Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Huvitav lugemine / Long Read (artiklid)
Collapse
X
-
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt." -
Juhul, kui keegi ei tea, siis jätised oleme me kõik... peeglike, peeglike seina peal... .
e: Tooma Sildami intervjuu Raul Kirjaneniga on pragmaatiline meelelahutus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Trump Voters. The top issues motivating Trump’s voters to get out and vote? Much like Biden voters, Trump supporters are motivated to turn out by Trump himself. But they are motivated by specific policy issues, as well:
1. Loyalty to Trumpism and a belief that Trump will continue to be the Molotov cocktail to the entire federal government/mainstream media apparatus.
2. Belief that Trump’s record on the economy will continue to pull us out of the economic calamity.
3. Belief that Trump’s leadership will keep us safe from COVID-19, China, wokeism, lawlessness, liberal policies, and biased news media.
HAEUHWUIE HUIEHHahahahahahhahahaha oi blja kui LOLLID inimesed on.Dreams cant be buyKommentaar
-
Propaganda, kahjuks. Mingit uut teadmist peale veendunud trumplaste tõdemuste korrutamise ei saa. Pikk jutt pollidest, et need ju ei näita midagi, kuna 2016 jne...ok."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma võib-olla ei viitsi siit kõike lugeda, aga ma pigem näen Trumpi maha tegemist, kui Bideni ülistamist. Võiks isegi öelda, et ei ole väga tähelepannud, et keegi arvaks, et Kumbki neist taevamanna oleks.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Kuidas see Stephen King tweetiski: literally, anyone else."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Mis saaks olla paremat, kui et riiki juhivad haritud inimesed, kes langetavad tarku ja põhjendatud otsuseid? Usun, et enamik lugejatest kirjutaks sellele seisukohale alla ning rohkem sellele teemale ei mõtleks. Demokraatia puhul pole aga asi sugugi nii ühene. Kui taaselustada Platoni meritokraatlik idee, et valitsema peaksid filosoofid ning riik on nagu laev tormisel merel, mille juhtimise saame usaldada vaid asjatundlikule kaptenile ja meeskonnale, siis tekib demokraatliku süsteemi puhul pinge, sest kõigil reisijatel (olenemata nende kvalifikatsioonist) peaks olema justkui õigus kaasa rääkida, kuhu laev sõidab, ja selle tüürimises osaleda. Kuna aga tänapäeval on saavutuslikkuse aluseks hea haridus, mistõttu elamegi haritlasdemokraatia (diploma...
Päris huvitav vaatenurk.Kommentaar
-
Dreams cant be buyKommentaar
-
Soovitan väga lugeda minu lingitud artiklit.
Sina kes sa oled ilmselt korralikult haritud inimene ja laiema silmaringiga. Ei tohiks kunagi vastata madlama haridustasemega inimesele sedasi. Pm sa ütled "mine vali ekret " sellega.Kommentaar
-
Kuidas saab nii loll olla, et söimata inimest rassistiks ja homofoobiks ilma pöhjuseta ning kui küsida pöhjendust siis kaod lihtsalt ära? Sinusuguse kommari tunneb juba haisu järgi ära. Köik kes toetavad seisukohti mis sulle ei meeldi on automaatselt natsid, homofoobid, rassistid. Oleks vaid sinu teha saadaksid köik teisitimötlejad luku taha. Pöhjendusi polegi vaja, sest teisitimötlejad sinusugustele ei meeldi ja sellest piisab. Aga ole valmis üllatuseks, varsti saad samamoodi appi karjuda: https://www.youtube.com/watch?v=wDYNVH0U3cs“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Ausõna ei viitsi otsida, aga igakord, kui olen võtnud seisukoha, et mulle isiklikult meeldib Trump, siis on tulnud sinusugused ja üritanud mind maatasa teha.
Teiseks sinu arvamus, et mina loll olen, ei koti mind karvavõrdki. Arva mis tahad siin internetis.
Igaksjuhuks mainin veel ära, et mina ei olnud viimastel valimistel EKRE toetaja.
Valisin erakonna, kes sai väga väga vähe hääli võrreldes teistega.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar