Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas KalevSport Vaata postitust
    Jah, nii see on tõepoolest - kui ikka loomulikult ei tule, siis on pagana raske...
    see kõlas totralt, jah. aga mõte jääb endiseks: kui keel õigeid häälikuid välja ei painuta, siis tunnista seda, mitte ära poe mingi "maitse küsimuse" taha. aga keda kotib. ma ei saa üldse aru, misasja ma mölisen siin. tüütu päev.

Kommentaar

Algselt postitas KalevSport Vaata postitust
      4.voor
      13.09 (L) 14:45 Liverpool - Manchester United
      15.09 (E) 22:00 Tottenham - Aston Villa
      Kavas pole muhvigi kirjas, see lk http://www.kalev.ee/kalevsport/tv/ on juba tükimat aega maas - milles on probleemi?
      Supplies!

Kommentaar

hetkel nagu info õige

Kommentaar

virisemisele vahelduseks kiidaks siis tänast ülekannet -- kratid on loodetavasti talveunne jäänud, pilt on normaalses formaadis ja kommentaatoritele pole ka midagi ette heita.

Kommentaar

urr. keegi kelmikas miisu loeb spordiuudiseid. ja ilmatots

Kommentaar

panen kalev spordi peale, mängu kommentaari pole kuid taustaks mängib mul mingi vene klubi muss ja jubedalt sahiseb. mis viga võib olla? telekas ise on üks 15 aastat vana panasonicu pann kus raadiot pole sees.
              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

naabritel on pidu?

Kommentaar

kui on siis on pidu 24/7 ja viimased pool aastat juba.
                  forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

tugeva tervisega naabrid

Kommentaar

krattide asemel on nüüd mingid probleemid litsidega.

Kommentaar

Hooaja ühe põnevaima mängu ajal suudavad ikka midagi metsa keerata. Oli, et hakkab 15.45.. Kella 16.00-ni oli hoopis eilne Sunderland - Middlesbrough ja mis nüüd?

Hakkas, 3minutist jäime ilma

Kommentaar

Algselt postitas Shaq Vaata postitust
                          Hooaja ühe põnevaima mängu ajal suudavad ikka midagi metsa keerata. Oli, et hakkab 15.45.. Kella 16.00-ni oli hoopis eilne Sunderland - Middlesbrough ja mis nüüd?

Hakkas, 3minutist jäime ilma
                          oli ju kirjas et sateliidi signaali probleem
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

loll küsimus aga äkki keegi vastab. hetkel Kalev spordilt Everton-Pool, ning mina näen oma Elioni lahendusega mingit übermõtetut player-cam'i. kas ma teen midagi valesti või nii ongi. heli mul hetkel pole, võibolla oleksin saanud sealt vastuse.
                            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                              loll küsimus aga äkki keegi vastab. hetkel Kalev spordilt Everton-Pool, ning mina näen oma Elioni lahendusega mingit übermõtetut player-cam'i. kas ma teen midagi valesti või nii ongi. heli mul hetkel pole, võibolla oleksin saanud sealt vastuse.
                              Kõik on korras, see on lihtsalt Kalev Sport oma tuntud headuses.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                                Kõik on korras, see on lihtsalt Kalev Sport oma tuntud headuses.
                                Just. Ikka korduvalt sama reha otsa. Toimiva striimi leidmine võttis omajagu aega.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X