Algselt postitas eika
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustMa ei ole absoluutselt rassist, kuidWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Las noormees nüüd olla. Ammu on aru saada tema postitustest, et enamik tema tarkustest pärineb paberi/ekraani pealt, kuid elukogemust on vähe ning taustsüsteem seetõttu nihkes.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOot, ma ei saa aru. Töötamine on hea, lastetu on hea, kas ka roojamine on hea?
a) töötab
b) on lastetu
c) ei rooja tänavatele
Kolm x jah = embad teda
Kolm x ei = saadad perse
Äkki saaks seda juba piiril kuidagi teha?
Kommentaar
-
Kes aga kaitseb valgeid naisi? Teadupärast kuuluvad nad väga raskesse riskigruppi "Tahan neegri m*nni". Ehk siis kui isegi väevõimuga pooled eesti naised neist eemale hoida, siis 10 aasta pärast on kuskil jämedalt ümmarguselt 100 000 mulatt last garanteeritud? Kuhu nemad lähevad? Lastekodudesse? Ghettode moodustamine ei olegi enam nii utoopia. Igasse linna selline Arsenali staadioni ümbruse sarnane pilt.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustNii tore. Kelle naabrites nad lähevad? Hea ju oleks kui need samad kes siin kahe käega haritud neegrite poolt on, saavad sundkorras enamiku enda rajooni?
Kes aga kaitseb valgeid naisi? Teadupärast kuuluvad nad väga raskesse riskigruppi "Tahan neegri m*nni". Ehk siis kui isegi väevõimuga pooled eesti naised neist eemale hoida, siis 10 aasta pärast on kuskil jämedalt ümmarguselt 100 000 mulatt last garanteeritud? Kuhu nemad lähevad? Lastekodudesse? Ghettode moodustamine ei olegi enam nii utoopia. Igasse linna selline Arsenali staadioni ümbruse sarnane pilt.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustTra, jep, mõte läks lappama, roojata siiski ka ei tohi. Ehk universaalne "ok-mustnahalise-test" on siis:
a) töötab
b) on lastetu
c) ei rooja tänavatele
Kolm x jah = embad teda
Kolm x ei = saadad perse
Äkki saaks seda juba piiril kuidagi teha?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustKui sa oleksid vaid seda artiklit lugenud...
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustOeh, eks need Amosed teevadki elu kirevaks. Ilma nendeta oleks ilmselt igav. " Ma ei ole rassist, aga kõik neegrid roojavad tänavatel ja ei tee tööd seega mina neegreid ei taha." Aga ma ei ole rassist
Ja mainisin ära, et ma ei ole rassist kuna mingi tainas oleks siin nii kui nii ära maininud selle.
Mul paralleelklassivend mustanahaline - saan räigelt hästi läbi ja ta teab mu vaateid.
Mul on kaks tuttavat pede - saan väga hästi läbi, aga nad teavad mu vaateid.
Siin teemas on kõik mustvalge (kindlasti ka ise olen midagi sellist postitanud), kuid tõde on alati hall ju?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar