Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitage sülearvutit.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

aga miks peab konks kusagil olema? minu arust aus hind selle kauba kohta
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
      http://www.galador.ee/catalog/produc...-glare-core-i3

Kus on konks ?
      2.53GHz protsessor
      4 GB RAM-i
      500GB kõvaketas
      2,6 kg kaal
      3 aastat garantiid
      446 euri

(vabandust kui väga loll küsimus/ kehv mudel, lihtsalt jäi erinevaid saite tuhnides silma)
      Üldiselt Asus tundub mulle millegipärast usaldusväärne, mingis jäkide testis ( http://www.squaretrade.com/htm/pdf/S...ility_1109.pdf ) lausa kõige usaldusväärsem firma, väga pole eriti palju negatiivset tagasisidet nagu netist näha olnud ka.
      (veelkord, ärge näkku lööge, kui väga puusse panin)
      Konks on, et OP süsi pole peal ja INTEL-i graafika

Kommentaar

Algselt postitas xrip55 Vaata postitust
        Konks on, et OP süsi pole peal ja INTEL-i graafika
        Vot jah, ei pannudki seda tähele, et Windooozat njetu. Aga see oleks samas ületatav probleem.
        Aga kas see graafikakaart on väga hull? Ma olen sellest nüüdseks juba aru saanud, et nii odava hinna eest kõike head ei saagi, kui see üle mõistuse s*tt ei ole, siis vast kannataks ära.

Aga ikkagi küsimus kasutajale elx- millise hinnaga läpparid siis üldiselt ei lagune kohe koost ? Eks kui vaja võin liisingusse ka võtta.

Kommentaar

Aga kas see graafikakaart on väga hull? Ma olen sellest nüüdseks juba aru saanud, et nii odava hinna eest kõike head ei saagi, kui see üle mõistuse s*tt ei ole, siis vast kannataks ära.
          Kui eriline (uuemate) mängude sõber ei ole, pole see absoluutselt oluline. Kui pisut lugeda viitsid, siis: http://www.notebookcheck.net/Intel-G...D.23065.0.html

Galadoris ongi head hinnad, konkreetse Asuse hinnavõrdlus:

Aga ikkagi küsimus kasutajale elx- millise hinnaga läpparid siis üldiselt ei lagune kohe koost ? Eks kui vaja võin liisingusse ka võtta.
          "Äriklass" on üldiselt märksõna. Seeriad: Dell Latitude, Lenovo Thinkpad, HP Elitebook.

Aga kui läpaka eest vähegi koolt kannad... ei lagune ükski neist naljalt koost.

Kommentaar

Hmm... lugesin läbi, mis seal kirjutas (iseasi muidugi see, kui palju aru sain, aga midagi siiski) ega näe selles küll erilist takistust. Hinnavaatlusest panin isegi tähele, et seal netipoes on see kõige odavam. Kui kellelgi on mingeid "vastuväiteid" veel sellele arvutile, siis öelge palun.

Aga nüüd jälle üks hirmus rumal küsimus - kas suurem kõvaketas ja parem protsessor kulutavad akut ka kiiremini ?

Kommentaar

Aga nüüd jälle üks hirmus rumal küsimus - kas suurem kõvaketas ja parem protsessor kulutavad akut ka kiiremini ?
              Uuemad protsessorid kulutavad just vähem akut. Seepärast soovitaks kindlasti ka vanemate protsessoritega läpakatest eemale hoida.

Kommentaar

Mina oskan ainult ühte asja öelda mida pead vältima.

Ära jumala eest osta Dell Studio sülearvutit!!! See on kõige praagim asi maailmas. Ise ostsin ning juba esimesel päeval tulid vead välja (puutetundlikud nupud töötasid ilma puudutamata). Käis garantiis kohe ära, aga korda seda ei saanudki ning uut läpakat ei antud ka. Lisaks on jahutus väga kehv ning arvuti kuumeneb kergelt üle, korpus on kergelt lagunev, videokaardid on üsnagi mannetud.
                2 tuttavat on mul veel selle arvuti ostnud ning nemad ka kiruvad seda nii mis jube.

Kommentaar

Nagu ka kõigi teiste arvutifirmadega, tuleks jah hoiduda odavamatest mudelitest. Dell Latitude ja XPS olid mul ja nendega olin küll ülirahul (tol hetkel) - praegu tean et sama raha eest oleks paremate näitajatega arvuti kindlasti saanud. Ehk aint näitajate poolest mudugi parem.

Kommentaar

Algselt postitas CD7 Vaata postitust
                    Nagu ka kõigi teiste arvutifirmadega, tuleks jah hoiduda odavamatest mudelitest. Dell Latitude ja XPS olid mul ja nendega olin küll ülirahul (tol hetkel) - praegu tean et sama raha eest oleks paremate näitajatega arvuti kindlasti saanud. Ehk aint näitajate poolest mudugi parem.
                    Kusjuures Dell Studio ei olnud midagi nii odav. Ca 1500 krooni XPS'ist odavam oli allahinnatult siis kui mina ta ostsin. Oli uus mudel sel ajal (studio) ning mõtlesin, et Dell ja peaks korralik seega olema, aga lõikasin rängalt näppu.

Kommentaar

Kokkuvõttev küsimus ka: kumb on vastupidavam( pean silmas akut jne...) Apple või Dell?

Kommentaar

dell toughbook
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kui oleks valik sama hinnaga, Dell v Mac siis valiks ikka Delli.

Kommentaar

Rainis , kui tahad vastupidavat läpakat , siis võta Asus.Komponendid on küllaltki kvaliteetsed ja aku eluiga on suur.Muidugi sõltub ka palju hooldamisest jne.

Kommentaar

Working...
                            X