Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Tarbija/kliendi kõrge viis ja pikk pai

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Marduk
    Elu ilu on õlu
    • Sep 2002
    • 3670

Ma ei tea kas mul on jopanud või on asi tõesti paremaks läinud, aga taara automaadid pole juba pikemat aega midagi tagasi lükanud. Pikk pai sellele kes süsteemi on lõpuks korda teinud.

Kommentaar

• mjaasa
      Eesti koondislane
      • Mar 2005
      • 5394

Algselt postitanud kasutaja Marduk poolt
      Ma ei tea kas mul on jopanud või on asi tõesti paremaks läinud, aga taara automaadid pole juba pikemat aega midagi tagasi lükanud. Pikk pai sellele kes süsteemi on lõpuks korda teinud.
      Mine Annelinna Selverisse
      Ma käisin seal üle pika-pika aja ja vihastuda jõudsin sada korda.
      Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
      Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

• Kasepats-Pidur
        Asjahuviline
        • Feb 2008
        • 2420

Viisin suvel ca 150 eurise taarahunniku ära ja kõige suurem probleem oli Alexandri pindiste klaaspudelitega, kus triipkood on pudeli kaelal. Neid tuli paras ports klaasikonteinerisse visata lõpuks. Muidu läks samuti pea probleemideta. Mõne aasta tagusega tõsine edasiminek, ühinen kiiduavaldustega.

Kommentaar

• Kenny's Heroes
          aet süvariik
          • Jul 2011
          • 4252

Algselt postitanud kasutaja Kasepats-Pidur poolt
          Viisin suvel ca 150 eurise taarahunniku ära
          Töötad/tegeled mingi lokaaliga, ma loodan?!
          ★★★★★★

Kommentaar

• El President
            Eesti koondislane
            • Nov 2001
            • 2405

Algselt postitanud kasutaja Marduk poolt
            tee pikk pai nendele viinalõhnalistele onudele, kes seal automaadi taga pudeleid kasti panevad. masin inimese vastu veel ei saa. pärast paari kehva kogemust olen hoidunud mehitamata taarapunktidest.

Kommentaar

• Kasepats-Pidur
              Asjahuviline
              • Feb 2008
              • 2420

Algselt postitanud kasutaja Kenny's Heroes poolt
              Töötad/tegeled mingi lokaaliga, ma loodan?!
              Ikka ise ja sõprade abiga. Ca pooleteise aasta saak.

Kommentaar

• Martin
                Kõige kaunim klubi
                • Aug 2001
                • 14255

Uulitsas olid kaks natuke nokastunud tüüpi, kes õllet ja süüa tellisid, kuid hakkasid siis jaurama ja natu ropendama jms. Mind ei häirinudki, kuid mõtlesin küll, et pered restos, et siis ajaks küll närvi. Aga, voila, oligi ettekandja kohal ja teatas, et õlut neile juurde ei müüda ja vist paluti ka viisakamalt suhelda. Noormehed tõusid (ka väga soliidselt, vabandasid ja ütlesid, et saavad aru) ja lahkusid.

Igatahes vägagi kenasti lahendatud.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• El President
                  Eesti koondislane
                  • Nov 2001
                  • 2405

pole küll Eestiga seotud, aga sellegi poolest... eile Frankfurdi lennujaamas võtsin restos letist ühe nisuõlle ja mingi lihaleiva ning üritasin siis kohvrit ka enda järel vedades lauda leida, kus nutitelefoni laadida. paraku oli mul ainult kaks kätt, mistõttu lõppes asi sellega, et läigatasin osa õlut maha ja peaaegu oleks kogu kupatus põrandale laiali lennanud. silmapilkselt ilmus kuskilt välja ettekandja, kes vabandas ette ja taha ning tellis mulle uue lihaleiva, sest esimesele oli õlut peale läinud. seejärel aitas istumiseks koha leida. mul oli räigelt piinlik, sest tegelikult oli ju mu enda süü, et kelnerit mängima hakkasin, aga minu juttu, et kõik on hästi, ei võetud üldse kuulda.

Kommentaar

• maamesilane
                    Asjahuviline
                    • Mar 2004
                    • 2796

Pole küll teemasse,aga proua Kaljulaid saab plussid kirikusse mitteminemise eest!
                    Invest In Africa

Kommentaar

• orbitaaljaam
                      Meeskonnaliige
                      • Apr 2004
                      • 10334

Mulle meeldiks küll kui eesti oleks kristlikum riik. Pooled vabad päevad puudu kalendris, mis mujal euroopas on.

Kommentaar

• Aílton
                        Loner
                        • Mar 2004
                        • 4015

Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
                        Mulle meeldiks küll kui eesti oleks kristlikum riik. Pooled vabad päevad puudu kalendris, mis mujal euroopas on.
                        Nii mõnigi tuttav, kes evrooplastega äri ajab, on ristinud need mõtetuteks päevadeks, sest äripartnerid puhkavad ja ise passi tööl tühja.
                        AILTON

Kommentaar

• maamesilane
                          Asjahuviline
                          • Mar 2004
                          • 2796

Algselt postitanud kasutaja Aílton poolt
                          Nii mõnigi tuttav, kes evrooplastega äri ajab, on ristinud need mõtetuteks päevadeks, sest äripartnerid puhkavad ja ise passi tööl tühja.
                          Tõsi nii mõnigi kord on ju mõeldud,et nn. kristlikul rahval Soomest on ju neljas,viies ja kuues mingi püha...
                          Invest In Africa

Kommentaar

• Kenny's Heroes
                            aet süvariik
                            • Jul 2011
                            • 4252

Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
                            Seda küll, vabu päevi on vähe, aga ei pea olema kristlikum selle pärast. Võime misiganes vilja- või viinavõtu jura välja mõelda.
                            ★★★★★★

Kommentaar

• cannuman
                              fänn
                              • Jun 2004
                              • 15044

No tulevad pagulased koos oma pühadega. Mingis mõttes kummaline et üle euroopa liidu pole ühiseid pühasid, kus tööandja kohustatud vaba päeva andma. Muudel teemadel ju (näiteks vist itaalia sai näpuviibutuse homoabielude teemal) EL kohus sekkub riikide seadusandlusesse.

Kommentaar

• El President
                                Eesti koondislane
                                • Nov 2001
                                • 2405

Algselt postitanud kasutaja maamesilane poolt
                                Pole küll teemasse,aga proua Kaljulaid saab plussid kirikusse mitteminemise eest!
                                kuulasin eile Juurt ja Kivirähki järele ja sain teada, et läks vist ikka rappa...

Kommentaar

Töötlen...