Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
+Doping
Collapse
X
-
Huvitav kuidas ajakirjanduslikud arvamuslood võivad ajas muutuda. Mis omal ajal oli tõsine kolumn, mõjub nüüd pigem följetonina: https://epl.delfi.ee/arvamus/alaver-...sa?id=51285009
Kui aga Alaver peab läbirääkimisi Venemaa suusaliiduga, meeldiks mulle vähemalt see, et jutt ei käiks ainult palgast, vaid ka sellest, mida teha dopingukultuuri väljajuurimiseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustHuvitav kuidas ajakirjanduslikud arvamuslood võivad ajas muutuda. Mis omal ajal oli tõsine kolumn, mõjub nüüd pigem följetonina: https://epl.delfi.ee/arvamus/alaver-...sa?id=51285009
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustNo mitte päris, sest ükskõik mida meie omad ei teinud toona.. Siis Venelased on seda riiklikul tasandil teinud vähemalt 10 korda rohkem. Nendega võrreldes oleks meie omad ikka täis inglid.
Aga Alaver oleks Venemaa koondise peatreeneriks sobinud nagu rusikas silmaauku.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustAga Alaver oleks Venemaa koondise peatreeneriks sobinud nagu rusikas silmaauku.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJah, Eesti sporti on hea toetada!
Kommentaar
-
Ma arvan ka, et Piilmann ja Karu peaksid rahvale selgitusi jagama asap, sest see on meie tahe ja nende roll. Kui neid ei oleks olnud, siis seda taasiseseisvunud Eesti suurimat skandaali maadluses ei oleks ka olnud. Eksole. Esimese sammuna soovitan neil igaks juhuks Nabi kohtusse kaevata ja raha tagasi nõuda. Kindluse mõttes tasub hoida Kärmast cc-s igasugustel tegemistel, muidu ma lihtsalt ei usu pärast.
Ärge tulge mulle rääkima, et need mehed ei teadnud, et maadluses ja sellistel spordialadel keelatud võtteid ei kasutata.
Ja veel huvitab mind see, et kes siiski maksis Egle tisside eest. Pealtnägija, aita.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustMa arvan ka, et Piilmann ja Karu peaksid rahvale selgitusi jagama asap, sest see on meie tahe ja nende roll. Kui neid ei oleks olnud, siis seda taasiseseisvunud Eesti suurimat skandaali maadluses ei oleks ka olnud. Eksole. Esimese sammuna soovitan neil igaks juhuks Nabi kohtusse kaevata ja raha tagasi nõuda. Kindluse mõttes tasub hoida Kärmast cc-s igasugustel tegemistel, muidu ma lihtsalt ei usu pärast.
Ärge tulge mulle rääkima, et need mehed ei teadnud, et maadluses ja sellistel spordialadel keelatud võtteid ei kasutata.
Ja veel huvitab mind see, et kes siiski maksis Egle tisside eest. Pealtnägija, aita.
Egle tissid on muidugi fancy stuff. Rävala My fitis stepmachine tegi, siis enamus kuttidel õõtsus pea ülesalla nagu ta melonid (kaasaarvatud minul).
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustJa hakkab jälle pihta...
Postimees: "Olümpiahõbe Heiki Nabi dopinguproov sisaldas halba analüütilist leidu"
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustMis asi sul pihta hakkab? "Halb analüütiline leid" on konkreetne termin, mida antud juhtumite puhul kasutatakse. Nagu kihutajate puhul on politseiraportis "lubatust suurem sõidukiirus" või roolijoodikute puhul "lubatust kõrgem alkoholisisaldus veres".
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustJuriidiline raportikeel jäägu raportitesse ja kohtusaalidesse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar