Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Elekter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No ma ka siis üks nendest väljavalitutest, kes vähem maksis. Ja põhjuseks muidugi väiksem kulutatud kwh arv. Soe talv

Kommentaar

see paganama pakett ei muuda sul kuidagi aktsiisi ja võrgtasusid. Et noh sealt nüüd meeletut kokkuhoidu sealt vist loota ei tasu

Kommentaar

Soovitan lepingud üle vaadata. Ma sain korralikult odavama variandi kui varem oli.

Kommentaar

mitu eurot kuus võidad ka?

Kommentaar

Ei oska veel täpselt öelda kuna uus arve alles tulemas ning arvutada ma praegu ei viitsi ka enam, vb homme. Kuna aga elektrikütte peal siis mulle ses suhtes oluline kas ma maksan kWh eest ca 0,55 senti rohkem või vähem. Eriti kui tasuta saab lepingut vahetada.
            Kui elektrikulu on nagunii väike siis ta väga midagi juurde ei anna muidugi.

Kommentaar

Aega on ju palliplatsi kõrvalt , siis proovi midagi sellist (vaata video läbi ja siis tuleb tutvustus )

http://www.earth4energy.com/index10....grp%3D89354628

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                Kui mul varem oli kahetariifne (kahetsooniline) arvesti, nüüd on börsihinnaga elekter ja kauglugemisega arvesti, siis kas see kahetariifne puhub veel üldse mingit pilli? Elektriarvel näen seniajani kokkuvõtet öise ja päevase tarbimise kohta, nii et vist kehtib? Õigemini, mida ma küsida tahan, on see, et kas mul on siis öösel odavam elekter või mitte? Seda, kuidas börsihind ööpäeva jooksul kõigub, näen isegi, aga ma ei tea, kuidas kahetariifsus seda mõjutab. Cannumees? Teised teadjamehed?
                Kui su pakett on börsihinnaga ja kaugloetav tunniarvesti, siis on sul 2 tariifi asemel 24. Ehk siis maksad täpselt seda hinda, mis sinu tarbimise ajal borsil oli (+ marginal) vastaval tunnil.

Võimalik et arvel näidatakse vanamoodi, kuna tarbija on nii harjunud. Sellisel juhul peaks sul erineval kuul olema päevase (ja ka öise) elektri hinnad ka erinevad, mitte fikseeritud nagu varem. On nii?

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                  Jepp, iga kuu on erinev. Aga arvel on jah päevase ja öise hind välja toodud. Leidsin nüüd ise ka lingi, mis ähmaselt seletab: https://www.elektrum.ee/ee/kodu/naid...loetav-arvesti.
                  See sõltub jah paketist, eeldan, et Elektrum pole viitsinud erinevate paketi tüüpi jaoks eraldi arvekuva looma hakata.

Kommentaar

Working...
                  X