Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Fakt on ikkagi selline, et tapetud on üle 12 inimese, kas see on sobiv hind nende karikatuuride eest? PM karikaturist pidas neid karikatuure magadateks, mina neid vaadanud ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
      No mida kuradit. Vägistaja nüüd küll rõivamoodi ei dikteeri. Samuti ei dikteeri paar suvalist kurjategijat, mida üks ajaleht võib avaldada ja mida mitte. Need olid kaks tapjat seal Pariisis, ei olnud usk, ei olnud ISIS.
      Jutt käib tegevusest ja tagajärjest. Kui ma värvin punase seina siniseks, siis saab see siniseks seinaks.
      Kui panna ühele õnale teine juurde on kokku kaks õuna.
      Ma pole kunagi tapmist ega vägistamist õigustanud.
      BVB - Vaprus

Kommentaar

Aga ometi väitled sa siin terroristide poolt.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
          Fakt on ikkagi selline, et tapetud on üle 12 inimese, kas see on sobiv hind nende karikatuuride eest?
          Mina seda ei hindagi, ma ütlen lihtsalt, et Pevkuri kaks lauset nendivad lihtsalt fakti, et keegi oli juba pikemat aega millegi peale vihane ja võttis lõpuks midagi ette.
          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
            Aga ometi väitled sa siin terroristide poolt.
            Ma väitlen selle poolt, et nende Pevkuri kahe lause peale leili minna on liialdus aga muidugi iga ühe õigus. Ja ta pole terroriste õigustanud.
            BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
              Fakt on ikkagi selline, et tapetud on üle 12 inimese, kas see on sobiv hind nende karikatuuride eest? PM karikaturist pidas neid karikatuure magadateks, mina neid vaadanud ei ole.
              Meie oleme viimased inimesed, kes neid karikatuure hindama sobivad üldse.
              Samamoodi ei ole sobilik vabale ühiskonnale ettekirjutusi tegema suletud ühiskond, kes asetab suvalise raamatu tähtsamaks kui inimelu.
              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Ühe jaoks terrorist, teise jaoks vabadusvõitleja. Siin tuleb ikkagi mõelda sellepeale, et sellised toredad asi nagu vabadus (mis hõlmab ka asju nagu usuvabadus, sõnavabadus jne) ei ole päris suures osas maailmas inimestele sama kättesaadavad kui mujal.
                Kui meile on see elementaarne, et kui keegi teeb sinu mõne omaduse üle nalja, siis sa solvud või naerad kaasa, aga ei tapa.
                Kellegi jaoks, kes on maast madalast üles kasvanud usklikus keskkonnas ja kelle jaoks see on kõige püham asi maailmas, see ei pruugi eriti naljakas olla ja kui talle on lapsest saadik õpetatud, et usu nimel peabki surema, siis ta teeb seda mõtlemata toredatele läänelikele demokraatiaväärtustele, sest see on ülim solvang kõige kohta millesse ta elus usub.

Sõjas ei ole häid ega halbu pooli, lihtsalt võitjad kirjutavad ajaloo.

Kommentaar

Need karikaturistid tegid lihtsalt oma tööd, karikaturism on oma sünniloost alates hammast teritanud just poliitilistel-religioossetel teemadel. Öeldakse, et hea nali balansseeribki halva maitse piiril ja arvestades minu isiklikku huumoritaju, siis ma olen sunnitud sellega nõustuma. Mis ülim religioon see islam on, et seda pilada ei tohi või sarivägistajast Mohammedi kujutada?

Araabiamaailmas toimuvad pidevad läänemaailma ja -kultuuri vastased miitingud, lippude põletamised jne jne. Kas annab see meile kohe õiguse need riigid pommidega üles künda?
                  "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Tundub, et seda uut postitust ei oleks pidanud tekitama üldse, kuna tundub, et läheb kuumemaks ära panemiseks kui Ligi ja Simsoni show

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                      Need karikaturistid tegid lihtsalt oma tööd, karikaturism on oma sünniloost alates hammast teritanud just poliitilistel-religioossetel teemadel. Öeldakse, et hea nali balansseeribki halva maitse piiril ja arvestades minu isiklikku huumoritaju, siis ma olen sunnitud sellega nõustuma. Mis ülim religioon see islam on, et seda pilada ei tohi või sarivägistajast Mohammedi kujutada?

Araabiamaailmas toimuvad pidevad läänemaailma ja -kultuuri vastased miitingud, lippude põletamised jne jne. Kas annab see meile kohe õiguse need riigid pommidega üles künda?
                      Kas keegi on öelnud, et neil oli õigust need karikaturistid tappa? Ehk kellega sa vaidled?
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

Kui elx oleks kohe alguses peale rääkindu seda, mida paar posti tagasi, siis poleks vist poleemikat tekkinudki. Ei usu tegelikult üldse (põhjuseid on erinevaid), et Pevkur nii mõtles, nagu tegelikult tõlgendatakse. Tundub, et kui ajakirjanik esitas küsimuse, võttis Pevkur vastust kui viktoriinis mitte ei andnud hinnanguid ega asunud positsioonidele ("mis oli ajendiks"- "mingid karikatuurid ajakirjas, mis neid kaht tapjat vihastasid"). Kilvas saakski vist kokkuvõttes kaks punkti, aga meil poliitilises ja ajakirjanduslikus klikivõitluses on kasulik seda vähe teistmoodi interpreteerida. Ja mikrofonid on hetkel ajakirjanduse käes.
                        "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                          Kas keegi on öelnud, et neil oli õigust need karikaturistid tappa? Ehk kellega sa vaidled?
                          Kui sa ütled, et nende tegevus oli päästikuks, siis sa ju näitad näpuga nende karikaturistide suunas ja väidad, et nad ise kutsusid selle katastroofi esile ehk et süüdlased on tegelikult nemad.
                          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                            Kui sa ütled, et nende tegevus oli päästikuks, siis sa ju näitad näpuga nende karikaturistide suunas ja väidad, et nad ise kutsusid selle katastroofi esile ehk et süüdlased on tegelikult nemad.
                            "Süüdlane" on vale sõna. Ei saa kuidagi väita, et nende tegevus ei mõjutanud islamistide käitumist. Igaks juhuks kordan veel kord, ma ei õigusta sellist vägivalda.
                            Aga siit veel üks Pevkuri tsitaat, kas see kõlab paremini?
                            Ta lisas, et mis puudutab tema kommentaari Charlie Hebdo rünnaku osas, siis see oli ajendatud eelkõige soovist mõista põhjuseid, mis võisid viia kurategijad nii võikale teole. "Sellest ka minu lause, et me ei tea veel nende sündmuste tausta, kuid nende traagiliste sündmusteni võis viia Charlie Hebdo poolt avaldatud erinevate piltide koosmõju," kirjutas Pevkur reedel.

Ehk mõju oli olemas, üks sündmus viis teiseni. Mitte et keegi oleks enda tapmises süüdi või see oleks õigustatav.
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

Selle Lääne Elu kohta ütleks niipalju, et selle omanikest üks on endine kõrgel kohal olnud Isamaliidu tegelane ning teine omanik kuulub ka Isamaaliitu.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                                Selle Lääne Elu kohta ütleks niipalju, et selle omanikest üks on endine kõrgel kohal olnud Isamaliidu tegelane ning teine omanik kuulub ka Isamaaliitu.
                                Ammas on minu teada tõmbunud IRL-st väga eemale.

Kommentaar

Working...
                                X