320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kahju,et 10 sangane edu käest anti aga kõik on veel võimalik.Mis kamm seal lõpus toimus,arvati,et aeg oli läbi juba?
    Kordusest oli näha,et lind läks sekund enne lõppu lendu.
    INTER ARMA CARITAS

    Kommentaar


      Algselt postitas symbio Vaata postitust
      Esimene mäng, mida ma üldse see hooaeg olen algusest lõpuni vaadanud ja oioi kui võimas.
      Sa ei tea millest ilma oled jäänud
      Rien en ce monde ne peut arrêter OM!



      Ken Lee tulibu dibu douchoo

      Kommentaar


        Ventspils ei oska lihtsalt kaotada. Ventspilsi peatreeneri intervjuus ETV´ga oli ju näha, et mehel nutt kurgus. Johnson on väga hea mängija. Lõpptulemuseks 75:74 Kalevi poolt vaadatuna. Võõrsil võidame 10 punnaga!
        Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
        Algselt postitas taku*
        Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

        Kommentaar


          Algselt postitas marcello Vaata postitust
          Kahju,et 10 sangane edu käest anti aga kõik on veel võimalik.
          Niipalju kui vaadanud ja lugenud olen , on see edu käest andmine meie omadel täiesti tavaline asi.Kahju, et meil sellist kindlust pole, et 10p. seise enda kasuks hoida.

          Kommentaar


            Võit on muidugi ilus, aga võimaliku kümnesangase või suuremagi edu keeras Matic konkreetselt perse sellega, et kolmanda veerandi lõpus unistama jäi. Kalev kontrollis selgelt mängu ja Ventspilsil oli tõsine vesi ahjus, aga siis anti ise jälle neile võimalus. Arbet nt oli täiesti surnd, ja no kui ei taha vahetada, siis aja võiks ju ikka korraks võtta. Sellest ei saa ka aru, miks Sokul mängida ei lasta, nii kui hakkab mingi organiseeritum rünnak toimima, pannakse jälle Kriisa sisse, kes kukub oma imelahendusi tegema. Enivei, lollusi tehti palju, aga eks sellevõrra on jälle teises mängus rohkem parandamisruumi. Laupäeval on igatahes täiesti võimalik kuuevarbalised kotti panna.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

            Kommentaar


              johnsoni lõpu 3-ne oli mõnna, aga jahh, lätis läheb raskeks.
              /

              Kommentaar


                Muideks kas keegi teab millega Kraavi Leho tegeleb?Trennib ka vaikselt või on pärast vigastust ketsid varna riputanud ja ajab isa firmas asju?
                INTER ARMA CARITAS

                Kommentaar


                  krt Johnson pani algul ikka väga mõttetuid viskeid aga siis kui häda käes mees omal kohal.lihtsalt hull ja reedi ei peata ka mitte keegi.super.kui kalev nii edasi jätkab sisi tuleb võõrsil ka võit ja eestikad pannakse ka kinni
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

                  Kommentaar


                    Ah , ma ei saa aru, mida te kujutate ette? Kas keegi teist tõesti arvas, et kolmanda keskel 10ga etteminek säilib lõpuni???
                    Sokk sai minu arust piisavalt mänguaega. Ja Kriisa sai tõenäoliselt hoopis liiga vähe, aga mitte siis Soku vaid number kahe arvelt oleks võinud seda vahetada. Nt, siis kui Arbetil hing kinni oli.

                    Kommentaar


                      Ei arvanud aga see kui ruttu see käest anti teeb tuska.Ja Kriisat ei tohiski mängitada mängujuhi kohal.Patsutab palli 20 sekundit ja siis hakkab otsima kuhu see toppida.Vahest leiab isegi oma mehe üles.Sokk mängu juhtis siis mehed liikusid vähemalt.
                      Isegi pokkerit mängib Sokk paremini kui Kriisa
                      INTER ARMA CARITAS

                      Kommentaar


                        Ega ASK-l täna Sakalai vastu kergemini läinud, 71-68 võit lätlastele jätab ka teises paaris kõik lahtiseks. Ning Kalevi mängujuhid Kriisa ja Sokk jäid täna mõlemad nõrgaks. Vähemalt statistikat uurides, mängust suutsin pea poole sõna otseses mõttes maha magada.

                        Kommentaar


                          Mängujuhte nõrgaksjäämises süüdistamisega ei taha küll nõustuda.

                          Esiteks oli mängujuhtidel päris raske ülesanne, kaitses taltsutada Shannonit, millega üldjoontes tuldi ka toime (paar hullu kolmest ikkagi suutis panna). Seega mänguaja jaotamine 50/50 ei tundu nii mõtlematu tegi midagi Kriisa ja Soku vahel.
                          Kriisa jäi tõesti veidi hätta mängu juhtimisega, ju talle siis ei sobinud Matici poolt selleks mänguks sätitud aeglane taktika, ta juba Tartu aegades teada jookse-viska-mängu mees.


                          Sokk seevastu väga kenasti mitu korda võttis tempo maha, mis oli õige tegu, kuna kui must viis palli üle, siis oli tihtipeale rünnakuga kiire, põrutas kaugelt peale, mööda, keegi lauda ei saanud ja tehti kiire sutsakas vastu, kuna ei jõutud ka kaitset korda sättida.
                          Ju siis Sokule see vastane sobis ja Kriisale mitte.

                          Kommentaar


                            Sellise ülekaaluga lauas pidanuks selgelt suurem võit tulema. Kõvasti saadi teist korda proovida, aga kahjuks kiputi just selliste visetega kiirustama. Vabavisked jälle ca 60%. Burlacu on peale sõrmevigastust endiselt ebakindel, Johnson kobistas küll lõpus ära, kuid tema panus mängus tervikuna oli siiski nõrk. Meeskondlikus kaitsemängus on küll suur samm edasi astutud - vastavalt sellele, mis tsoonis vastane palli sai, teati automaatselt, kuhu poole teda suunata. Varem kippus ikka tihti segadus tekkima. Mees mehe vastu hakiti ka korralikult, maa-alaga joppas see-eest mõned korrad parasjagu - lätakad eksisid üsna tihti vabadelt kohtadelt. Kokkuvõtteks: vähemalt saadi korralik emotsionaalne laeng, mille pealt võõrsile minna, aga kodus võtab Ventspils oma. Shannon, Love ja Jelic on siiski tsipa kõrgem tase.
                            Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

                            Kommentaar


                              Matic kurat küül, ära tee Jellet ja ole hea ja võta Burlacu välja, mees on praegult jummala sitt raisk. Niimoodi need saunad tulevad
                              Rien en ce monde ne peut arrêter OM!



                              Ken Lee tulibu dibu douchoo

                              Kommentaar


                                Kuradi kahju, aga kui realseelt mõelda, siis ju niigi hea, et Kalev nii kaugele jõudis. Kaotus võõrsil tulemusega 79:72. Kalevi parim oli Reed 30 punnaga, talle järgnes 16 punnaga Kriisa. Burlacu oli tõeliselt sitt täna, tõesti kahju, et lõpus ei mänginud enam Keerles ja Dorbek, kelle kaitsetöö oli täna väga hea, tänu nendele suutsimegi esimese veerandaja kaotusseisust välja tulla, aga kaotus on kaotus ja ju näeb mis Kalevist edasi saab.
                                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                                Algselt postitas taku*
                                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X