Nu jah ju. Võib öelda, et ekstra pikk. Ja ega need 6k vennad teravad pole ka.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Tarbija/kliendi kõrge viis ja pikk pai
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Kommentaar
-
Mhmh, kohe näha, et mägede rahvas
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Tähtajalise hoiuse eest intress üle kümne protsendi. See on võrreldes pankade pakutavaga muinasjutuliselt tulus investeerimisvõimalus. Ometi pole kõik kuld, mis hiilgab – Õhtulehe uurimus leidis mitu hoiu-laenuühistut, mis laenavad raha edasi valdavalt üksnes juhtidega seotud ettevõtetele. See jätab kõigi hoiustajate raha potentsiaalselt suurde kõrbemisohtu.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Helsinkist külastades saab traditsiooniliselt stoki söögiosakonnast posu grillvorste ja kabanosse kaasa haarata ja seis on jätkuvalt sama - mõnus ja tihe liha, maitsekas, mitte nagu Eesti vorstid. Eesti lihatööstused ei oska teha grillvorste, olgem ausad. Nii et kõrge viis põhjanaabrite HK-le ja väiksematele tööstustele!Kommentaar
-
Mis loitsu sa stoki uksel ütlema pead, et toidumaailma uksed avanevad?Helsinkist külastades saab traditsiooniliselt stoki söögiosakonnast posu grillvorste ja kabanosse kaasa haarata ja seis on jätkuvalt sama - mõnus ja tihe liha, maitsekas, mitte nagu Eesti vorstid. Eesti lihatööstused ei oska teha grillvorste, olgem ausad. Nii et kõrge viis põhjanaabrite HK-le ja väiksematele tööstustele!Kommentaar
-
Need põtrade sardellid? Või on nad õppinud vorsti tegema lõpuks?
Helsinkist külastades saab traditsiooniliselt stoki söögiosakonnast posu grillvorste ja kabanosse kaasa haarata ja seis on jätkuvalt sama - mõnus ja tihe liha, maitsekas, mitte nagu Eesti vorstid. Eesti lihatööstused ei oska teha grillvorste, olgem ausad. Nii et kõrge viis põhjanaabrite HK-le ja väiksematele tööstustele!Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar