Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

hea plaan.

Ise tootmine on ju lilladele.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
      Jaa, muidugi. Klassika. Tsiteerin: "mul on vaja võimalikult suurt ja võimast maasturit selleks, et muidu ei pääse ma oma luksusvilla juurde põlluserval. Vald, kurat, pole mul seda sadat meetrit ära asfalteerinud ja see on täielik porimülgas."
      Mis kuradi põllu peale? Tallinnas jääb talvel madala põhja peale kinni. Ehk tähtis pole mitte võimsus vaid kliirens.
      BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
        Mõttetu sildistamine.
        Jajah. 24 tunni jooksul on mind siin foorumis nimetatud nõrdameelseks, hipiks ja kommunistiks. Ja üksnes sellepärast, et ma kaitsen teatud maailmavaadet. Tee järgi, kui suudad.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas shefield
          Ja proovige nüüd natukene loogiliselt ka mõelda. Te päriselt usute seda et, inimene suudab muuta meie planeedi ilma vms?
          Loogiliselt mõtlemine ja uskumine on sisuliselt vastandid.

Aga jah, mina arvan küll, et inimene on rumal ning enesehävituslik parasiit...mõistagi on erandeid ja eestlased võiksid näiteks natsidelt (okei, tegelikult sakslastelt) juutidelt õppust võtta.
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Jajah. 24 tunni jooksul on mind siin foorumis nimetatud nõrdameelseks, hipiks ja kommunistiks. Ja üksnes sellepärast, et ma kaitsen teatud maailmavaadet. Tee järgi, kui suudad.
            Argumenteeri

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

aga sa oled ju hipi

Kommentaar

Uue Lexus NX300h CO2 emissioon linnas on 117 g/km ja kütusekulu 5,1 l, sellel autol on 147kw, see on üpris nobe, võimas, ja turvaline.
                Fiat 500 1,2 liitrise mootoriga, CO2 emissioon on 119 g/km, võtab linnas 5,8l, sellel autol on 51kw, see on pisike, nõrk ja iga suurema kokkupõrke korral teoreetiline surmalõks.

Ma saan siin osadest aru, et kõige hinna eest peaks seda Lexuse omanikku peedistama? Kuigi ta tegelikult reostab loodust vähem ja teoorias sõidab ka südamerahus, sest perekond istub enamvähem mõistlikus masinas?
                Või ma saan millegist valesti aru?

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
                  Uue Lexus NX300h CO2 emissioon linnas on 117 g/km ja kütusekulu 5,1 l, sellel autol on 147kw, see on üpris nobe, võimas, ja turvaline.
                  Fiat 500 1,2 liitrise mootoriga, CO2 emissioon on 119 g/km, võtab linnas 5,8l, sellel autol on 51kw, see on pisike, nõrk ja iga suurema kokkupõrke korral teoreetiline surmalõks.

Ma saan siin osadest aru, et kõige hinna eest peaks seda Lexuse omanikku peedistama? Kuigi ta tegelikult reostab loodust vähem ja teoorias sõidab ka südamerahus, sest perekond istub enamvähem mõistlikus masinas?
                  Või ma saan millegist valesti aru?
                  Käi jala D E B I I L I K, istumine on kahjulik!

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                    Käi jala D E B I I L I K, istumine on kahjulik!
                    Paar aastat tagasi käisingi, sest töökoht oli mõnusa 15 minutilise jalutuskäigu kaugusel, hetkel võtaks see google mapsi andmetel 3 tundi 50 minutit, pole niipalju aega raisata. Ühistransport ei tule ka kõne alla, kõige lühem variant hommikul nõuaks 3 erinevat bussi ja 1h 40 minsa, eeldusel et kõik sõidavad täpselt graafikus.

Kommentaar

Lugesin üle pika aja siinsed viimased 5 lk läbi ja päris huvitav diskussioon käimas.

Mõni mees on nt. mõnu väiteid nimetanud demagoogiaks ning põhjendanud seda stiilis "mis peaksid need tegema, kes on saanud päranduseks maja maal ning selle väärtus on pea olematu". No tra tule eila meile. Ma töötan päevas ca 12 h kahel töökohal, keegi ei ole 26 eluaasta jooksul midagi pärandanud. Korteri sissemaksuks ka mitte. Mis ma pean nüüd doteerima seda, et keegi on saanud maal maja päranduseks ja tal on sitt seis?

Kogu pere on ühes maakonnas koos elukaaslasega ning pean töötama pealinnas, sest see on vastavas sektoris juba töö iseloomust lähtuvalt ainuke võimalus. Päris suur õigus võiks siin olla midagi nõuda, kas pole? Aga see oli minu valik - olgu see teadlik või mitte, leppida tuleb. Ja nüüd mingile maapoisile kaasa tunda, et tema ei saa hakkama? Pulss läheb kõrgele, päris tõsiselt.

Maal elamine on luksus. Õnn on olnud see, et keskmisest jõukamate vanemate näol olen kasvanud ülesse maal. Aga see ei ole kellegi kuramise birth given right. See ei ole aus, et mina pean tegema sellisel moel tööd, et keegi saaks olla õnnelik maal. Päris tõsiselt. Maal, värske õhu, sauna, tiigi ja põllumaa keskel elamine on minu jaoks puhas õnn ja ma nii tahaks sellest osa saada. Päris tõsiselt. Kuid selle õnne nimel tuleb vaeva näha. Ja siis keegi tuleb ütlema, et temale vanemad midagi pärandasid ning temal on raske mujale minna... No mine perse, tegelt ka.

Kommentaar

eks siin Eestis ole näha et luksusmaks on tabu endiselt ja kogu ülejäänud maailm on punakommunistliksotsialistlik. isegi paduliberaalide iidolriigis usas on luksus ja varamaksud ja üllatus üllatus ka astmeline tulumaks. samamoodi tahetakse elada euroopalikus ühiskonnas, samas keegi selleks panustada ei soovi.
                        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Eestis peaks riik ja KOVid auto omanikele kompensatsiooni maksma perses teede ja autode lõhkumise pärast.
                          Corner taken quickly...

Kommentaar

Algselt postitas shefield
                            Nüüd jääb mulle küll terake segaseks.
                            Maal muidu enam inimesi ei ela, kui ainult sellepärast et, on saadud päranduseks elamine?
                            Ja mida ja kuidas sina seda kõike kinnimaksma pead?
                            Linnastumine on hea?
                            siin visati paar lk eespool selliseid väiteid maalt linna asumise ja vastavate võimaluste vähesuse teemal. Või siis automaksu teemal, toodeks kaitseks välja argumendid, et elatakse linnast väljas.

Ma ei ole automaksude ning muudel nn luksusmaksu puudutavatel teemadel kindlat hoiakut veel kujundanud, kuid maa-linn argument ei ole päris see, sest nagu ma välja tõin, siis maal elamine kui selleks võimalusi ei ole, ei saa olla argument just võrdsuse printsiibist lähtuvalt.

Aga soovitan mitte väga suurt auru mu tekstile raisata. Vahepeal saab pühade ajal liialt võetud ja ei saa ise ka ei saa päris täpselt aru, mis suust tuleb tutistasin ka ennast juba.

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                              eks siin Eestis ole näha et luksusmaks on tabu endiselt ja kogu ülejäänud maailm on punakommunistliksotsialistlik. isegi paduliberaalide iidolriigis usas on luksus ja varamaksud ja üllatus üllatus ka astmeline tulumaks. samamoodi tahetakse elada euroopalikus ühiskonnas, samas keegi selleks panustada ei soovi.
                              Automaksu näol ei oleks tegemist mingi luksusmaksu vaid lihtsalt puhtakujulise röövimisega. Ja röövitaks sealt kust enam nagunii midagi võtta ei ole. Neid, kes Porseega ringi uhavad ei koti see nende jaoks pisike summa nagunii. Võisiis leitakse mingi auk seaduses ja ei maksta üldse. Ja lisaks sellele ei lähe see saadav rahasumma viite minioni kasvatava eide toetuseks vaid ikka kas Kreeka võlakirjadesse, Jordaania kõrbetesse võisiis saab keegi jälle viaduktil linti lõigata.
                              Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Automaksu ehk ei olegi vaja, küll aga luksautode maks võiks küll olla. Miks ka mitte nn. lukskinnisvara
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X