Eesti kohtunikud, kes Tartu Tammeka mängul suure avalduse aasta lumehelbekeste tiitlile tegid said kõva konkurendi Eesti korvpalliliidu poolt, kes määras iroonia eest Kullamäele 1000 eurot trahvi. Eesti erinevate spordialade kohtunikud loovad ikkagi mingit erilist statementi... See pole enam kuskilt otsast mõistetav
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Korvpall
Collapse
X
-
Kohtunikud võiks ka enda podcasti teha.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Minu meelest oli naljakas see, et pakuti võiks midagi muud kommenteerida. See teebki ju asja huvitavaks, kuna sees olevad inimesed räägivad. Mis nad võiks siis Itaalia jalgpalli arutada või? Võtku end kokku.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Oleks trahvist vähe olnud siis komitee juhilt tuli ka huvitav info, et enne hooaega käis podcastides ja meediamajades tsensuuri paigaldamas, et kohtunike tööd ei kritiseeritaks. Ja kui sellest veel vähe oleks siis ähvardas ka Kullamäed treenerilitsentsist ilmajäämisega..Kommentaar
-
Nad panevad Pihtas Põhjas kinni, sest kohtunikud ei suuda kriitikat taluda. Kurb. Ääretult kurb. Oli üks parimaid spordipodcaste.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Pole ise minig kossumees, aga podcasti kuulasin ja sain isegi kurssi eesti liiga teemadega
. Teised podcastid võiks ka eesti liiga teemad kõrvale lükata, kuigi vaevalt sponsorid seda lubavad. Las siis kohtunikud tussutavad edasi :S
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Tehnika sai täpselt selliseks vormitud eelmisel hooajal kui Baskonia eest Euroliigas oli vahepeal 30%-line tabavus, aga kui hakkas selle tehnikaga viskama tõusis hooaja lõpuks 60% peale. Täna oli jah mingi tööõnnetus.Kommentaar
-
Nõme mäng.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar