Algselt postitas eika
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Totrad ja nõmedad spordialad.
Collapse
X
-
meeste maadlus on suht gei...rugby, golf, pesapall, ameerika "jalgpall"(miks seda üldse jalgpalliks nimetakse :P=?)...uisutamine,

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Hiljaaegu õnnestus silmata kanuuveepalli. Ehkki ma üldiselt suhtun spordialadesse positiivselt, on too veel üsna varases arenemisjärgus ja seetõttu kuidagi juhmivõitu.
See-eest köievedu paistis väga fann.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
keegi polegi siin öeldud, et suusatamine sport oleks. end of.Algselt postitas cáñamo Vaata postitustNo ma ei saa aru inimestest kelle arust on suusatamine mingi imelik vms sport, samasugune sport nagu jooksmine või jalgpall.
Kommentaar
-
Mehhanisaator -
Sa pole vist kunagi tennist mänginud?Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustTENNIS!
124971873408132
Kommentaar
-
Ma olen kuulnud sellisest spordialast nagu Ankkapallo ehk piilupardipall. Seda mängitakse Soomes kasutades kummiparti sauna eesruumides olevates basseinides. Sellel mängul on kolm reeglit:
- ei tohi riistast sikutada
- ei tohi rindadest sikutada
- ei tohi kummiparti persse teisele toppida.
Aga mida selle piiluga tehakse, seda ma ei tea, aga see Soome spordiala on küll vinge!
Kommentaar
-
rugby on sama mis ameerika jalkaAlgselt postitas flameas Vaata postitustmeeste maadlus on suht gei...rugby, golf, pesapall, ameerika "jalgpall"(miks seda üldse jalgpalliks nimetakse :P=?)...uisutamine,
Kommentaar
-
Ega ikka ei ole küll.Algselt postitas CRonaldo17 Vaata postitustrugby on sama mis ameerika jalka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

ja rugby on täitsa ok isegi.
Kommentaar