Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tallinec Vaata postitust
    Sellest hoolimata on NBA meeskonnade spordihallid täis pealtvaatajaid.

Euroopa korvpalli tase on selline, et iga NBA klubi põhikoosseisu püsiv mängija saab kogu Euroopa korvpalli liidriks.
    "
    Eks küsimus on selles, mis neid pealtvaatajaid sinna kokku toob. Kas selleks on pigem šõu või mängu tase. Kui vaadata Euroliigat, siis samuti publikut piisavalt, aga on ka mida vaadata, sest mäng on tehniline. Mulle tundub, et siin tuleb välja ka USA ja Euroopa pallimängude filosoofia erinevus. NBAs ja jalgpallis (soccer) pole USA-s kaitsetöö oluline, peaasi on minna rünnakule ja hiilata seal. Euroopas ei ole mängutempo niivõrd oluline, oluline on tehnilisus ja ka kaitsemäng. Eks inimesed on erinevad ja millega keegi on harjunud ja mida keegi naudib. Mina ei suuda nautida ei NBAd ega USA "soccer"-i taset.

Samas mingi tase nendel NBA omadel kindlasti on, et nad Euroopas hästi läbi löövad, ja ilmselt siis finaalides tuleb see ka esile, sest väidetavalt on NBA finaalid vaatamist väärt, enne seda toimub lihtsalt mingi statistika.

Kommentaar

Algselt postitas cyrusvk Vaata postitust
      Huvitav, et sel nädalavahetusel ei näita GO3 ühtki ACB liiga mängu. Kas keegi asjapulk oskab öelda, milles on probleem?
      Nüüd on lisatud "eestlaste mäng" Bilbao ja Tenerife vahel Go3 Sport 1 kavasse. Küll väikse hilinemisega alguses. Kell 19:15 peaks ülekanne algama, mäng ise meie aja järgi 19:00.

Kommentaar

Mina ei suuda nautida ei NBAd ega USA "soccer"-i taset.
        On üks oluline tegur – NHL-i ja NBA mängude vaatamine toimub Eestis enamasti salvestusena. Vähesed vaatavad mänge öösiti otseülekandes.

Isiklikult teeb minu jaoks täismängude vaatamine salvestusena mängu vähem põnevaks, kuid samas dünaamilisemaks (reklaamid on eemaldatud).

Siiski, mängude salvestusena vaatamine vähendab emotsioone miinimumini isegi siis, kui tulemus pole teada.

Kommentaar

On üks oluline tegur – NHL-i ja NBA mängude vaatamine toimub Eestis enamasti salvestusena. Vähesed vaatavad mänge öösiti otseülekandes.

Isiklikult teeb minu jaoks täismängude vaatamine salvestusena mängu vähem põnevaks, kuid samas dünaamilisemaks (reklaamid on eemaldatud).

Siiski, mängude salvestusena vaatamine vähendab emotsioone miinimumini isegi siis, kui tulemus pole teada.
          See võib olla lisategur küll. Samas minu puhul on ikkagi küsimus mängu kvaliteedis. Vaatan seda NBA-d otseülekandes ja ei suuda üle paari minuti seda teha, sest mängul puudub see keerukus, mis on isegi Eesti-Läti ühisliigas olemas (ehk siis kaitsemäng lisaks ründele). NHL on teine tera. Seal on ainus asi, mis mulle ei meeldi, et lisaks hokile on legaliseeritud mängu sisene poks. Aga eks vägivald "müüb" USA-s. Ise eelistan hokit ja poksi vaadata teineteisest eraldatuna

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust

Nüüd on lisatud "eestlaste mäng" Bilbao ja Tenerife vahel Go3 Sport 1 kavasse. Küll väikse hilinemisega alguses. Kell 19:15 peaks ülekanne algama, mäng ise meie aja järgi 19:00.
            Go3 äpp ütleb et hoopis Sport3 ja kell 18
            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Samas minu puhul on ikkagi küsimus mängu kvaliteedis.
              Eksisteerib paradoks: korvpalli-, hoki- ja jalgpallistaadionite külastatavus ei vähene, kuid nende spordialade teleülekannete (täismängude, mitte väljavõtete) vaatamine on viimase 20 aasta jooksul kordades vähenenud (seda tean oma lähedaste ja kaugemate tuttavate põhjal).

Ja seda hoolimata sellest, et telepildi kvaliteet on paranenud ja paraneb jätkuvalt.

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust

Go3 äpp ütleb et hoopis Sport3 ja kell 18
                See on päeva jooksul tõesti mitu korda muutunud. Algselt oli Go3 Sport 1 kavas, aga siis liikus Go3 Sport 3 peale.

Kommentaar

Viimastel aastatel olen mõned korrad üritanud vaadata mõnd NBA mängu ja tõesti olen seda siiralt üritanud ja lootnud, et seal on midagi vaadata. Aga kuna mängud on maruigavad (füüsilist kontakti välditakse, jookse-viska-tee tsirkust šõu taktikalise mängu asemel), olen pidanud mõne minuti pärast "kanalit" vahetama. Isegi NCAAd on huvitavam vaadata kui tänapäevast NBA-d, seega tore, et on nüüd põhjust ka Tenerife mänge vaadata.
                  Mul täpselt sama suhe korvpalliga. Euroopa toodangut vaatan hea meelega. Aeg-ajalt olen ka proovinud NBAd vaadata kuid see on minu jaoks surmigav. Tundub et tegemist on rohkem mingi meelelahutuse vormiga kui tulemusele mängimisega. Ja noh, kui otse vaadata siis need pausid ja reklaamid - need on üle minu taluvuspiiri.

Kommentaar

Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust

Mul täpselt sama suhe korvpalliga. Euroopa toodangut vaatan hea meelega. Aeg-ajalt olen ka proovinud NBAd vaadata kuid see on minu jaoks surmigav. Tundub et tegemist on rohkem mingi meelelahutuse vormiga kui tulemusele mängimisega. Ja noh, kui otse vaadata siis need pausid ja reklaamid - need on üle minu taluvuspiiri.
                    NBA-s algavad mängud play-in`idest. Ja samas on see meelelahutus ikkagi kõrgema taseme ja kvaliteediga kui eurokoss. Kes ei jõua ilmselt kunagi samale tasemele.
                    Nad võiks oma final fouri ka ikka araabiasse kolida.

Kommentaar

Ma olen sel aastal mõnda üksikut NBA mängu näinud, pigem selliseid Pühapäeval 22.30 jne kandis olevaid ja need on kõik olnud täielik ulme tasemel andmine. Pannakse nii kaitset kui rünnakut.

Kommentaar

Drelli avaetteastet Tenerife eest saab siis loodetavasti homme kl 19.30 GO3 pealt vaadata. Tenerife pingutama enam ei pea, eks näis, mis tasemel kossu seal näidatakse.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

NBA-s algavad mängud play-in`idest. Ja samas on see meelelahutus ikkagi kõrgema taseme ja kvaliteediga kui eurokoss. Kes ei jõua ilmselt kunagi samale tasemele.
                          Nad võiks oma final fouri ka ikka araabiasse kolida.
                          NBA ja Euroopa korvpall on kaks täiesti erinevat ja kohati võrreldamatud maailma. Maitseeelistus - hamburger vs. paella vms.

Kommentaar

Okei vaadates seda Efesi ja Pana seeriat - see närvihaige Ataman on oma aja juba ära käinud, keegi võiks talle öelda, et tõmmaku normiks vms.

Kommentaar

NBA ja Euroopa korvpall on kaks täiesti erinevat ja kohati võrreldamatud maailma.
                              1992.aasta Olümpiamängudel, kui kõik NBA tähtmängijad olid lõpuks koondatud ühte meeskonda, oli eurooplaste jaoks suurim šokk see, kui kiiresti ameeriklastel pall mängijate vahel liikus.

Kommentaar

1992.aasta Olümpiamängudel, kui kõik NBA tähtmängijad olid lõpuks koondatud ühte meeskonda, oli eurooplaste jaoks suurim šokk see, kui kiiresti ameeriklastel pall mängijate vahel liikus.
                                Mis põnevat 60ndatel toimus?

Kommentaar

Working...
                                X