320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    väga raske on mängu vaadata kui see liivaku sitapea ja kalkun mõlemad on rocki ahvjnägude poolt ja kui kalev saab eest ära siis sõbrad kohtunikud kohe neile abiks
    Hakkas ka mind häirima see rockisoosing kommentaatorite jutus. Liivakule ei saa seda pahaks panna, aga järgmine kord tahaks kedagi erapooletut kuulda - kas Sõber või Enden. Ning tooge Jurtsenko tagasi, Kalkuni hääl tuleb nagu kuskilt udust ning ega ta korvpallinüansse ei jaga ka eriti, kaagutas vaid kaasa mis Liivak ees dikteeris.

    Viiask teeb kohati kenasid liigutusi + tal on väga sorav vise, aga trennis võiks ta tasakaaluharjutustele rõhku panna, püsiks vast rohkem vertikaalasendis. Konflikt Burlacuga lõppes päris haleda daiviga ...

    Kohtunikud olid enamvähem OK, pisieksimusi esines aga midagi röökimapanevat ei korraldatud. Mängijad võiks vahest ise ka peeglisse vaadata, pannakse end raskesse situatsiooni ja siis on kohtunik süüdi, et see pallurit välja ei aita ...

    PS! Päris naljakas oleks see kui Rock nüüd oma suure algedu pealt edasipääsust suu puhtaks peab pühkima ... Mitte, et ma seda ihkaksin aga minu nägemuse järgi on Kalevil potentsiaali suurtele vastu hakata enam, kui vaid nii neetult ebastabiilsed ei oldaks.

    Kommentaar


      väga vajalik võit kalevile. jess. johnson ja kangur tegid hea mängu.
      /

      Kommentaar


        ebaõnn
        kalev oli täna tugevam. ning seda võitu tahtsid nad rohkem
        juba enne mängu oli tunne, et siit head nahka ei tule
        samas kohapeal oli tunne, nagu kohutnikud oleksid teinud väga palju sitta
        nii rocki kasuks, kui ka kahjuks
        ning mis noor jorss oli 3s kohtunik? sellist ebakindlat venda sellisele mängule nüüd küll vaja ei olnud
        üks moment oli see, kui pall läks auti, siis ta tõstis käes ülesse, ning 1-2 seki hiljem andis palli rockile, kuigi oli näha, et rocki vennast läks auti
        tra kui sa mängu ei vaata, siis sinust ei saagi kohtuniku
        ja nuka on Tartu mängudel soovimatu isik, matsalu võiks olla (kui ta veel vlistab)
        igatahes unlucky, kuid Final Four on ainult enda teha, pingutada natukene, ning siis on kõik ok
        Слава Україні! Героям слава!

        Kommentaar


          põnevuse koha pealt oli tänane kõige õigem lahendus.nüüd on kõik meeste enda kätes.rock läks vist vahepeal liiga ülbeks,toodi nüüd maapeale tagasi.aga ega see kalevi seis ka väga kiita pole,kuigi enesekindlust peaks tänane andma.ausalt öeldes võideti ju kindlalt,lihtsalt kullamäe 2 lõpu ebanormaalselt haiget kolmest hoidsid tartu mängus.
          Kapten Trumm

          Kommentaar


            ja kas tõesti sündis ime et Rock langes välja.selliseid häid uudiseid on kohe väga heameel kuulda.elagu kalev.loodan et kullamäe ja müürsepp ei tee enam kunagi nii lolli otsust ja minna tartusse mängima.see meeskond ei saavuta mitte midagi
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

            Kommentaar


              Ega Kalevi edasipääsuvõimalused ka eriti suured ole, eriti kui arvestada, et praegu ollakse kaotamas Panevezysele

              Kommentaar


                Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                ja kas tõesti sündis ime et Rock langes välja.selliseid häid uudiseid on kohe väga heameel kuulda.elagu kalev.loodan et kullamäe ja müürsepp ei tee enam kunagi nii lolli otsust ja minna tartusse mängima.see meeskond ei saavuta mitte midagi
                naljamees, kalev peab 2 järgmist mängu võitma, et edasi pääseda. vastasel juhul saab edasi rock.
                ½121½

                Kommentaar


                  Kui Nevezis suudab teisipäeval Panevezise alistada piisab Kalevile ka ühest võidust. Kuigi Nevezis on tabelis neljas annaks ma selles paaris eelise siiski kodus mängivale Panevezisele, vahepeal viimasel kohal olnud meeskond mängib tõusvas suunas, võeti ju Tartustki skalp kaasa.

                  Kui Kalev ei taha midagi juhuse hooleks jätta tuleb mõlemad mängud ära võtta, kuigi Neptunase vastu ei saa see mitte kerge olema. Aga tuletan meelde, et Kalev on sel hooaja vähemalt korra raskest seisust välja tulnud - Kiievistki ei lootnud keegi enam edasipääsu.

                  Kommentaar


                    Korvpalli Balti liigas näeb sel hooajal play-off mängudes vaid ühte Eesti klubi ning tunduvalt paremad võimalused edasipääsuks on BC Kalev/Cramol.

                    II divisjoni turniiri 9 võiduga alustanud TÜ/Rock kaotas seejärel viis viimast mängu ja peab lootma nüüd konkurentide kaotustele.

                    1) kui Kalev võidab mõlemad allesjäänud kohtumised, kindlustab ta endale II divisjonis esikoha;

                    2) kui Kalev võidab ühe mängu ja Nevežys võidab samuti oma viimase kohtumise, on surnud ring Kalevi, Rocki ja Nevežyse vahel, kus tänu paremale korvide vahele saab edasi Kalev;

                    3) kui Kalev võidab ja kaotab ühe kohtumise ning Nevežys kaotab Panevežysele, siis on surnud ring Kalevi ja Rocki vahel ning edasisaajaks Rock;

                    4) kui Kalev kaotab mõlemad allesjäänud kohtmised on edasisaajaks Rock, sõltumata Nevežys - Panevežys kohtumisest.

                    ETV SPORT / www.basket.ee
                    Rien en ce monde ne peut arrêter OM!



                    Ken Lee tulibu dibu douchoo

                    Kommentaar


                      Rocki ja Kalevi jutu vahelduseks räägin mina natukene oma kogemusest mängust KK Pärnu - BC Kalev Rapla. Pärast ilusat ja hästi lõppenud jalkamatši Tuleviku ja Vapruse vahel otsustasin Pärnu jõudes teha oma debüüdi Eesti korvpalli liigas üldse. Tegelt kui päris aus olla, võis see olla esimene mäng üldse, mida reaalselt ise vaatamas käinud olen. Koondisemängudel ma käinud pole kordagi, meistriliigas enne eilset samuti mitte ja madalamatest liigadest ei maksa rääkidagi. Ühesõnaga esmakordselt korvpallisaalis mängu kaemas.

                      Pärnu võimla on väike ja seega oli seekord täismaja rahvast kohal. Pidavat vist koguaeg nii olema. Vist. Enne mängu algust käis Dorbek esireas istunud teismeliste Pärnu fännide juures tõsise jutuga. Jõmmid olid oma laserleludega teiselpool platsi seisnud Dorbekule silma lasknud, millepeale mees ägestus. Jutt muutus üha valjumaks ja peagi oli mul juba lähedal istununa üsna piinlik vaadata, kuidas mees enesekontrolli kaotab. Lõpuks sai Dorbek mänguasja kätte ja lahkus.

                      Natuke mängust ka nüüd. Mis siin siis öelda. Koju jõudes vaatasin koheselt basket.ee-st järgi, milline oli Pärnu meeskonna visketabavust. 46,8 väidab interneti sait. Tundub uskumatuna. Platsi kõrval tundus see pigem 20-25% olevat. Pärnu meeskonnal puudus täielikult ründeskeemid, mehed ei liikunud, kes palli sai, andis kohe ära, viskele mindi väga rasketest positsioonidest. Reeglina ei tabatud(46,8% seda väga ei kinnita samas). Ründesse tõi elevust vahetusest sekkunud Reigo Nõmm, kes tabas 4 viset jutti.

                      Kaitsemäng. Njah, kõige suuremaks probleemiks vast laua blokeerimine. Jallow tegi ikka mis tahtis Pärnu lauas. Vahe lasti sisse avapoolajal, mis kaotati 17punniga. Teisel poolajal mängiti veerandaegu võrdsemalt ja nii 20silmane kaotus tuligi. Eks vastane mängis ka hoopis laisemalt teisel poolajal.Korra kolmanda veerandaja lõpus saadi vahe isegi miski 10-11 punkti peale, aga mitte keegi ei tahtnud vastutust endapeale võtta. See, kes palli sai, kohe selle ka ära söötis.Ei otsitud võimalusi, ei tahetud minna viskele.Enamus rünnakuid lõpetati paar sekundit enne ründeaja lõppu.

                      Fännidest ka vähe, kui ikka võrdlus vutiga olemas. Häält ei tee seal keegi, või kui teeb, siis 11-12 aastased korvpalli trenni poisid. Raplal see-eest oli kaasas mõned fännid, kel oli ka suur trumm muideks, mida esimesel poolajal peksti raevukalt, just siis, kui Pärnu ründas. Mina igatahes ei kuulnud oma häältki, kui seda trummi peksti. Ehk aitas see tõesti ja Pärnu rünnak oligi seetõttu nii hambutu.Teise poolaja algul otsustasid aga mõned kodumeeskonna toetajad asjad klaariks teha ja trummimehele tehti selgeks, et kui vait ei jää, siis...teadagi mis.Teisel poolajal kõlas trummi ikka väga vähe.

                      Huh, nii. Ma ei tea, kas mu jutt üldse kedagi huvitabki, aga ikkagi esmakordselt kossusaalis ju! Sellest peab lausa rääkima.

                      Pärnakate parim oli vast Ringmets, kes üsna jõuliselt mängis - 16punkti,9lauda,3blokki. Siiski oli kõige silmapaistvam mängumees vastaste Jallow - 34punkti+18lauda pole ka paha temalt.

                      Mina jään aga vutile kindlaks. Pigem vihmakäes väljas trummi taguda kui soojas saalis unisena omade peksu vaadata. Ent sellegipoolest võin millalgi veel sinna sattuda. Ajaviiteks käib kah.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Juveman Vaata postitust
                        Pärast ilusat ja hästi lõppenud jalkamatši Tuleviku ja Vapruse vahel otsustasin Pärnu jõudes teha oma debüüdi Eesti korvpalli liigas üldse. Tegelt kui päris aus olla, võis see olla esimene mäng üldse, mida reaalselt ise vaatamas käinud olen. Koondisemängudel ma käinud pole kordagi, meistriliigas enne eilset samuti mitte ja madalamatest liigadest ei maksa rääkidagi. Ühesõnaga esmakordselt korvpallisaalis mängu kaemas.
                        Valusalt salgab. Mina nägin sind küll ükskord saalis ülipõnevat korvpallimängu Tartu ja miski Tallinna satsi vahel vaatamas... Tartul oli veel punane vorm mu mäletamist mööda. Pane faktid paika.

                        Aga Pärnus korvpalli vaatamise eest saad küll vitsa. REETUR!

                        Kommentaar


                          Algselt postitas skint Vaata postitust
                          Valusalt salgab. Mina nägin sind küll ükskord saalis ülipõnevat korvpallimängu Tartu ja miski Tallinna satsi vahel vaatamas... Tartul oli veel punane vorm mu mäletamist mööda. Pane faktid paika.

                          Aga Pärnus korvpalli vaatamise eest saad küll vitsa. REETUR!
                          Ahjaa, naiste korvpalliliiga debüüt on ju tõesti Tartus tehtud.See läks päris meelest.Ega too mäng mänguilu poolest palju kehvem polndki.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Juveman Vaata postitust
                            Rocki ja Kalevi jutu vahelduseks räägin mina natukene oma kogemusest mängust KK Pärnu - BC Kalev Rapla. Pärast ilusat ja hästi lõppenud jalkamatši Tuleviku ja Vapruse vahel otsustasin Pärnu jõudes teha oma debüüdi Eesti korvpalli liigas üldse. Tegelt kui päris aus olla, võis see olla esimene mäng üldse, mida reaalselt ise vaatamas käinud olen. Koondisemängudel ma käinud pole kordagi, meistriliigas enne eilset samuti mitte ja madalamatest liigadest ei maksa rääkidagi. Ühesõnaga esmakordselt korvpallisaalis mängu kaemas.

                            Pärnu võimla on väike ja seega oli seekord täismaja rahvast kohal. Pidavat vist koguaeg nii olema. Vist. Enne mängu algust käis Dorbek esireas istunud teismeliste Pärnu fännide juures tõsise jutuga. Jõmmid olid oma laserleludega teiselpool platsi seisnud Dorbekule silma lasknud, millepeale mees ägestus. Jutt muutus üha valjumaks ja peagi oli mul juba lähedal istununa üsna piinlik vaadata, kuidas mees enesekontrolli kaotab. Lõpuks sai Dorbek mänguasja kätte ja lahkus.

                            Natuke mängust ka nüüd. Mis siin siis öelda. Koju jõudes vaatasin koheselt basket.ee-st järgi, milline oli Pärnu meeskonna visketabavust. 46,8 väidab interneti sait. Tundub uskumatuna. Platsi kõrval tundus see pigem 20-25% olevat. Pärnu meeskonnal puudus täielikult ründeskeemid, mehed ei liikunud, kes palli sai, andis kohe ära, viskele mindi väga rasketest positsioonidest. Reeglina ei tabatud(46,8% seda väga ei kinnita samas). Ründesse tõi elevust vahetusest sekkunud Reigo Nõmm, kes tabas 4 viset jutti.

                            Kaitsemäng. Njah, kõige suuremaks probleemiks vast laua blokeerimine. Jallow tegi ikka mis tahtis Pärnu lauas. Vahe lasti sisse avapoolajal, mis kaotati 17punniga. Teisel poolajal mängiti veerandaegu võrdsemalt ja nii 20silmane kaotus tuligi. Eks vastane mängis ka hoopis laisemalt teisel poolajal.Korra kolmanda veerandaja lõpus saadi vahe isegi miski 10-11 punkti peale, aga mitte keegi ei tahtnud vastutust endapeale võtta. See, kes palli sai, kohe selle ka ära söötis.Ei otsitud võimalusi, ei tahetud minna viskele.Enamus rünnakuid lõpetati paar sekundit enne ründeaja lõppu.

                            Fännidest ka vähe, kui ikka võrdlus vutiga olemas. Häält ei tee seal keegi, või kui teeb, siis 11-12 aastased korvpalli trenni poisid. Raplal see-eest oli kaasas mõned fännid, kel oli ka suur trumm muideks, mida esimesel poolajal peksti raevukalt, just siis, kui Pärnu ründas. Mina igatahes ei kuulnud oma häältki, kui seda trummi peksti. Ehk aitas see tõesti ja Pärnu rünnak oligi seetõttu nii hambutu.Teise poolaja algul otsustasid aga mõned kodumeeskonna toetajad asjad klaariks teha ja trummimehele tehti selgeks, et kui vait ei jää, siis...teadagi mis.Teisel poolajal kõlas trummi ikka väga vähe.

                            Huh, nii. Ma ei tea, kas mu jutt üldse kedagi huvitabki, aga ikkagi esmakordselt kossusaalis ju! Sellest peab lausa rääkima.

                            Pärnakate parim oli vast Ringmets, kes üsna jõuliselt mängis - 16punkti,9lauda,3blokki. Siiski oli kõige silmapaistvam mängumees vastaste Jallow - 34punkti+18lauda pole ka paha temalt.

                            Mina jään aga vutile kindlaks. Pigem vihmakäes väljas trummi taguda kui soojas saalis unisena omade peksu vaadata. Ent sellegipoolest võin millalgi veel sinna sattuda. Ajaviiteks käib kah.
                            palju publikut numbrites oli?
                            Rien en ce monde ne peut arrêter OM!



                            Ken Lee tulibu dibu douchoo

                            Kommentaar


                              250 väidab basket.ee

                              Kommentaar


                                panevezis tegi nevezisele ära...kalevil nüüd kahte võitu siis vaja. läheb raskeks.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X