aga miks peab konks kusagil olema? minu arust aus hind selle kauba kohta
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitage sülearvutit.
Collapse
X
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitusthttp://www.galador.ee/catalog/produc...-glare-core-i3
Kus on konks ?
2.53GHz protsessor
4 GB RAM-i
500GB kõvaketas
2,6 kg kaal
3 aastat garantiid
446 euri
(vabandust kui väga loll küsimus/ kehv mudel, lihtsalt jäi erinevaid saite tuhnides silma)
Üldiselt Asus tundub mulle millegipärast usaldusväärne, mingis jäkide testis ( http://www.squaretrade.com/htm/pdf/S...ility_1109.pdf ) lausa kõige usaldusväärsem firma, väga pole eriti palju negatiivset tagasisidet nagu netist näha olnud ka.
(veelkord, ärge näkku lööge, kui väga puusse panin)
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustKonks on, et OP süsi pole peal ja INTEL-i graafika
Aga kas see graafikakaart on väga hull? Ma olen sellest nüüdseks juba aru saanud, et nii odava hinna eest kõike head ei saagi, kui see üle mõistuse s*tt ei ole, siis vast kannataks ära.
Aga ikkagi küsimus kasutajale elx- millise hinnaga läpparid siis üldiselt ei lagune kohe koost ? Eks kui vaja võin liisingusse ka võtta.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustAga kas see graafikakaart on väga hull? Ma olen sellest nüüdseks juba aru saanud, et nii odava hinna eest kõike head ei saagi, kui see üle mõistuse s*tt ei ole, siis vast kannataks ära.
Galadoris ongi head hinnad, konkreetse Asuse hinnavõrdlus:
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustAga ikkagi küsimus kasutajale elx- millise hinnaga läpparid siis üldiselt ei lagune kohe koost ? Eks kui vaja võin liisingusse ka võtta.
Aga kui läpaka eest vähegi koolt kannad... ei lagune ükski neist naljalt koost.
Kommentaar
-
Hmm... lugesin läbi, mis seal kirjutas (iseasi muidugi see, kui palju aru sain, aga midagi siiski) ega näe selles küll erilist takistust. Hinnavaatlusest panin isegi tähele, et seal netipoes on see kõige odavam. Kui kellelgi on mingeid "vastuväiteid" veel sellele arvutile, siis öelge palun.
Aga nüüd jälle üks hirmus rumal küsimus - kas suurem kõvaketas ja parem protsessor kulutavad akut ka kiiremini ?
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
Aga nüüd jälle üks hirmus rumal küsimus - kas suurem kõvaketas ja parem protsessor kulutavad akut ka kiiremini ?
Kommentaar
-
Mina oskan ainult ühte asja öelda mida pead vältima.
Ära jumala eest osta Dell Studio sülearvutit!!! See on kõige praagim asi maailmas. Ise ostsin ning juba esimesel päeval tulid vead välja (puutetundlikud nupud töötasid ilma puudutamata). Käis garantiis kohe ära, aga korda seda ei saanudki ning uut läpakat ei antud ka. Lisaks on jahutus väga kehv ning arvuti kuumeneb kergelt üle, korpus on kergelt lagunev, videokaardid on üsnagi mannetud.
2 tuttavat on mul veel selle arvuti ostnud ning nemad ka kiruvad seda nii mis jube.
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustNagu ka kõigi teiste arvutifirmadega, tuleks jah hoiduda odavamatest mudelitest. Dell Latitude ja XPS olid mul ja nendega olin küll ülirahul (tol hetkel) - praegu tean et sama raha eest oleks paremate näitajatega arvuti kindlasti saanud. Ehk aint näitajate poolest mudugi parem.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar