Algselt postitas rixxer
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
-
Millest sa räägid?Keerles on viimastel aastatel korduvalt koondist esindanud.
See jutt et koondises võib muutusi tulla on mudugi äärmiselt loll jutt.Pole sellist asja varem Eesti koondises juhtunud ja ma ei näe ühtegi põhjust miks peaks ka praegu juhtuma.Et koondise tsükli alguses Keerles ja muud loomad Sokkule ei sobinud ja nüüd peaks nad meeskonda tooma!?Milleks, et ära lõhkuda kokkumänginud meeskond?Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Kui Vallo tuleb, siis lendab Raadik, aga mitte Kitsing. Üldse ei saa aru, mida temas nähakse.
Mina ootaks küll pikisilmi järgmisest aastast koondises näha Vallot ja Raitu. Kui nad ei kuulu lõplikku nimekirja ja hiljem saab jälle asjapulkadelt teada, et nendega pole õieti räägitudki, vaid lihtsalt põhjendused välja võlutud, siis on küll pizdets.
Ärgem unustagem Venet ja Eichfussigi. Viimane peab nüüd muidugi etema hooaja tegema, kui lõppenud hooaeg oli. Konkurentsi ON ja selle üle ainult hea meel.
Kommentaar
-
Cramo on sel hooajal päris huvitava satsiga välja tulemas. Viskava tagamängija ja jõulise ääre kogemustes muidugi kahtlusi ei teki aga muretsema paneb eelkõige Varraku oskus mängujuhi kohal hakkama saada ja lisaks ka see, kuidas Lehismets oma põhitöökoha kõrvalt kaitses suudab hakkama saada. Õnneks on korvi alla jõudu juurde hangitud bulgaaria koljati näol, kelle profiili veel meeskonna kodulehele pole jõutud üles riputada.
Kommentaar
-
hei.
Täna kell 22:30
Hispaania - Leedu.
Stream : http://www.myp2p.eu/broadcast.php?ma...54&part=sports
Kommentaar
-
Algselt postitas roque jr Vaata postitustKas siin rubriigis käib ka korvpalli sõpru, kes tahaks pelada tulevasel hooajal kossu, aga puudub võimalus, kuna pole leidnud meeskonda, kus end realiseerida?
Kommentaar
-
Algselt postitas SiimFace Vaata postitustEga ETV Korvpalli EM-i Leedus üle ei kanna?
Neljapäeval ei suutnud nad isegi Eesti-Austria mängu lõpuni näidata kuna AK hakkas. ETV näitab hoopis miskit kergeraksu MMi, kus Eestlased kohal, aga noh medaleid.... ei usu... ma loodan et siis ka AK rikub mõne ülekane ära!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustviasat sport baltic peaks näitama. etv minu teada mitte.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar