Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eika Vaata postitust
    Jep, see on ok. Ja kui näed vähe tõmmumat venda tänaval, siis lähed juurde ja küsid, et kas ta
    a) töötab
    b) on lastetu
    c) roojab tänavatele
    ning kui on 3 "jah" vastust, siis saadad perse.
    Oot, ma ei saa aru. Töötamine on hea, lastetu on hea, kas ka roojamine on hea?

Kommentaar

Algselt postitas Amos Vaata postitust
      Ma ei ole absoluutselt rassist, kuid
      Kui tahad legit olla, siis ära sõna "kuid" kasuta. "Ma ei ole rassist" oleks täiesti piisanud ja kui tõupuhas Eesti mees, kelle esivanemaid sakslased, rootslased, taanlased jne pole kündnud, nii ütleb, siis NII KA ON! Keegi ei tohi kaagutada.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Las noormees nüüd olla. Ammu on aru saada tema postitustest, et enamik tema tarkustest pärineb paberi/ekraani pealt, kuid elukogemust on vähe ning taustsüsteem seetõttu nihkes.
        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
          Oot, ma ei saa aru. Töötamine on hea, lastetu on hea, kas ka roojamine on hea?
          Tra, jep, mõte läks lappama, roojata siiski ka ei tohi. Ehk universaalne "ok-mustnahalise-test" on siis:
          a) töötab
          b) on lastetu
          c) ei rooja tänavatele

Kolm x jah = embad teda
          Kolm x ei = saadad perse

Äkki saaks seda juba piiril kuidagi teha?

Kommentaar

Oeh, eks need Amosed teevadki elu kirevaks. Ilma nendeta oleks ilmselt igav. " Ma ei ole rassist, aga kõik neegrid roojavad tänavatel ja ei tee tööd seega mina neegreid ei taha." Aga ma ei ole rassist
            Giggs will tear you appart.

Kommentaar

meenub ühe vana nõukaaegse kasahhist erupolkovniku ütelus nii umbes 80ndate lõpust:
              "я - не расист, но негров не люблю"
              Seisan üksi mere ääres
              jalas kollased sandaalid
              valged, merevahust sääred
              hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

EL otsustas, et Eesti peab 10a jooksul võtma teistest euroopa riikidest 15 000 mustanahalist immigranti.

Kommentaar

Oh lahe! Äkki oskab mõni neist jalkat mängida. Eesti MM-ile!

Kommentaar

Nii tore. Kelle naabrites nad lähevad? Hea ju oleks kui need samad kes siin kahe käega haritud neegrite poolt on, saavad sundkorras enamiku enda rajooni?
                    Kes aga kaitseb valgeid naisi? Teadupärast kuuluvad nad väga raskesse riskigruppi "Tahan neegri m*nni". Ehk siis kui isegi väevõimuga pooled eesti naised neist eemale hoida, siis 10 aasta pärast on kuskil jämedalt ümmarguselt 100 000 mulatt last garanteeritud? Kuhu nemad lähevad? Lastekodudesse? Ghettode moodustamine ei olegi enam nii utoopia. Igasse linna selline Arsenali staadioni ümbruse sarnane pilt.
                    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                      Nii tore. Kelle naabrites nad lähevad? Hea ju oleks kui need samad kes siin kahe käega haritud neegrite poolt on, saavad sundkorras enamiku enda rajooni?
                      Kes aga kaitseb valgeid naisi? Teadupärast kuuluvad nad väga raskesse riskigruppi "Tahan neegri m*nni". Ehk siis kui isegi väevõimuga pooled eesti naised neist eemale hoida, siis 10 aasta pärast on kuskil jämedalt ümmarguselt 100 000 mulatt last garanteeritud? Kuhu nemad lähevad? Lastekodudesse? Ghettode moodustamine ei olegi enam nii utoopia. Igasse linna selline Arsenali staadioni ümbruse sarnane pilt.
                      Kui sa oleksid vaid seda artiklit lugenud...
                      I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                        Tra, jep, mõte läks lappama, roojata siiski ka ei tohi. Ehk universaalne "ok-mustnahalise-test" on siis:
                        a) töötab
                        b) on lastetu
                        c) ei rooja tänavatele

Kolm x jah = embad teda
                        Kolm x ei = saadad perse

Äkki saaks seda juba piiril kuidagi teha?
                        Counti mure taustal tuleks lisada 4. tingimus: väike riist.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                          Kui sa oleksid vaid seda artiklit lugenud...
                          Kusjuures ma olen sama tendentsi täheldanud. Mingid vandenõuhullud lingivad mingit vandenõulehekülge, kus on viide teadustööle. Teadustööd avades on seal küll jutt hoopis teistpidine, aga muudkui jagavad.

Kommentaar

no rahvuslaste mure on põhjendatud seoses neegrimunnidega.
                            isamaaliidul on aunaste riigikogus ja ekrel pole üldse naisi...
                            tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                              Oeh, eks need Amosed teevadki elu kirevaks. Ilma nendeta oleks ilmselt igav. " Ma ei ole rassist, aga kõik neegrid roojavad tänavatel ja ei tee tööd seega mina neegreid ei taha." Aga ma ei ole rassist
                              Kõik. Jah kõik. Absoluutselt kõik.
                              Ja mainisin ära, et ma ei ole rassist kuna mingi tainas oleks siin nii kui nii ära maininud selle.
                              Mul paralleelklassivend mustanahaline - saan räigelt hästi läbi ja ta teab mu vaateid.
                              Mul on kaks tuttavat pede - saan väga hästi läbi, aga nad teavad mu vaateid.

Siin teemas on kõik mustvalge (kindlasti ka ise olen midagi sellist postitanud), kuid tõde on alati hall ju?

Kommentaar

Ära valeta Amos.
                                Ela ja tunne, et elad
                                see on kõige lihtsam
                                filosoofia, mis toimib
                                sule silmad ära vaata
                                tagasi, hinga sügavalt ja
                                hüppa üle iseenda varju
                                tule koos minuga.

Kommentaar

Working...
                                X