Algselt postitas eika
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustHooti olen vaadanud ja ei ole põnev. Kohe üldse ei ole. Natukene proovitakse asja sellega siluda, et iga väiksema kõksuga tuuakse turvaauto rajale, aga üldiselt täielik pullisitt. Ma siiani ei saa aru, et miks mingit suuremat reeglite ümbertegemist ei tehta, et kõik saaksid nullist alustada vms.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustVahi mongolit. korralik tropp ikka (verstappen) https://old.reddit.com/r/formula1/co...o_after_crash/
Kommentaar
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustOlen tegelenud motospordiga oma elu jooksul. Sõimasin samuti kiivri all teisi mongoliteks ja veel jubedamate sõnadega. Muidugi puudus mul raadioühendus, aga kõik öeldu, mis sai kiivri all öeldud, jäigi kiivri alla. Pärast sõitu viskasid konkurentidele patsu ja olid sõber edasi. Lihtsalt see ropendamine ja sõimamine käib selle spordi juurde ja näitab mingilmääral, et oled hingega teemas sees.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPole F1 vaadanud, aga kas see on põnev, kui kaks mersut on eest ära, kolmas kaotab üle minuti ja ülejäänud ringiga?
Kommentaar
-
Minu mälu teab järgnevaid:
Schumi - teda kas armastati või vihati. Mõlemat intensiivselt ja mõlemat ilmselt asja eest. Isiklikult armastasin, sest noh, issi ütles väiksena, et ta parim sõitja. Hakkineni pakkus sinna vahele selle perioodi vast ühe legendaarseima duelli. Isiksus oli ka Fernando Alonso, kelle puhul see love and hate printsiip ka kehtis. Jenson Button ja Nico Rosberg? Mõnusad tuhkatriinulood. Kimi? Legend!. Alles jäävad Vettel, kelle vastu lihtsalt null emotsiooni. Ja siis Hamilton - mul ei ole homoseksuaalide ega konkreetse sättumuse vastu midagi, aga ta on ju peast pede. Ja sinna see huvi spordiala vastu kadus
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa ei tegele motospordiga ja pole õnneks õnnetusse sattunud , aga ma sõiman igapäev liikluses ka kedagi mongoliks ja ropendan autos. Hea on emotsioon välja lasta ja endal pärast kergem olla.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMõistan seda. Sõimasin täna isegi ühte mongoliks ja näitasin keskmist sõrme, õnneks nägi ka. Kõrvuti sõprusepuiesteel sõitsime, v no tema natukene kiiremini, tuli tagant aga kui bussipeatuse kohale jõudsime olime kõrvuti ja kuigi ma nägin, et buss hakkab välja sõitma ja oli eelnevalt pikalt näidanud ka suunatuld aga keegi ei lasknud vahele, siis üks hetk hakkas tulema ja õnneks olime sellises kohas, kus mul oli ka ruumi vasakule minna. Ehk teadsin ette, et see pede pime autojuht ei lase bussi ette ja samal ajal kaldusime korraga vasakule. Poleks ma nii ettenägelik olnud, oleks see pede autojuht mulle külje pealt sisse pannud. Milline mongol ikka
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKui sa olukorda ette nägid siis miks sa tõmblema hakkasid mitte lihtsalt hoogu maha ei tõmmanud ja ennetanud? Praegu justkui kaks tohlakat kõrvuti liikluses.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Mis praeguse olukorra juures eriti närvi ajab, on see, et Schumacheril ja Vettelil olidki pigem kehvapoolsed meeskonnakaaslased, kes suutsid neile vastu saada vaid väga heal päeval, kuid Bottas on siiski veidi parem kui Barichello või Webber, ta võiks kohati Hamiltoniga täitsa võidu sõita. Aga Mercedes lihtsalt ei luba tal võidelda. Juba teist etappi järjest küsis Bottas konkreetselt Hamiltonist erinevat strateegiat, aga ta saadeti lihtsalt pikalt. Ja isegi ei keerutatud, et tegemist on optimaalse strateegiaga, vaid öeldi otse, et ei, me ei saa sulle Hamiltonist erinevat rehvikomplekti anda.
Kommentaar
-
keegi ei kahtle Schumi talendikuses, aga Barrichello oli võimeline võitma küll,
aga sisemine hierarhia oli veel kindlamalt paigas kui praegu
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMõistan seda. Sõimasin täna isegi ühte mongoliks ja näitasin keskmist sõrme, õnneks nägi ka. Kõrvuti sõprusepuiesteel sõitsime, v no tema natukene kiiremini, tuli tagant aga kui bussipeatuse kohale jõudsime olime kõrvuti ja kuigi ma nägin, et buss hakkab välja sõitma ja oli eelnevalt pikalt näidanud ka suunatuld aga keegi ei lasknud vahele, siis üks hetk hakkas tulema ja õnneks olime sellises kohas, kus mul oli ka ruumi vasakule minna. Ehk teadsin ette, et see pede pime autojuht ei lase bussi ette ja samal ajal kaldusime korraga vasakule. Poleks ma nii ettenägelik olnud, oleks see pede autojuht mulle külje pealt sisse pannud. Milline mongol ikka
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMis praeguse olukorra juures eriti närvi ajab, on see, et Schumacheril ja Vettelil olidki pigem kehvapoolsed meeskonnakaaslased, kes suutsid neile vastu saada vaid väga heal päeval, kuid Bottas on siiski veidi parem kui Barichello või Webber, ta võiks kohati Hamiltoniga täitsa võidu sõita. Aga Mercedes lihtsalt ei luba tal võidelda.
Hamilton jäi tiimikaaslasele alla kahel korral (2011 ja 2016) ja täpselt tiimikaaslase ees oli ta seitsmel korral (kokku räägime 14. hooajast), sealjuures muidugi neli aastat, kus Mercedes on lihtsalt teistelt eest ära sõitnud. Et selles võrdluses ütleks küll, et sakslase saldo on märkimisväärselt kõvem ja inglane on tiimikaaslastest üldiselt nippa-nappa parem olnud.
Kuigi tõsi, võimalik, et Schumacheri kõik tiimikaaslased on olnud täispuidud ja Hamiltonil vastupidiselt übertäkud, aga natuke kahtlen.
1992 Schumacher 3. 53p, Brundle 6. 38p
1993 Schumacher 4. 52p, Patrese 5. 20p
1994 Schumacher 1. 92p, Lehto-Verstappen-Herbert kamba peale 11p
1995 Schumacher 1. 102p, Herbert 3. 45p
1996 Schumacher 3. 59p, Irvine 10. 11p
1997 Schumacher 2. 78p, Irvine 7. 24p (Schumi kirja sai küll hooaja kokkuvõttes DSQ)
1998 Schumacher 2. 86p, Irvine 4. 47p
1999 Schumacher 5. 44p, Irvine 2. 74p (Schumi sõitis vigastuse tõttu kuus etappi vähem)
2000 Schumacher 1. 108p, Barrichello 4. 62p
2001 Schumacher 1. 123p, Barricello 3. 56p
2002 Schumacher 1. 144p, Barrichello 2. 77p
2003 Schumacher 1. 93p, Barrichello 4. 65p
2004 Schumacher 1. 148p, Barrichello 2. 114p
2005 Schumacher 3. 62p, Barrichello 8. 38p
2006 Schumacher 2. 121p, Massa 3. 80p
2007 Hamilton 2. 109p, Alonso 3. 109p
2008 Hamilton 1. 98p, Kovalainen 7. 53p
2009 Hamilton 5. 49p, Kovalainen 12. 22p
2010 Hamilton 4. 240p, Button 5. 214p
2011 Hamilton 5. 227p, Button 2. 270p