selle aasta finaal kisub taaskord väga ühte auku ära. eks rockil on ka kaks olulisemat meest puudu, kuid see ei vabanda kolmanda mängu püssi põõsasse viskamist mu arust. vahepealne hea hoog on meeskonnast igaljuhul kadunud ja neljanda mängu võitmine saab ikka mega raske olema. kalev seni on lihtsalt parem olnud, igas elemendis.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustKas Eesti Argentiinat on võimalus kuskil liikuvaspildis ka näha?
Kommentaar
-
No see Senegali mäng oli küll üks veidramaid asju, mida ma näinud olen.
Kui muidu on selline asi nagu stand up comedy, siis kolmandal veerandajal võis aafriklaste esituses näha selget run around comedy't. Korvpall see igastahes polnud. Tundus nagu oleks lihtsalt kõige pikemad inimesed Senegalist kokku võetud, kossudress selga pandud ja väljakule saadetud. Üsna veider.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustNo see Senegali mäng oli küll üks veidramaid asju, mida ma näinud olen.
Kui muidu on selline asi nagu stand up comedy, siis kolmandal veerandajal võis aafriklaste esituses näha selget run around comedy't. Korvpall see igastahes polnud. Tundus nagu oleks lihtsalt kõige pikemad inimesed Senegalist kokku võetud, kossudress selga pandud ja väljakule saadetud. Üsna veider.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar