Algselt postitas SleepWalking
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustno minult küsiti, mis mul enda naabrite vastu on. vastasin lihtsalt.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustBrasiilia on meie naaber!?
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustPeast pakuks, et kunagi Austraalias, kui veel hullemini kallas. Üheksakümnendate algul millalgi, Senna oli sel ajal veel igatahes McLarenis.
edit: '91. Hilisemast küll ei mäleta.
Esimest korda talitati nii 1975. aastal seoses traagilise juhtumiga Hispaania GP-l. Sakslase Rolf Stommeleni juhitud Lola masin paiskus 29. ringil tribüünile ning tappis viis peatvaatajat. Võistlus jäeti koheselt pooleli ning punktikohale jõudnud pilootide punktid poolitati. GP läks ajalukku ka selle poolest, et kuuendana sõitnud itaallannast Lella Lombardist sai vormeliajaloo esimene ja seni ainus naine, kes punktikohale jõudnud. Lombardi sai 0,5 punkti. Tänaseni pole ükski naispiloot seega ühtegi täispunkti teeninud.
Samal, 1975. aastal olid korraldajad sunnitud katkestama Austria GP. Österreichringil tegi võistlemise võimatuks lakkamatult sadanud paduvihm. Karjääri ainsa etapivõidu sai tänaseks meie hulgast lahkunud itaallane Vittorio Brambilla, hüüdnimega Monza Gorilla.
Vihm sundis katkestama ka 1984. aastal Monaco GP-d kui 77st ringist oli sõidetud 31. Võidu võttis prantslane Alain Prost. Punktidele jõudis austerlane Niki Lauda, kes hooaja lõpus edestas Prosti kõigest vaid 0,5 punktiga.
Viimati enne tänast jäeti võistlus pooleli Austraalia GP-l 1991. aastal. Piloodid jõudsid läbida 81-st ettenähtust kõigest 14 ringi. Poolikud võidupunktid sai legendaarne brasiillane Ayrton Senna. Huvitav tõik on seegi, et Itaalia vormelipiloot Gianni Morbidelli teenis karjääri esimesed pool punkti. Järgmise, täispunktini pidi ta ootama kuni 1994. aastani.
REUTERS
aga hea et Button jälle esimeneMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Ma kujutan ette, et hooaja lõpuks ehk jõudude vahekord võrdsustub ja ega difuusorite protest võib paljugi muuta, kui see vastu võetakse! Samas kui vaadata siis normaal oludes ongi kiireimad just kes kasutavad neid kahekorruselisi monstrumeid nimelt siis: Williams,Toyota,Brawn.
Aga kaua Brawn neid Honda töö vilju ikka maitseb.Eks personaal ja rahalised piirangud ehk hakkavad varsti nende tulemusi mõjutama- kui mitte see hooaeg siis järgmine.
Aga elame näeme.
Muidu on tore vahelduseks näha ferrarit,renaulti ja mclarenit loksumas kuskil minardile omases tagareaskuigi minardi enam ei osale
Aga ma loodan, et Ferrari ja tiim punased võtavad mõistuse ja jõu kokku ja hakkavad võidu sõitma, sest sellised lükked nagu malaysias pole minu silmad ferra ajaloos veel näinudsigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustAga ma loodan, et Ferrari ja tiim punased võtavad mõistuse ja jõu kokku ja hakkavad võidu sõitma, sest sellised lükked nagu malaysias pole minu silmad ferra ajaloos veel näinudThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitusttore oleks kui sa saakisd aru, et sommid on peded. ja ferru aeg on läbi
E: See ütleb kõik:
01 Brawn-Mercedes 25
02 Toyota 16.5
03 BMW Sauber 4
04 Renault 4
05 Williams-Toyota 3.5
06 STR-Ferrari 3
07 RBR-Renault 1.5
08 McLaren-Mercedes 1
09 Force India-Mercedes 0
10 Ferrari 0
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustTänksu Totti, kirjuta Ferrarisse kiri, ütle, et nad ei pinguta piisavalt vms. Seal on täiesti rumalad inimesed ju?
"Asjad ei lähe hästi ning meie tulemused on vastuvõetamatud ja ma ei lepi sellega," sõnas Ferrari tiimi juht Stefano Domenicali. "Kindlasti on vaja lahendada meid kummitavad tehnilised probleemid. Lisaks ei tohi me endale lubada selliseid taktikalisi möödalaskmisi nagu täna."
Tulemustega pole rahul ka sõitjad ise. "See oli meie jaoks väga halb võistlus ja peame alustama uuesti nullist," lisas Massa.
viide: http://sport.err.ee/index.php?0590566sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitusttore oleks, kui sa saaks aru, et see aasta ei tee su mclaren midagi ja arvata on, et aasta alguses ka ferraril pole lootust nii, et algab brawni,toyota ajastu(kui just 14 aprill midagi ei juhtu)
E: See ütleb kõik:
01 Brawn-Mercedes 25
02 Toyota 16.5
03 BMW Sauber 4
04 Renault 4
05 Williams-Toyota 3.5
06 STR-Ferrari 3
07 RBR-Renault 1.5
08 McLaren-Mercedes 1
09 Force India-Mercedes 0
10 Ferrari 0
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustNagu tabelist näha on kaotajaid rohkem, kui võitjaid. Konkurentsi huvides võiks nende difuusoritega midagi ettevõtta ja ma olen üpris kindel, et FIA seda ka teeb.
Huvi pärast lugesin esimesi lehekülgi. Enamus olid 2002 aastal Ferrari ja Schumacheri vihkajad.
Kommentaar
-
Olen ka Schumacheri fänn olnud ja selles tuleb eelkõige oma isa süüdistada, kes mind väga väikesest peale (olin kuskil 4-5 aastane) õpetas, et pöialt tuleb ikka Schumacherile hoida.
Kurvaks teeb ,et praegune Ferrari on Schumacheri aegse Ferrari hale vari aga küll see seis taas paremaks läheb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustOlen ka Schumacheri fänn olnud ja selles tuleb eelkõige oma isa süüdistada, kes mind väga väikesest peale (olin kuskil 4-5 aastane) õpetas, et pöialt tuleb ikka Schumacherile hoida.
Kurvaks teeb ,et praegune Ferrari on Schumacheri aegse Ferrari hale vari aga küll see seis taas paremaks läheb.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustneed kaks suurt on ise varasematel aegadel suutnud reeglite ridade vahelt lugeda ja sellega palju ka võitnud,aga nüüd kui seda on suutnud teised teha on kohe üks suur hädaldamine.
Ja mis neid difuusoreid puudutab - kui kord on juba seaduslikeks tunnistatud ja autod starti lubatud, siis tõmbaks FIA endale tõepoolest kolinal vee peale, kui hakkaks takkajärgi mitme etapi tulemusi nullima. Kui tahetakse mingit absoluutset võrdsust, siis tuleb see ka algusest peale reeglitega tagada. Seda ei saa teha stiilis "näe, need on teistest kiiremad, keelame nüüd nende autod ära ja võtame kõik punktid kah". Variante on ju palju, kasvõi näiteks turismiautode sarjades kasutatakse ballaste - kes teistest kõvasti kiirem, saab lihtsalt lisaraskuse külge. F1-s tahetakse aga praegu reegleid teha tagantjärele. Kui reeglites oli auk või mitmeti tõlgendatav koht sees, siis pole see vastava koha leidnud tiimide, vaid reeglite tegija süü. Ja probleemid oleks tulnud lahendada kindlasti enne hooaja algust. Nüüd on juba hilja.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar