Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olümpia
Collapse
X
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustVeebis näitamise õigused on kõik MTG (Viasat) käes.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustja kus neid videosid näha saab?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustAnu Säärits halfpipe-i kommenteerima ka vast kõige paslikum muuv. Joolo flip!
Kommentaar
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustSeda ikka said teada, et Shaun White on miljonär ja et palju kirutud renn on kõigi aegade "võimsaim" ?
Oleks vast suhteliselt võimatu, et Säärits kaaskommentaaoriga arutaks teemal: "Millal Sina viimati Matrioškat bonkisid".
ETV kommentaaritute Kuuse ja Kalkuni puhul on kahtlus, et kommentaar peab olema tehtud ETV's ka vaegnägijale. Ma ei oska muud moodi seletada seda, et ette peab helikiirusel vuristama nii selle, mida vaataja ei näe, kui ka selle mida vaataja nii kui nii ise ka näeb. Ei saa rahulikult vaadata. Õnneks on VIASAT!
Kommentaar
-
Tuletan meelde, et kommentaatori peamine mõte ongi peegeldada seda mis ekraanil paistab. Rääkides halfpipe kommentaarist, siis mind segas Sääritsast rohkem kommenteerima kaasatud ekspert.. Priidik Vesi nagu ma aru saan. No ei ole tal kommentaatori soolikat aga eks proovima ju peab, muidu ei teaks.
Ja ikkagi ei saa ma aru miks kommentaatoreid kiruda, mulle hakkab vägisi tunduma, et mõni teeb seda pigem selle pärast, et see on popp.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustTuletan meelde, et kommentaatori peamine mõte ongi peegeldada seda mis ekraanil paistab. Rääkides halfpipe kommentaarist, siis mind segas Sääritsast rohkem kommenteerima kaasatud ekspert.. Priidik Vesi nagu ma aru saan. No ei ole tal kommentaatori soolikat aga eks proovima ju peab, muidu ei teaks.
Ja ikkagi ei saa ma aru miks kommentaatoreid kiruda, mulle hakkab vägisi tunduma, et mõni teeb seda pigem selle pärast, et see on popp.
Pole Kaljuveeri kommentaare kunagi millekski pidanud nagu ka Sääritsa omi.
Kui meeldib teha asju, mis on popp, siis on tore. Teine võimalus on omada mõistust eraldamaks terasid sõkaldest.
Iseenesest hea võrdlus - peegeldama, mitte vuristama ette ekraanigraafikal niigi näha olevaid numbreid ja järjestusi.
Kommentaar
-
Algselt postitas dwideng Vaata postitustMa ei tea, kui võrdlusmaterjali pole, siis tasuks arvamusest hoiduda.
Pole Kaljuveeri kommentaare kunagi millekski pidanud nagu ka Sääritsa omi.
Kui meeldib teha asju, mis on popp, siis on tore. Teine võimalus on omada mõistust eraldamaks terasid sõkaldest.
Iseenesest hea võrdlus - peegeldama, mitte vuristama ette ekraanigraafikal niigi näha olevaid numbreid ja järjestusi.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustEi tasu unustada, et televiisorit vaatavad ka nägemispuudega inimesed kes eraldavad ehk vaid helendavat ekraani ja heal juhul mingeid kogusid seal peal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustRikun korra Teie huvitavat väitlust. Kas Ilves on suusarajal ka asjalik v pigem mitte?
Kommentaar
-
Pean ütlema, et noor Uba lümpjat kommenteerimas on tõeline matk tagasi noorusaega kui vana Toomas olümpiaid kommenteeris. Ma ei ütle, et poeg isa tasemel oleks, aga hääletoon on nii põrgulikult sarnane.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar