja vastu huvi tunnen, aga olles näinud 2008. aasta USA Redeem Team'i, siis tänavuse aasta tiimi on kohati lihtsalt piinlik vaadata. Juba eelmised sõbrustamised Prantsusmaa, Leedu ja Hispaaniaga olid väga pudised ja ilmetud.
        Täna on Kreeka vastu juba tavapäraseks saanud palli puterdamine ja vabakate mööda loopimine. Kuradi algviisiklane ja SF Iguodala on ainuisikuliselt visanud kolmese tagant 2 ässa juba.
        Usun, et Kreeka ja Brasiilia MM-il jänkide skalpi võtta ei suuda, aga kui USA swingman'id otsustavad kollektiivselt kaare tagant 1/20 panna ja tiimi peale visatakse 60% vabakaid + 20 TO'd, siis Hispaania ning Argentiina võtavad taas oma "šokivõidu" ära.
        "Elagu" Miami Heat ja Lepussy James...

        Kommentaar


          Ära pabista - kui USA oli kontrollmängudes kehva, siis tema vastased olid ju täiesti kohutavad. Tegemist ikkagi sõprusmängudega. USA siiski kindel soosik ning see aasta nende trumbiks ühtlane ja ühtehingav koosseis, kus tunduvad rollid paigas olevat. Kuid šokikaotus tuleb ma arvan neil MM-il vastu võtta küll, eks paistab, mis turniiri faasis see tuleb
          Nõmme Uskumatud!!!

          Kommentaar


            Algselt postitas Siimphoto Vaata postitust
            Kuid šokikaotus tuleb ma arvan neil MM-il vastu võtta küll, eks paistab, mis turniiri faasis see tuleb
            Mida ütleb see muu maailma või siis USA enda kohta, kui nende teine koosseis võib MMil saada šokikaotuse?

            87-59 Kreeka vastu pole eelpostitajate puterdamis- ja viskejutte lugedes just paha tulemus.

            Siinkohal tahaks tagasi tulla enda kunagise PGde jutu juurde (http://foorum.soccernet.ee/showpost....postcount=1832) ja rõõmuga tõdeda, et Rondo läks koju. Ma oleks küll veel ühe kaasa saatnud (Westbrook) ja suvalise puki või Odeni peenise kaasa võtnud.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

            Kommentaar


              Ei olnud see Kreeka mäng nii hull midagi. Hispaania vastu oldi kah enamus ajast täitsa asjalikud. Leedu vastu samas oli pilt tõesti kohutav.

              Westbrooki kasulikkusest ei saa miskipärast enamus tavavaatajaid aru, kuid nagu Coach K on korduvalt öelnud, siis mees on koondises oma superkaitse pärast. Viimastes mängudes on ta isegi kaugelt sisse pannud ja kuna mehel kiirus selline, et vastastest (ja tihti ka ise) keegi teda takistada ei suuda, siis arvan, et näiteks Hispaania vastu (vs Rubio) või Kreeka vastu (vs Spanioulis) on sellist kaitsjat turniiril hädasti vaja.
              Nõmme Uskumatud!!!

              Kommentaar


                Kusjuures aus oleks vist öelda, et see pole isegi USA teine koosseis. Teine koosseis oleks eelmise korra vahetusmehed. See on kolmas-neljas koosseis.

                Pole just paha.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

                Kommentaar


                  Ma arvan, et see kolmas-neljas kooseis võib vabalt esimesele kooseisule mütsi pähe tõmmata. Need vahed pole eriti suured.

                  Kommentaar




                    Krdi reeturid!
                    Oleks saanud aru, kui nad oleks paremasse klubisse läinud...aga no rapla...see ikkagi suht tõsine rivaal Pärnule.
                    Ela ja tunne, et elad
                    see on kõige lihtsam
                    filosoofia, mis toimib
                    sule silmad ära vaata
                    tagasi, hinga sügavalt ja
                    hüppa üle iseenda varju
                    tule koos minuga.

                    Kommentaar


                      Decision Pärnu moodi. Kutid viisid oma talendi Kesk-Eestisse.

                      edit: haha!
                      Mait, 24.08.2010 17:44
                      MA ISIKLIKULT GARANTEERIN, ET PÄRNU VÕIDAB MEISTRITIITLI ENNE RAPLAT.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas SDK Vaata postitust
                        Decision Pärnu moodi.
                        Kus kanalil seda näidati? Youtube'is oleks võinud reklaam olla.
                        Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

                        Kommentaar


                          Tegelikult on see ikka uskumatu lugu, kuhu on korvpall välja jõudnud. Paljudes kohtades nauditakse täissaale, tuhandeid pealtvaatajaid, popim pallimäng Eestis ja nüüd siis oleme jõudnud olukorda, kus U-20 koondise jaoks polegi mängijaid võtta. Ja kui keegi ajakirjanik julgeb alaliitu süüdistada, siis tuleb näiteks siin välja, et liit polegi selles süüdi. Seejuures praeguse presidendi juhtida on see liit juba palju aastaid siiski.

                          Kui nüüd meenutada, siis teatud ärksad jalgpalliajakirjanikud ennustasid sellist olukorda meie korvpallis juba 10-15 aastat tagasi, aga neid süüdistati kõiges muus, kuid mitte ausas kartuses ala tuleviku pärast.

                          Kommentaar


                            Üldse on kogu korvpallipoliitika kummaline. Võetakse koondis kaheks kuuks kokku, et teha mängijatele vähemalt kuu aega üldfüüsilist ja siis pidada 3 mängu. Ja lõpuks kurdetakse et pole veel kokkumängu saavutatud. Kaua siis peab laagerdama, et kokkumängu saavutada? Üldfüüsiline võiks ikka klubide rida olla, aga mis mina tean.

                            Kommentaar


                              Kossuliidul pole raha, et koondiseid kokku saada... Jalgpalliliit peab üleval U-15, U-16, U-17, U-19, U-21, U-23 ja A koondist ning veab neid ka veel igale poole. Lisaks veel Naistekoondis ja naiste noortekoondised... Ja meil läks Brasiilia peale kokku 60 milli ning liit sai veel 50 milkut Florale laenu anda...

                              Kommentaar


                                Andres MM-i eel: "Kindlasti tasub arvestada, et alati juhtub midagi natuke üllatavat. Sellesse usun ma sama kindlalt, nagu sellesse, et tuleme Tarvaga ükskord Eesti meistriks ja sellesse, et kui mina oleksin koondise eesotsas, mängiksime Euroopas medali peale."

                                Kommentaar

                                Working...
                                X