Ma enne omapoolsete auhindade jagamist tahaks selgitada, et kuna ma eriti välismaise vuti rubriike ei loe, siis minu peatähelepanu koondub vaid Eesti jalgpallist arutlejate ümber. Nii et kui keegi ilus, tark ja seksikas kommenteerija kõrvale jääb, siis andku andeks.
Parim postitaja: markofkin - tegelikult annaks selle ka Gallacherile, aga kuna valida tuleb üks, siis...
TOP 5 postitajad: markofkin, Gallacher (kes ei kommenteeri küll palju, aga kui midagi ütleb, siis on raske sellega mitte nõustuda), kesa, RoMaRiO (hoolimata oma noorest east väga hea analüüsivõimega), Myrgel (temaga võib nõustuda või mitte, aga TOP5 postitajate hulka kuulub siiski)
Suurim jobu: Selle tiitli jätan andmata. On inimesed, kellel on eriarvamused ja kedagi oma arvamus jobuks ei tee.
TOP 5 jobud: -
Parim teema: FC Flora
Nõmedaim teema: Ei ole nõmedaid teemasid, on vaid nõmedad kommenteerijad.
Parim postitus: -
Nõmedaim postitus: Ma ei ole suurem asi budulojuse postituste fänn ja küllap leiaks sealt midagi enda jaoks eredamat, aga ei viitsi otsida ja meenutada. Teine hea kandidaat oleks ööö.
Naljakaim postitus: -
Kõige parem troll: -
Kõige trollim postitus:
Kõige enam närvidele käiv postitaja: ööö
Kõige jäärapäisem postitaja: Martin (ja seda üldse mitte halvas mõttes, aga kui tema arvamusele sisse sõita, siis ta meenutab teinekord küürutõmbund kassi, kes on valmis küünistama)
Kõige ropum postitaja: Ballack (Itaalia teemas leiaks muidugi koloriitsemaid kujusid)
Kõige intelligentsem postitaja: markofkin
Kõige optimistlikum postitaja: urmar
Kõige pessimistlikum postitaja: budulojus (minuarust on temasse see pessimism juba sisse kodeeritud)
Kõige vaimukam postitaja: -
Kõige iroonilisem postitaja: -
Kõige seksikam postitaja: -
Kõige ägedam varikonto: -
Kõige fännim fänn: Mällar (aga kes siis veel?)
Parim uustulnuk: AnnaS
Keda igatsen? -
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? -
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Neid on rohkem kui üks.
Parim postitaja: markofkin - tegelikult annaks selle ka Gallacherile, aga kuna valida tuleb üks, siis...
TOP 5 postitajad: markofkin, Gallacher (kes ei kommenteeri küll palju, aga kui midagi ütleb, siis on raske sellega mitte nõustuda), kesa, RoMaRiO (hoolimata oma noorest east väga hea analüüsivõimega), Myrgel (temaga võib nõustuda või mitte, aga TOP5 postitajate hulka kuulub siiski)
Suurim jobu: Selle tiitli jätan andmata. On inimesed, kellel on eriarvamused ja kedagi oma arvamus jobuks ei tee.
TOP 5 jobud: -
Parim teema: FC Flora
Nõmedaim teema: Ei ole nõmedaid teemasid, on vaid nõmedad kommenteerijad.
Parim postitus: -
Nõmedaim postitus: Ma ei ole suurem asi budulojuse postituste fänn ja küllap leiaks sealt midagi enda jaoks eredamat, aga ei viitsi otsida ja meenutada. Teine hea kandidaat oleks ööö.
Naljakaim postitus: -
Kõige parem troll: -
Kõige trollim postitus:
Kõige enam närvidele käiv postitaja: ööö
Kõige jäärapäisem postitaja: Martin (ja seda üldse mitte halvas mõttes, aga kui tema arvamusele sisse sõita, siis ta meenutab teinekord küürutõmbund kassi, kes on valmis küünistama)
Kõige ropum postitaja: Ballack (Itaalia teemas leiaks muidugi koloriitsemaid kujusid)

Kõige intelligentsem postitaja: markofkin
Kõige optimistlikum postitaja: urmar
Kõige pessimistlikum postitaja: budulojus (minuarust on temasse see pessimism juba sisse kodeeritud)
Kõige vaimukam postitaja: -
Kõige iroonilisem postitaja: -
Kõige seksikam postitaja: -
Kõige ägedam varikonto: -
Kõige fännim fänn: Mällar (aga kes siis veel?)
Parim uustulnuk: AnnaS
Keda igatsen? -
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? -
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Neid on rohkem kui üks.
Kommentaar