Algselt postitas tauri3000

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Jalgrattasport

Collapse

X
- 

No siin on Vuelta ametliku kodulehe ametlik osalejate nimekiri, palun tee pilt mulle Hushovdist kui teda näed seal: http://www.lavuelta.com/11/en/equipo...antes.html?e=1 (mitte, et ma kurjalt ütleks, muidugi mitte, aga ma lihtsalt ei näe teda seal.)Algselt postitas Mask Vaata postitustHushovid nimi on ka hetkel veel Vuelta ametlikul kodulehel nimekirjas.
Kommentaar
 - 

Mina vaatasin listi siit, kus ta ka kirjas on. Üldiselt rahune maha. Pole vaja sapiselt igale postitusele vastata.Algselt postitas tauri3000 Vaata postitustNo siin on Vuelta ametliku kodulehe ametlik osalejate nimekiri, palun tee pilt mulle Hushovdist kui teda näed seal: http://www.lavuelta.com/11/en/equipo...antes.html?e=1 (mitte, et ma kurjalt ütleks, muidugi mitte, aga ma lihtsalt ei näe teda seal.)
Kommentaar
 - 

See on eelnimekiri, eelnimekirjades on ikka väga vähe tõtt.Algselt postitas Mask Vaata postitustMina vaatasin listi siit, kus ta ka kirjas on. Üldiselt rahune maha. Pole vaja sapiselt igale postitusele vastata.
Kommentaar
 - 

Kui seal väga vähe tõtt on, siis mis oleks sellise nimekirja mõte?Algselt postitas tauri3000 Vaata postitustSee on eelnimekiri, eelnimekirjades on ikka väga vähe tõtt.
Mitu eelnimekirjas olnud meest siis Vuelta lõplikust stardinimekirjast puudu on?
Kui seal seda va tõtt väga vähe on, siis peaks tegelik stardinimekiri üsna kardinaalselt erinema, aga kiire võrdlus näitab, et pilt ikka päris selline pole, nagu sina seda ette kujutad ja väga enesekindlalt siin ka teistele selgeks üritad teha.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
 - 

Huumorinurk
Pärast Vuelta esimesi sõite kurtis Taaramäe, et tema prantslastest klubikaaslased on jobud: ei kuula, mis ta räägib, taktikat ei aruta, ammugi ei täida jne. ning lubas nende peale spordidirektorile kitse panna.
Saabus õhtu...
Järgmisel päeval kurtis Taaramäe kõhuvalude ja verise nina pärast. Meeskonnakaaslaste üle enam ei kurtnud.
Kommentaar
 - 

No Taaramäe võib-olla veidi palju kurdab üldse oma tiimikaaslaste üle, ka Touril. No mõnikord tõesti ei pruugi ju olla, aga samas ei ole mõnikord ka palju parematel tiimidel suurtes mägedes abikäsi alles. Eile näiteks tekkis ju moment kus 3 Cofidise meest oli mägedes alles ja abi oleks Taaramäel rohkemgi kui piisavalt olnud (siis kui umbes 30-40tk oli grupis järgi) ja keda ei olnud, see oli meie mees. Aga nüüd loodame, et mees sätib end ikka atröövi, või kui liiga halb on enesetunne, siis tuleks maha tulla ja valmistuda juba uuteks sõitudeks. Edu!Algselt postitas kyps Vaata postitustHuumorinurk
Pärast Vuelta esimesi sõite kurtis Taaramäe, et tema prantslastest klubikaaslased on jobud: ei kuula, mis ta räägib, taktikat ei aruta, ammugi ei täida jne. ning lubas nende peale spordidirektorile kitse panna.
Saabus õhtu...
Järgmisel päeval kurtis Taaramäe kõhuvalude ja verise nina pärast. Meeskonnakaaslaste üle enam ei kurtnud.
Kommentaar
 - 

Tuuril ikka rohkem kiitis, kuidas teda aidatakse. Need krambid, mis teda kimbutavad, tunduvad olevat tingitud väsimusest. Nii noore ratturi kohta tuleb tal neid võistluspäevi ikka liiast, eriti veel arvestades asjaolu, et enamasti sõidab ta kokkuvõttele ja pole saanud kuskil jalga sirgu lasta. Vanematel ratturitel ökonoomsus kasvanud ja suudavad väiksema energiakuluga tuure läbida ja kannataksid sellise koormuse ära.
Kommentaar
 - 

Käsk on vanem kui seadus.Algselt postitas Mask Vaata postitustReinul angiin ja sõitis tänase etapi lõpuni. Hull mees, et nii oma tervisega riskib.
http://www.rattaprofid.ee/blogi?entry_id=358
Spordidirektori poolt muidugi vale lüke ja jääb vaid loota, et sellele ei järgne tõsisemad probleemid.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar