320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas Jaan Vaata postitustEdastan teile aasta parima uudise foorumi parima ajakirjaniku poolt. http://www.elu24.ee/?id=2410
Aga see on piisavalt hea, et korduvalt panna. Kus on eestlaste emotsioonid, ma küsin!!!!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan Vaata postitustEdastan teile aasta parima uudise foorumi parima ajakirjaniku poolt.
Hooaja esimeses «Võta või jäta» saates võitis Tartust pärit ja seal keemiat õppiv ning võitluskunstiga tegelev Jaanika-Maria 70 001 krooni, kuigi pankur oli talle enne miljonikohvri avamist pakkunud üle 100 000 krooni.
olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas Juveman Vaata postitustDarko kommentaarid on tõesti vägevad. Huvitav palju ta oma rahakotti selliste sõnade eest kergendama peab? Ise paraku mängu ei näinud, ent võis siis ikka väga valus kaotus olla.
Kommentaar
-
Kalev vs Ventspilsi reedese mängu esimese poolaja pilte leiab siit : http://www.pbase.com/siim/kalev_vs_ventspilsNõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Semi Vaata postitustKalev vs Ventspilsi reedese mängu esimese poolaja pilte leiab siit : http://www.pbase.com/siim/kalev_vs_ventspils
Kommentaar
-
Algselt postitas hassan74 Vaata postitustKas tõesti näeb mu silm Kristo Saaget Kalevi pingil????? Milleks Kalev vajab sellist meest???INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Eilse mängu võitis Kalev numbritega 93:72. Resultatiivseim oli Reed 23 punktiga. Uued mehed Parmer, Pelkic ning Viiask viskasid vastavalt 12, 11 ning 14 punkti.
Täna alistati Ventspils 114:94. Kalevi resultatiivsemad oli Viiask 24´ ning Parmer 21´ punktiga.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
BC Kalev/Cramo peab järgmise kontrollmängu neljapäeval, 13. septembril kell 18:30 Kalevi Spordihallis, kui külla sõidab Balti Liigast tuttav Riia Barons. Loodame parimat.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustNiisiis. On oodata pikemat (järje)lugu?Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustkle jah. juunikuu jooksul tuleb siis
paff oli meil ulenurmel treener, ning ta on nii mondagi huvitavat raakinud
Juuni ammu läbi, midagi intrigeerivat pole siiani lugeda saanud.
Kommentaar
-
fakk. ma olen täiega Tanel "Ma paneks ju iga mäng 20 punkti, aga mis sellel vahet on" Teini poolt. tra ma ei või, enam ei või rahulikult ka juua. iga tont on järsku Lembit Peegel. jalaga munadesse oleks pidanud andma ilma loata pildistamise eest, ma aplodeerin korvpalluri vaoshoitust."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustfakk. ma olen täiega Tanel "Ma paneks ju iga mäng 20 punkti, aga mis sellel vahet on" Teini poolt. tra ma ei või, enam ei või rahulikult ka juua. iga tont on järsku Lembit Peegel. jalaga munadesse oleks pidanud andma ilma loata pildistamise eest, ma aplodeerin korvpalluri vaoshoitust.
Kui Tanel tahab tundmatuna juua pangu siis näiteks mask ette.Ka oma kodus ei pea ta kartma, et teda pildistatakse. Saan mööndusega aru ka sellest, kui Tanel konfiskeerinuks telefoni, kustutanuks pildid ja siis selle tagastanud.Taoline käitumine, aga on lubamatu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar