Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nendele ei peagi meeldima. Asjad juhtuvad sellegipoolest. Sina EKRE pooldajana võiksid mõista, et tegemist on kahe tavalise populistlikku jama ajava tegelasega, kes reaalselt riiki valitseda ei oskaks ega ka seda jätkusuutlikult teha ei suudaks. Aga noh, inimestelt, kes on heal juhul suutnud põhihariduse omandada, on keeruline sellekohast mõistmist loota.
Ma ei usu. Kuulsin, et noorem Helme oli Madisonilt päris tugevad lukud sebida lasknud kapile. Ma iseennast päris EKRE valijaks ei tituleeriks. Aga allarn teab!
Sul on ainult põhiharidus ?
Ma ei usu. Kuulsin, et noorem Helme oli Madisonilt päris tugevad lukud sebida lasknud kapile. Ma iseennast päris EKRE valijaks ei tituleeriks. Aga allarn teab!
Sul on ainult põhiharidus ?
EKRE avas esmaspäeval Lihulas uue osakonna, avamisele eelnes kõnekoosolek kõrtsis nimega Särts, kus EKRE esimees Mart Helme pidas vihakõne, kirjutab Lääne Elu.
Pigem vastupidi, tark poliitik räägib mida ta valijad kuulda tahavad.
Martin Helmest ma ootaks seda, tema on tark inimene. Vanem Helme on kõige suurem tropp-poliitik, keda ma kunagi isiklikult kohanud olen ja ma ei usu, et ta seda eriti targalt mõtleks.
Martin Helmest ma ootaks seda, tema on tark inimene. Vanem Helme on kõige suurem tropp-poliitik, keda ma kunagi isiklikult kohanud olen ja ma ei usu, et ta seda eriti targalt mõtleks.
Tahad lähemalt selgitada? See et sealt rassismi ja natsionalismi pidevalt tuleb ei tohiks üllatav olla, aga milles see tropplus seisneb?
arvamuse? et neegrite arv Tallinnas on lausa PLAHVATUSLIKULT kasvanud - ära aja naerma
Ma kardan, et vanem Helme mõtleb ka neid mustanahalisi tudengeid, kuskil Nigeeriast ja nii edasi ja ma ei imestaks kui ta mõtleb isegi Hindusi mustanahaliste all. On ikka probleemid meil siin armas eestis, oeh jah.
Elu on ilus.
Selles, et ta julges öelda demokraatlikus riigis ainsa rahvuslust toetava erakonna juhina liberastidele vastuvõetamatu arvamuse. Ehk tropp.
Keeruline on tõsiselt võtta inimest, kes kasutab väljendit "liberast".
EKRE on hetkel pelgalt parioodia rahvuslikust erakonnast ja mis on siin tegemist julgusega?
Ebaviisakus pole otsekohesus ja kibestunud jauramine, mis ei tugine faktidele pole kohe kindlasti julgus.
Pigem peaksid siin juba arstid sekkuma, kui Helmetel need luulud süvenevad, kus iga tömmum turist või Pakistanist IT-mees kohe kukub pöletama ja vägistama nende fantaasiates.
Kommentaar