Algselt postitas budulojus
Vaata postitust
nüüd asjast ka.
Kristo Raudam on imelik sell. Näinud ka mänge Rock - Nybit ja Kalev - Nybit julgen öelda, et Kristo on Rocki fänn. Näiteks võidetud Rocki vastu ei vilistanud ta Nybiti kasuks ühtegi viga. Täna jälle oli ta Rocki sõber. Eriti masendavad viled olid kaks neist. Esimene siis kui Keerles sai näpu vahele enne Kikerpilli ning Kristo vilsitas vea. Siis teine olukord lõpus. Kui mingi Kalevi mängija läks konkreetselt viga tegema Rocki vennale ja siis tema vile vaikis.
Ühesõnaga Kalev kaotas juba ammu ja seda peale kolmandat mängu(Kalev oleks pidanud juhtima peal ekolmandat mängu 3-0). Ma loodan siiralt, et järgmiseks hooajask õpivad nn. ärapanijad ühe tähtsama elemendi ka ära ehk sis vabakad.
Finaalseeria oli lõbus. Aga asjad milles ma pettusin olid Mürka, Matic, Brazys, kohtunikud, kalevi kainemõistus.
Mürka tegi kogu finaali jooksul ainsa omale loogilise liigutuse ja se eoli tema viimane korv kalevi vasta. Selliseid korve ootasin ma temalt igal mängul ja mitte ainult ühel korral vaid viiel või kuuel korral.
Õnne kõikidele maakatele ja linnavurle EgoRännakule. Samas oli see vägagi kasulik võit Rockile ja kogu eesti kossule.
Näeme jälle eesti spordisõbrad
Kommentaar