Väga hea,Serbia jätkab.Ma ei tea,kas Serbia tegi nii üllatava liikumise 11 sek. midagi oli vist enne lõppu või magasid horvaadid lihtsalt ühe mehe liikumise maha,aga ilus lüke oli igajuhul lõpus.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Ma tean, et meil on siin mõned USA meeskonna kummardajad - mis krdi asi see on, mis praegu väljakul toimub? Pakun , et Eesti koondis pole kunagi nii rumalalt mänginud ja alla oma potentsiaali kui usa hetkel.
USa õnneks on teisel veerandil hakanud venelastelt sära silmist kaduma ja kolmas on juba Russell Westbrooki show.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMa tean, et meil on siin mõned USA meeskonna kummardajad - mis krdi asi see on, mis praegu väljakul toimub? Pakun , et Eesti koondis pole kunagi nii rumalalt mänginud ja alla oma potentsiaali kui usa hetkel.
USa õnneks on teisel veerandil hakanud venelastelt sära silmist kaduma ja kolmas on juba Russell Westbrooki show.
Kuigi ega mulle ka väga mõned lahendused ei meeldinud, kus kolmandal sekundil kuskilt kaugelt peale raiuti, kuid samas - tempo suudeti siiski kiiremaks kruttida sellise mänguga ja teravusi tekitada (vaata vabavisete arvu kasvõi) ning kohtumine ära kallutada.
Ei maksa unustada, et see on riigi teine-kolmas seltskond ja ainus (!) keskmängija on mingi kuues-seitsmes valik äkki.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustEasy game. Ma siin oma Eesti kossumeistrist vanaisaga vaatasin ja temagi leidis, et kui see on viis, kuidas nad mängivad ja edu toob, siis mis siin ikka piriseda, et lollisti ja pahasti. Meie jaoks äkki tõesti rumal mäng ja rasked visked, kuid nende jaoks igapäevane stiil, milles pole midagi keerulist.
Kuigi ega mulle ka väga mõned lahendused ei meeldinud, kus kolmandal sekundil kuskilt kaugelt peale raiuti, kuid samas - tempo suudeti siiski kiiremaks kruttida sellise mänguga ja teravusi tekitada (vaata vabavisete arvu kasvõi) ning kohtumine ära kallutada.
Ei maksa unustada, et see on riigi teine-kolmas seltskond ja ainus (!) keskmängija on mingi kuues-seitsmes valik äkki."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustMingil aastal, kui NBAs valitses lokaut, pandi USA meeskond kokku Euroopas mängivatest meestest, mis kuskil veerandfinaalis vist Venemaa käest tappa sai. Igatahes, ma ei viitsi täpselt uurida, millal ja kellellt, aga küsimus oleks pigem selline, et kuna hetkel vist pole üht head tsentrit sealt ookeani tagant võtta (no pole), siis äkki oleks mõna jänkist tsenter, kes Euroopas põrgatab, võinud kasulikuks osutuda? Ega neid muidugi palju pole, kuid D.Fischerit oleks võinud proovida (mängis vist lõppend hooajal Maccabis, nüüdsest kuskil mujal tippklubis). Kaitses oskaks nende Euroopa pikkade vastu tunduvalt edukamalt mängida kui praegused, aga kas ta nende 10 sekundit rünnakule meestega ka kokku oleks sobinud, ei tea. Lihtsalt igavusest spekuleerin.
Riho, see jänki-euroopa sats oli 98 Kreeka MMil ja jäädi kolmandaks. Tsentri kohta mängis neil siuke mees nagu Brad Miller
Kommentaar
-
Kui nad mängivad sama kehvalt nagu Venemaa vastu, siis ma arvan küll, et nad ei võida. Aga ma südamest loodan, et nad mängivad paremini. Ja see kolmanda koosseisu jutt...ei tahagi sellest rääkida. Need konkreetsed vennad on tippvennad ja nad oleks võimelised paljuks, aga see mis toimub on mingi palagan. Iga 8 rünnak ei lõpp üks-üks minekuga ja iga kolmas ei lõppe sellega et palli ületooja seda tegema läheb.
Kommentaar
-
päris lõbus, leedukast kolleeg ei olnud eriti kindel, et täna vastu saadakse, mina see vastu küll, isegi natukene mõtlesin tõsiselt. Kui saate Scole kinni, siis võit käes. Leedukad kindlasti seitsmendas taevas, sest kuigi on nad ikka tiitlivõistlustel esiotsa mehed, siis tänavu ei pandud küll neile rasket koormat selga, kuid vahi imet...
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustKui nad mängivad sama kehvalt nagu Venemaa vastu, siis ma arvan küll, et nad ei võida. Aga ma südamest loodan, et nad mängivad paremini. Ja see kolmanda koosseisu jutt...ei tahagi sellest rääkida. Need konkreetsed vennad on tippvennad ja nad oleks võimelised paljuks, aga see mis toimub on mingi palagan. Iga 8 rünnak ei lõpp üks-üks minekuga ja iga kolmas ei lõppe sellega et palli ületooja seda tegema läheb.
Kommentaar
-
Jänkidel ongi siiani olnud liialt selline "palli saan, kohe viskan" mänguskeem, kui nii võib öelda. Venemaa vastu kobistasid ära, aga Serbia, Leedu ja Türgi on juba kõvemast puust meeskonnad.
Enam ei saa nii, et tood palli üle, söödad mingile vennale ja see kütab kohe peale, isegi kui kaitsja tihedalt peal on. Aga siiski pakun, et finaalis mängivad Türgi ja USA.
Kommentaar
-
Hakkasin mõtlema, et mis meeskond siis Londonis mängida võiks. Väidetavalt pidi umbes pooleks olema eelmise meeskonnaga.
Ideaalis sain igatahes umbes nii:
C
Dwight Howard
PF
Chris Bosh
SF
Carmelo Anthony
LeBron James
SG
Dwyane Wade
Kevin Durant
Eric Gordon
PG
Derrick Rose
Chris Paul
Deron Williams
Väljaspoolt saavad meeskonda
Brook Lopez või mõni teine keskmängija/PF ja token white guy a'la Kevin Love (PF või C)
Olümpialt jäävad välja: Kobe Bryant (vanus), Jason Kidd, Carlos Boozer, Tayshaun Prince, Michael Redd
MMilt jäävad välja: Chauncey Billups, Tyson Chandler, Stephen Curry, Rudy Gay, Danny Granger, Andre Iguodala, Lamar Odom, Russell WestbrookWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustKeegi targem nüüd ehk seletab ära, kuidas sellest türklaste eelviimasest rünnakust (Erdeni donk) Krsticile lisaks veel viga välja võluti?
Finaal siis Durant-Türgi. Loodame, et tuleb finaali vääriline finaal ja kohalik publik aitab põnevusel lõpuni säilida.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustKeegi targem nüüd ehk seletab ära, kuidas sellest türklaste eelviimasest rünnakust (Erdeni donk) Krsticile lisaks veel viga välja võluti?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar