Algselt postitas urmar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tv14
Collapse
X
-
Algselt postitas kasparov Vaata postitustJumala eest, Urmar, kas sa kujutad ette, et mina oma luksuslikus kommentaatoriboksis teen ka ekraanigraafikat või ehk olen lausa ülekande re˛issöör?! Mina sinu asemel pöörduksin otse Toomas Lepa poole või siis kasutaksin isklikku stopperit.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustAga võiksid uurida. Mind peetakse ka vahel kõigi süüdlaseks, mis EJLis vahel viltu läheb. Näiteks Piiroja lugu.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustSee keeglisaade on vist mingi hitt! Tuleb teda iga jalgpallimängu eel, vaheajal ja kindlasti ka järel.
a veider jah, et just seda lugu lastakse pea iga kord. tglt peaks neil Kalev Spordi päevilt veel nii mõnigi teine huvitav pikem lugu olemas olema(okei seda ameerika jalkat on kah juba palju lastud) aga muidugi on variant, et nad siiralt tahavad Eestis sportkeegli harrastajate arvu kasvatada
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustma tean seda tüüpi kes selle loo tegi. nii piinlik kui ka ei oleks
a veider jah, et just seda lugu lastakse pea iga kord. tglt peaks neil Kalev Spordi päevilt veel nii mõnigi teine huvitav pikem lugu olemas olema(okei seda ameerika jalkat on kah juba palju lastud) aga muidugi on variant, et nad siiralt tahavad Eestis sportkeegli harrastajate arvu kasvatada
Kommentaar
-
Algselt postitas Sunderland Vaata postitustpäris hea... lugesin, et TV14 plaanib ka levadia ja debreceni vahelist kohtumist näidata.?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustkasparov ehk teab, miks on ML'i mängude ajal skooritablooks see jube sinine plönn? Kuldne, mida kasutati täna, on ju kõvasti ilusam.
aga au ja kiitus! täna ei näidatudki seda keegli-saadet poolajal!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar