Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Auhinnad aasta 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma enne omapoolsete auhindade jagamist tahaks selgitada, et kuna ma eriti välismaise vuti rubriike ei loe, siis minu peatähelepanu koondub vaid Eesti jalgpallist arutlejate ümber. Nii et kui keegi ilus, tark ja seksikas kommenteerija kõrvale jääb, siis andku andeks.

Parim postitaja: markofkin - tegelikult annaks selle ka Gallacherile, aga kuna valida tuleb üks, siis...

TOP 5 postitajad: markofkin, Gallacher (kes ei kommenteeri küll palju, aga kui midagi ütleb, siis on raske sellega mitte nõustuda), kesa, RoMaRiO (hoolimata oma noorest east väga hea analüüsivõimega), Myrgel (temaga võib nõustuda või mitte, aga TOP5 postitajate hulka kuulub siiski)

Suurim jobu: Selle tiitli jätan andmata. On inimesed, kellel on eriarvamused ja kedagi oma arvamus jobuks ei tee.

TOP 5 jobud: -

Parim teema: FC Flora

Nõmedaim teema: Ei ole nõmedaid teemasid, on vaid nõmedad kommenteerijad.

Parim postitus: -

Nõmedaim postitus: Ma ei ole suurem asi budulojuse postituste fänn ja küllap leiaks sealt midagi enda jaoks eredamat, aga ei viitsi otsida ja meenutada. Teine hea kandidaat oleks ööö.

Naljakaim postitus: -

Kõige parem troll: -

Kõige trollim postitus:

Kõige enam närvidele käiv postitaja: ööö

Kõige jäärapäisem postitaja: Martin (ja seda üldse mitte halvas mõttes, aga kui tema arvamusele sisse sõita, siis ta meenutab teinekord küürutõmbund kassi, kes on valmis küünistama)

Kõige ropum postitaja: Ballack (Itaalia teemas leiaks muidugi koloriitsemaid kujusid)

Kõige intelligentsem postitaja: markofkin

Kõige optimistlikum postitaja: urmar

Kõige pessimistlikum postitaja: budulojus (minuarust on temasse see pessimism juba sisse kodeeritud)

Kõige vaimukam postitaja: -

Kõige iroonilisem postitaja: -

Kõige seksikam postitaja: -

Kõige ägedam varikonto: -

Kõige fännim fänn: Mällar (aga kes siis veel?)

Parim uustulnuk: AnnaS

Keda igatsen? -

Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? -

Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Neid on rohkem kui üks.
    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Parim postitaja: üritades igal aastal kedagi uut ära märkida, siis Mõnuagent pole minult seda auhinda vist seni saanud.
      TOP 5 postitajad: suvajärjekorras Jasper, eika, Mõnuagent, rohelineKonn, Murdock. õnneks peab jätkuvalt tõdema, et vajadusel saaks käigu pealt koostada ka top25 või enamgi.
      Suurim jobu: Kivi77
      TOP 5 jobud: esiteks ilalõuad, kelle foorumis oleku ainus eesmärk on sisutut jama toota, teiseks kaader, kellel öelda pole midagi, aga põrge ulatub iga kord läbi lae. romelu lukakud, keeduheeringad, Nasfalid jne, kõik ei püsi õnneks kaua elus. suurim sai juba eraldi välja toodud, Inglismaa alamfoorumit on see amööb jõudnud ikka mõnuga risustada. ole hea, kirjuta edaspidi sahtlisse või midagi.

PS - lisaks see, või peaks panema naljakaimate alla...
      Algselt postitas Kivi77 Vaata postitust
      Mis krdi veksleid. Millest sa aru ei saa? Tahad helista mulle ytle näkku mis sul öelda on. 566 888 96.
      Parim teema: Tofoa nimeline eriauhind totside teemale.
      Nõmedaim teema: olematu teema ehk see jutt, et kodumaiste klubide mängijad on väärtustamata ja neist ei kirjutata piisavalt, kuna neil pole foorumis eraldi rubriiki ja personaalteemasid. nagu misasja.
      Parim postitus: teha aasta lõikes ületamatuks jääv sõnavõtt 3. jaanuaril on klass omaette. respekt vello.

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
      +1.

Tra. Miks mingid Gallased jms teevad mingeid 50meetriseid välja sööte. Miks üldse on vaja neid pikki sööte, uttiv. Niipea kui mindi lühikeste kiirete söötude peale ja mehed liikusid, tekkis 0,5 ohtlikku momenti, mis sisuliselt oli ka kogu esimese poolaja toodang. Nummikari. See siin on puhtalt Redknappi pask, aja kuttidele mentaalne stondis ette ja las lähevad tegema. Pangu kasvõi Peenar või PavLOL sisse ja ülejäänud saavad nende peale naerda ja närvilisus kaob nagi imeväel. Tra ma ei või. See on nii klassikaline Spursi 0-1 kaotus nagu ma olen viimased aastad näinud. Ja mulle hakkab vaikselt aitama. Tra, kui sulle ikka 17 aastat anusesse keevitatakse, siis mingi hetk võtab oigama küll. Mida vittu te longite lihtsalt väljakul, et kui WBA on vastas kellelt enamus vendi vigastatud ja sealt mängib nende C-meeskond, siis on 3 punni juba automaatselt kirjas. Türatki. Ja see jutt standard olukordadest - tra ma ei või, mitu korda nad üritasid järjest mingit retarded Bale'le kõhukõrgusel etteposti nurgalöögi rutiini. Awesome result, high five - juhul kui tegemist oleks 3 nurgalööki = 1 värav reeglitega. Kusjuures ma mõtlesin bettida Spursi nurgalöökide võidu peale aga unustasin vaadata, aplju see +x oleks, kui +10 oleks olnud, oleks ikka võtnud, sest Spursi nurgalöök on nagu baaris naistele joogi ostmine - kogu aeg anna tuld ja kasu mitte sittagi, lõpuks istud ikka üksi ja vead kätte. Ja millal need türblid lõid karistuslöögist värava (või olid lähedal sellele), PavLOLi elolöök Ruubini Kasaani vastu tuleb meelde, aga who gives a shit. Viimases ma ei tea mitmes mängus on olnud viimastel minutitel heas kohas karistuslöök ja tulemuseks mitte munnigi. Ma põhimõtteliselt ei näinud Bechamile kohta selles meeskonnas, aga nüüd VDV asemel anyday. Vana mees aga vähemalt oleks set-piecedel ja karistuslöökidel jumet. Vittu ma vihkan seda sitta.
      Nõmedaim postitus: pika puuga. kaks nädalat pärast seda. mingist piirist üle minnes on ikka väga lihtne endast täieliku mölaka mulje jätta.

Algselt postitas denisss Vaata postitust
      ilma liialdamata poleks 85% juhtudel siin mingit sellist "kohtuniku kallal iriseda pole mõtet" teemat olnud. Ka teie endi poolt. 2 ülejäänut kätt jah, aus ilus kohtuniku otsus, mitte mingi hispaania liiga, aga teie peatreeneri etendus - ma loodan tõesti, et kogu teie tiim kärvab nagu belgia lapsed tagasisõiduteel ja viimane mida nad tunneli lõpus näevad on AVB irvitav vari...
      Naljakaim postitus:

Algselt postitas szandor Vaata postitust
      Kuna siin eelkõneleja armastab kangesti meediast erinevaid linke postitada, siis jätkan traditsiooni. Olge lahked: Lühhikene öpetuse söna sellest kuidas päälik ja Ferdinandi Anton teineteisele must witt ja teisi röwedusi ütlesiwad ja mis wallakohus tollest asjast üldsegi arwas.
      Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
      Algselt postitas ballack Vaata postitust
      Põhimõtteliselt 3 sissepääsu on...vähemalt ma olen kolmest erinevast kohast sisse läinud eri aegadel.
      Respekt.
      Kõige parem troll: Martin suudab jätkuvalt ükskõik kelle käima tõmmata.
      Kõige enam närvidele käiv postitaja: vt jobude kategooria
      Kõige jäärapäisem postitaja: kesa on peaga vastu seina jooksnud.
      Kõige ropum postitaja: ballack sai hiljuti täiesti tühja koha pealt jälle mingi travttuptsirsk soologa hakkama.
      Kõige intelligentsem postitaja: SleepWalking, minu lugupidamine.
      Kõige optimistlikum postitaja: riomma merda poisid vist, mingi parima klubi jutt käib.
      Kõige pessimistlikum postitaja: coco. võta rõõmsamalt.
      Kõige vaimukam postitaja: Jasperi ja eika pildivideoduellid on pea alati kuld. nagu ka mõlemad eraldi postitamas. pool punkti kummalegi.
      Kõige iroonilisem postitaja: Martin. puhas kompliment.
      Kõige seksikam postitaja: Diana enam ei kirjuta siin. No siis on Billy. Lohutusauhind või nii...
      Kõige ägedam varikonto: kasutan võimalust pöörduda tartanjani looja poole - enne oli midagigi, nüüd tühi õhk. rohkem vaeva või pillid kotti.
      Kõige fännim fänn: Mällarit peab tunnustama.
      Parim uustulnuk: dontastik on selle aastanumbriga vist? väga asjalik panus igatahes.
      Kellega läheks iga kell koos luurele? vello99
      Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? H.M.Murdock jätkuvalt.

eriauhind: Andetu Disaineri plekkjoonlaua saab endale urmar. Selle eest.

oluline edit: täitsa meelest läks välja anda ka teine trofee, milleks sobib suurepäraselt Mõnuagendi enda poolt kunagi siinsamas foorumis virtuaalselt valmis voolitud auhind:

Aasta kuldm*nn: kodanik, kes saatis ühe härra D. suvalise foorumipostituse peale otse tööandjale pealekaebuse. pikka iga ja süüfilist sulle, halb inimene.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Parim postitaja: vincent nt
        TOP 5 postitajad: keeruline. vincent, rohelinekonn, szandor, H.M. Murdock, eika, jyriöö näiteks ja arsenali punt, kui nad trollimisega ei tegele, on ka igati pädev.
        Suurim jobu: Romelu Lukaku
        TOP 5 jobud: keeduheeringas, ElNino9, Kivi, Romelu Lukaku, Nasfal
        Parim teema: hiphopiteema
        Nõmedaim teema: ei kirjuta välja, it's breaking my heart
        Parim postitus: ei oska eraldi välja tuua
        Nõmedaim postitus: seesama vend, kes tahtis, et terve chelsea tiim surma saaks.
        Naljakaim postitus: converse kurtis, et
        eem, teisipäeval lükati arki eksam mingil enneolematul põhjusel reedeks ja täna läksin kohale, eksamineerija viidi kapo poolt minema. mine putsi
        Kõige parem troll: trollid ei ole kunagi head
        Kõige trollim postitus:
        Kõige enam närvidele käiv postitaja: Romelu Lukaku ja ElNino lasevad suht pooleks
        Kõige jäärapäisem postitaja:
        Kõige ropum postitaja:
        Kõige intelligentsem postitaja: SleepWalking
        Kõige optimistlikum postitaja:
        Kõige pessimistlikum postitaja:
        Kõige vaimukam postitaja: Mõnu on okei
        Kõige iroonilisem postitaja: Tofoa
        Kõige seksikam postitaja:
        Kõige ägedam varikonto:
        Kõige fännim fänn:
        Parim uustulnuk:dontastik
        Keda igatsen?
        Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? inglise fännid saavad itaalia fännidelt nuga palju
        Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? nii mõnigi, kes algul hea sõnaga sai välja toodud

Eriauhinnad:

My team can do no wrong: SleepWalking ja zip (iga aasta vast)

Kõige paradoksaalsemad vennad: kõik, kes ühes teemas kiunuvad, et CFC teema on prügi, kuid selle asemel, et trolle eirata ja mõistlikult panustada, lähevad ise ka dumpima sinna.

Võibolla muutub veel miskit.
        Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

Kas nüüd just parim, kui emotsionaalset ja ajakirjanduslikku uudisväärtust arvesse võtta, aga kindlasti äramärkimist vääriv ajukeemia väärtalituse kirjapanek:

Parim postitus:
          Algselt postitas vello99 Vaata postitust
          Unenäo sisu on „Isa ei ole surnud, ta on röövitud ja pantvangis“. See on üle pika aja jälle täna öösel nähtud, panen ta ühe soojaga kirja.

Tulen öösel oma vanasse Lasnamäe korterisse kus isa elas, seal korralik tohuvapohu. Paraadna uks eest tõstetud, postkastid tagurpidi, korter segamini, isa pole, mis pole ka üllatav kuna ta juba ligi 15 aastat manalamees. Ikkagi kahtlus hinges, et mingi jama.

Koridoris hulgub ringi mingi kahtlane smokingus vend, haaran tal smokingu sabast kinni, kukutan trepist alla, surun seina vastu, kägistan.

„Mis toimub, kus on isa?“

Tuleb välja, et tegemist minu endise töökohas töötava naiskolleegiga, kes teeb suured silmad, et mis toimub, miks ma teda kägistan. Alluksel keegi mees, millegipärast maastikurattaga, kes väidab end olevat tema abikaasa. Siis see vend ütleb midagi, mida ma täpselt ei mäleta, aga igatahes selle tulemusena „jäävad nad vahele“. Vajutan mehele rusikaga otsaette, mees vajub ringiga muru peale ja kaob muru vahele ära. Otsin teda muruliblede vahelt, ei midagi.

Heliseb telefon. Mingi meeshääl teatab, et mu isa on tema käes ja kui ma ei kirjuta seda Lasnamäe korterit tema nimele, siis isa tapetakse. Mõtlen, et kus sellisel kellaajal notarit saab, aga mis peamine, kuna nii on filmidest nähtud, teatan talle telefoni, et ta võib perse minna ja panen toru ära.

Vahepeal paistab, et rattaga mees koos naisega on põgenema pääsenud. Üritan talle edutult järgi joosta, kuniks mu kõrvale ilmub keegi venelasest rattur, kellele luban 1000 EURi, kui ta tolle paari kinni püüab. Mille kaasmaalane ka sekunditega teeb. Selgub et kättesaadud on mingi suvaline abielupaar tegemas oma igaöist jalgrattasõitu Lasnamäel. Kaasmaalasega tekib arutelu, kas 1000 EURi tuleb maksta, ta väidab, et instruktsiooni“püüa see rattur kinni“, täitis ta perfektselt. Ei mäleta mis sellest sai, sularaha mul polnud.

Tagasi korteri juures. Helistan politseisse. Ootemuusika. Samal ajal kõnnib mulle vastu üks hetke kolleeg koos mingi sõbraga. Ei taha tollest välja teha, olulisematki teha. Ootemuusika kestab, kolleeg märkab mind, üritab juttu teha. Natuke proovin teda ignoreerida, selga keerata, aga kolleeg on nii visa, et midagi pole teha, tuleb rääkida käimasolevast isiklikust draamast.

„Mul on isa röövitud!“.

Siis juhtub kaks asja – (a) märkan, et kolleeg on maani täis ja (b) ta üritab mulle mingit pro-aktiivset meeskonnatöö bullshitti ajada. Et iga „mu isa on röövitud“ peale ei saa ta millestki aru, vaid tuleb mingi purjus lälin a la väärtuse loomisest.

Saan lõpuks dispetseri liini otsa. See ajab midagi segast, tundub et olen helistanud valesse kohta.

Helistan politseisse. Seal võtab meesdispetser vastu ja seletab mulle, et hetkel ei ole midagi teha, neil on kõikidel tööd küllaga. Et võtku ma ühendust esmaspäeval. Ma olen suhteliselt hüsteerias, kuidas nad aru ei sa, et mul on isa röövitud, mul on abi kohe vaja. Muuhulgas teatan, et lindistan kõnet ja kui mingi jama, siis avalikustan. Lubatakse leida keegi.

Järgmises pildis olen jõudnud juba isa vanasse töökohta, kus ta mulle lihtsalt ühes koridoris vastu tuleb, rahulik, kena, sinises kampsunis.

„Wtf isa, sa oled elus“

„Jah“

„K-k-kuidas“

„Tema päästiski minu elu“ – isa kõrvale on tekkinud tolle vana kolleeg väike naeratav meesgarderoobipidaja, kes näeb küll natuke minu töökoha valvurina välja.

„On aeg minna“, ütleb valvur-garderoobipidaja isale.

„K-k-kuhu te lähete?“

„Võlaruumi“ ütleb isa.

„Mis võlaruumi?“. Ma ei saa enam midagi aru.

„Võlaruumi - kus tuleb olla seni, kuni kõik võlad on tasutud“.

„Palju sa siis võlgu oled?“

„Ma ei tea, mingi 15-30 000 EURi“.

Mul sõidab katus ära. Ma olen sind 15 aastat surnuks pidanud, aga sa oled istunud mingis võlaruumis triviaalse summa pärast. Kas läheme kohe pangaautomaadi juurde?

Telefonikõne. Helistatakse tagasi politseist. Selgitan siis nende spetsialistile olukorda. Samal ajal kui seda teen, ilmuvad mu kõrvale mingid kapid ja annavad teada, et boss tahab rääkida. Venitan telefonivestlust, räägin kõva häälega, hoian telefoni kõrva juurest eemal, et politseinik saaks mind lindistada, positsioneerida vms politseiasju teha. Too küsib mingeid ankeetküsimusi. „Kui pikk on isa“ jne.

Pättidel tekib kahtlus, et kellega ma siin räägin nii kaua ja imelikult. Võetakse relvad välja. Teatan neile, et JUST RÄÄGIN POLITSEIGA!!!, TE OLETE KÕIK VAHELE VÕETUD. Demonstratiivselt demonstreerin telefoni, et vaadake teid lindistatakse. Võetakse relvad uuesti välja.

„Kellega sa räägid?“

„Ei kellegagi“

„Sa räägid politseiga?“

„Ei“

„Vaadake tema viimast kõne“

Üritan telefoni vastu seina visata, siis tuleb meelde et SMS kaardi peale jääb info alles. Viskeliigutuse peale võetakse relvad välja. Koridori otsa ilmub relvastatud pätt, kes näeb mingi multifilmitegelasena välja, relv läheb lahti, kõik pagevad kuhugi kastide taha a la „True Lies“.

Järgmine stseen bossi juures. Bossiks on Steve Coogan, kes millegipärast räägib puhtas eesti keeles.

„Mis me teeme võlaga“, küsib Coogan.

Ärkan ülesse.
          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Parim postitaja: Punkt - tegelikult on mul Atleticost ju sügavalt savi, aga tema juttu on meeldiv lugeda
            TOP 5 postitajad: Punkt, eika, orbitaaljaam, fitti, vello99 - postitajad, kes panevad ükskõik, mis teemadele klikkima. (esimesed viis, kes selle reegli peale mõeldes meenusid)
            Suurim jobu:
            TOP 5 jobud:
            Parim teema: Teie "kiiksud" - eelmise aasta teema, aga vist ei saanud piisavalt propsi.
            Nõmedaim teema: Rassism jms Meistriliigas tõmmatakse saag ikka mitu korda tööle aasta jooksul
            Parim postitus: vello99 - „Isa ei ole surnud, ta on röövitud ja pantvangis“. nagu ka fitti urkabaariga ootan aega, millal saab videoversiooni näha.
            Nõmedaim postitus: ballack tuli purjus peaga öösel ideele, et petumänguritest saaks lahti, kui moodustada nende perekondadele peksa andev bande
            Naljakaim postitus: siseneda saab kolmest kohast. ma ei tea, kellele see tiitel kuulub. (mul läks arusaamiseks kolm lugemist )
            Kõige parem troll: Maarek - Sõbrad pealinnas. Proosit! seal oli veel lisateema ja palju isiklikuks minevaid postitusi, mida vaid moded saavad nautida. jäin jälle lugema - lihtsalt kuldne. lugege ka, ma linkisin täpse järjehoidja.
            Kõige trollim postitus: vt eelmine? aasta tagasi jäi Martinile andmata selle eest. mäletan, et see oli väga filigraanselt serveeritud/ajastatud.
            Kõige enam närvidele käiv postitaja:
            Kõige jäärapäisem postitaja: "Panen sellele teemale omapoolse punkti" - Raivo19 ja vot siis alles läks jäuramiseks (~3lk)
            Kõige ropum postitaja: Daz_boob. no on ropp vend ju?
            Kõige intelligentsem postitaja: vaikiv_mees. no on intelligentne vend ju?
            Kõige optimistlikum postitaja: AnnaS. temalt pole arvatavasti ühtegi ränti tulnud.
            Kõige pessimistlikum postitaja: Tanel. pole aimugi, kas ta see aasta väärib seda. puhtalt inertsist panin.
            Kõige vaimukam postitaja: Kuivik Banaan. no on vaimukas vend ju?
            Kõige iroonilisem postitaja: AnnaS valib intelligenti
            Kõige seksikam postitaja: iga hommik tapan ma oma boneri teid kõiki lugedes.
            Kõige ägedam varikonto: rohelineKonn. no tal on mitu userit, eks?
            Kõige fännim fänn: atleticomadrid viitsib alati real madridi teemas number kahel käia.
            Parim uustulnuk: ericbana? 2004? wordprez? 2010? dontastik siis. või wordprez see aasta ja dontastik järgmine?
            Keda igatsen? 10 Lopez Saldana. Blue Rockist jäänud auku suudetakse veel mingil määral täita, aga korralikku mölisemist mitte. eston ka suht vaikne ...
            Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? ma ei saa siiamaani sellest kategooriast aru
            Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? F.Totti/Uuu. haifaiv?!

Parim ränt: Nohik mikihiirekarikast kukkudes.
            kõige kirevam, toretsevam, peenutsevam avatar(flamboyant): eika. moggi seebiks, Balotelli koju!

Kuldklaviatuur: F.Totti kübaratrikk oli lähedal, ent otsustajatel sai hegemooniast siiber ja nad valisid seekord markofkini. tegelikkuses ehk on F.Totti endiselt kõvem pähkel, aga tehti poliitiline otsus. liiga tihti meenub markofkinit lugedes vello99 sõnad:
            - eriliselt käib närvidel kui koosolekutel keegi iga lause ette ehitab mingi pika sissejuhatuse. Selle asemel, et öelda "teeme x kuupäevaks y", tuleb mingi jora stiilis "ma peaksin vajalikuks ikka mainida ka järgmist, et klientide rahulolu ja bla-bla-bla ja püstitatud eesmärgite täitmise ja bla-bla-bla, võiksime kaaluda bla-bla-bla teha x kuupäevaks y".

-e- Unustasin ära lohutusauhinnad ka neile, kes posti kirjutamise ajal meelde ei tulnud. Kindlasti saaks neid mainida paljudes kategooriates, aga tagantjärele annan sellised välkauhinnad.
            marv3llous + rixxer - filmiteema arendajate auhind.
            CD7 - TV sarjade kõige visam hing.
            Stok - props selle ignore listi eest
            vincent - moraaliboss

-e2-

gifiboss: smör ja pallipoisid. kui ta oleks räppar, siis ta poleks Rob Base, sest ta on internationally known.

Aasta lause elik minikuldklaviatuur
            Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
            Kuid mõista ka neid inimesi, sest need inimesed mõistavad sind ja nad mõistavad ka seda miks nad niimoodi teevad ja nad mõistavad seda miks nad mõistavad oma klubi fännata just sellisel moel, sest nende jaoks on see sama mõistuspärane näidata oma armastust oma klubi vastu ja kõik ei ole ju sinumoodi, kõigile ei saa pakkuda rahuldust need faktorid mis sulle meeldivad ja mis on sinu meelest mõistuspärased, me kõik oleme mingi hetkeni sarnased, kuid siis lahknevad kõigi teed, iga üks valib oma, kuid me ei saa keelata tal minna ja katsetada milline on tema jaoks see õige .... alati on võimalus tulla mindud teedmööda tagasi ja alustada uue teeotsa pealt uuesti!
            -e3-
            Aasta õpipoiss: Tofoa. juhtmeid ta vedas terve aasta. aga nagu näha, kohale vedas.

Kasepats-Pidurile ka aastalõputervitused. see tõi värvi halli päeva.

ROOMA ORAAKEL: count

armastust: Martin & vandersell

Roasti nimeline auhind: Aadu&co - for being a good sport. siit alates
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Parim postitaja: Jasperi (tüng!) valemi järgi ütlen ikkagi eika - alati põhjust klikkida ja kunagi ei pea pettuma
              TOP 5 postitajad: markofkin, Myrgel, vincent, Martin, Mõnuagent - esimesed ettetulevad nimed, kes viitsivad ja oskavad eesti teemades (mida põhiliselt loengi) pidevalt, põhjalikult ja huvitavalt postitada. kui tihti saab sisuga nõustuda, on teine teema
              Suurim jobu:
              TOP 5 jobud: ei hakka seekord nimesid nimetama, aga ikka need, kes postitavad pmst ainult siis, kui haistavad võimalust kellelegi noorele, rumalale või lihtsalt hooletule täie mõnuga aanusesse sõita
              Parim teema: selle aasta omadest Soome musa teema (mismõttes see on läbus?)
              Nõmedaim teema: on tekkinud tore harjumus nõmedat igoneerida ja unustada
              Parim postitus: hmm
              Nõmedaim postitus: on tekkinud tore harjumus nõmedat igoneerida ja unustada
              Naljakaim postitus: ninast purskava kohviga meenuvad kaks: eika vs pessimistid ja dannari surematu Kamsi-teema eredaim pärl. Superkarikafinaal ja "Kamsi medal anti Piirojale" oli ka lahe, aga mitte pooltki nii naljakas kui originaalis
              Kõige parem troll: hmm
              Kõige trollim postitus: hmm
              Kõige enam närvidele käiv postitaja: on tekkinud tore harjumus nõmedat igoneerida
              Kõige jäärapäisem postitaja: kesa ei väsi
              Kõige ropum postitaja: ballack & count
              Kõige intelligentsem postitaja: vincent
              Kõige optimistlikum postitaja: AnnaSi toimetulek Infoneti teema vastukajaga oli viis pluss
              Kõige pessimistlikum postitaja: Panso ründaja-jutt Juve teemas näiteks
              Kõige vaimukam postitaja: eika
              Kõige iroonilisem postitaja: Jasper - kui tõsistest postitustest ei saa enam aru, sest eeldad mingit diipi irooniat, siis...
              Kõige seksikam postitaja: hmm
              Kõige ägedam varikonto: KuivikBanaan
              Kõige fännim fänn: Mällar
              Parim uustulnuk: markofkin - või oli ta juba varem?
              Keda igatsen? Panso vist siiski
              Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? hmm
              Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? fänniturniir tõmbas selle nimekirja päris koomale, aga mcnamarat ei ole siiani õnnestunud näha. Väidetavalt on ta ikka pärisinimene.

+ eriauhinnad igalt ühelt, kes soovib neid jagada.
              Kellega läheks koos luurele? Kalju fännid, kes tassivad koridori veetud magaja voodisse tagasi
              Soome-teema pärlipoetajad: eika & Viikate ja mingiks perioodiks ka SleepWalking & Sleepy Sleepers
              Last edited by mazz; 26.12.12, 01:22.

Kommentaar

Kahjuks ei paista et suudaksin kuidagi kaitsta oma 3 kordset järjestikust „Aasta Jobu“ tiitlit. Oli tore kuni kestis ja loodan et mantlipärija hoiab lippu veel kõrgemal! Nagu Batman vajab oma Robinit, läks minul kaduma Uuu, kelleta tundub kohati et minu eksistents siin foorumis on kaotanud oma mõtte. Ei ole väljakutset. Haledaid premieri fänne saab ju mõnitada ainult nii kaua ... Enamik on juba harjunud mõttega Euro Liigast, kedagi ei solva enam see, et mitte kunagi enam mitte kuidagi ei võideta. Eks oma pitseri jättis ka Itaalia suur võidumarss EM-il, mille järgselt polnud paljudel võimalik mulle enam vastu haukuda ja iga üks pidi oma pauku ise salaja neelama. Aga enivei, here are my votes for the year 2012!

Parim postitaja: Ka sellel aastal ei tulnud kuldklaviatuure kuskilt juurde. Ikka need samad nimed ja see sama kuiv iba(vincent jms.) Üks huvitavamaid vestluspartnereid sel aastal on olnud eika. Viitsib oma jutu mahlasena hoida.

TOP 5 postitajad: Siia järjestaks oma kaassõdurid , (P)athleticomadrid, francesco , F.Totti, ja mehed kes kunagi mulle vastata ei viitsi/taha, kuid siiski oskavad oma poste loetavaks teha Jasper , Orbitaaljaam

Suurim jobu: Suurima jobu alla peaks ka suurim kretiin minema? Sel juhul ilma konkurentsita Maarek . Kuigi ravil on käidud ja peale oma vaimset kollapsit on mees ennast kokku võtnud...

TOP 5 jobud: the usual suspects , KÕIK premmi austajad – eriti just Arseanaali ja glooryManu fänni – Mardisalu kasulapsed ja ka bundesliiga vaevatud hinged

Parim teema: Vaieldamatult parim teema kogu universumis Itaalia jalgpall. Alati midagi head lugeda ja kaasa kirjutada/mõelda

Nõmedaim teema: sel aastal jäi silma hoiatused ja bännid , kus igasugused pealekaebajad kogunemas käivad...kuidas te peeglisse hommiktui vaadata saate???

Parim postitus: ei mäleta kes selle täpselt mis kell ja kuupäev kirjutas, aga see oli see hooaja eelne kokuvõte, kus keegi kodanik x rääkis kuidas Manchesterglory võidab CL pisarad olid silmas...

Kõige parem troll: tahaks nimetada Jasperit , aga tema troll level on kuidagi liiga rändomisse läinud, liialt inside dzõuke, millest ma aru ei saa. F.Totti

Kõige enam närvidele käiv postitaja: paljudest on kahju, närvidele ei käi keegi

Kõige jäärapäisem postitaja: Panso , oma Juve ründaja ostmise jutuga, alustas jaanuaris ja räägib seda veel praegugi

Kõige ropum postitaja: vincent , nii kuiv ja kohutav iba mida üks inimene klaviatuuri sisestab peab olema kõrgema kategooria eriti inteligentne roppus, ausalt ei ole juba mitu aastat suutnud tema esimesest lausest kaugemale lugeda.

Kõige intelligentsem postitaja: cannuman räägib siis kui vaja ja just nii palju kui on vaja

Kõige optimistlikum postitaja: premieri kollektiiv , tiitlid ja maailmavalitsemine on tõesti nii nii lähedal

Kõige pessimistlikum postitaja: Tanel –ilt ei võta seda tiitlit mitte keegi ära. Ükskõik mis platsil toimub, Tanel on mossis

Kõige seksikam postitaja: ma ei tea siiani ühtegi soccerneti naist, aga taku nimi on endiselt väga naiselik

Kõige ägedam varikonto: ma annaks selle heameelega üle ühele härrale kes suutis mind isegi korraks uskuma panna, et maailmas on veel üks ägedam jalkufänn kui ma ise, F.Totti

Kõige fännim fänn: count on ja jääb selle foorumi kõige suuremaks jalgpalli fänniks. Üks väheseid foorumlasi, kes tõesti tunneb kirge mängu vastu ja ei karda seda näidata!

Keda igatsen? Ilmselgelt Uuu-d . Olgu ta natuke nõder, olgugi et natuke rumal ja mitte kõige kirkam ja olgugi et maailma kõige hoorama meeskonna fänn. Mingil veidral moel tõi ta päikese minu päeva ja andis mu klaviatuurile mõtte. Nüüd kus teda enam ei ole, ei ole ka see foorum mitte kuidagi endine. Tuled ehk tagasi? Kasvõi Juve fännina?

Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?
                pohmellis Maarekut ja Tanelit tahaks ühe laua taga maailma asjade üle arutamas näha
                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

Kommentaar

Mina traditsioonilisi auhindu ei jaga, annan ainult eriauhindasid, sest see vana formaat on minu jaoks ennast ammendanud:

Ernest Hemingway nimeline auhind "Vanamees ja meri" läheb markofkinile
                  Mällari nimeline auhind "Kõige fännim fänn" läheb fcfloraforeverile (KüKKi võidu tähistamise eest koos kohtunikega aastalõpukal).
                  Atko Viru nimeline karskluspreemia läheb Senile.
                  Indrek Zelinski ja Sergei Terehhovi nimeline integratsioonipreemia läheb AnnaSile.
                  Ženja Fokini nimeline preemia "Stiilipäevik", aasta muutuja eest läheb Tofoale.
                  Spice Girlsi nimeline auhind "Spice up your life", läheb jagamisele jyriöö ja fitti vahel.

Võimalik, et nimekiri täieneb veel.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Parim postitaja: Muhv... või noh, tegelikult eelistus puudub
                    TOP 5 postitajad: eika, epic, Mask, midfielder, mcnamara.
                    Suurim jobu:
                    TOP 5 jobud: huumorivaesed inimesed
                    Parim teema: Liverpool FC
                    Nõmedaim teema: Leeds United - puhtalt sellepärast, et sinna kogutakse pidevalt postitusi ning siis on antud teema koguaeg silme ees. Mhmh, raske lapsepõlv.
                    Parim postitus:
                    Nõmedaim postitus:
                    Naljakaim postitus: Panso leidis, et mängijad jooksevad üpris palju - pisar tuli silma sellele järgnenud kirjavahetusele.
                    Kõige parem troll: äkki Tanel, sest ta jaurab mingist ühistrandspordist koguaeg.
                    Kõige trollim postitus:
                    Kõige enam närvidele käiv postitaja: marv3llous, get a life värd
                    Kõige jäärapäisem postitaja: count, sest ta vist pani enda vasaku munakoti panti, et Zenit võidab Malaga't ning kirjutas sellest tähtedega taevasse.
                    Kõige ropum postitaja: count, kuigi tema tase on langenud ning pea-aegu jätnuks antud auhinna jagamata.
                    Kõige intelligentsem postitaja:
                    Kõige optimistlikum postitaja:
                    Kõige pessimistlikum postitaja:
                    Kõige vaimukam postitaja:
                    Kõige iroonilisem postitaja:
                    Kõige ägedam varikonto: vincent
                    Kõige fännim fänn: atleticomadrid
                    Parim uustulnuk: Kenny's Heroes
                    Keda igatsen?
                    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? kuna ma pikka viha ei pea (ainult väga pikka), siis lähtun tõekspidamisest, et seltsis on segasem.
                    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? ei rsk, ma olin juba nii lähedal, et siia mitte kirjutada, kuid... noo üks suht gay'lt formuleeritud küsimus. Võiks juba otse küsida, et kellega soovid juua või keda panna (tantsida)?

ja siis annaksin mingi auhinna kasutajale dontastik, kes on suutnud Barcelona teemasse koondada rohkem inglise keelset materjali, kui teised kasutajad ülejäänud foorumis. Auhinna nimeks võiks olla näiteks Pudeli-Vovka.

E: unustasin Vankumatu Tinasõduri auhinna välja anda - mõisatgi läheb see Blackburni toetajatele ning mingi viperusega ka budulojus'ele.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Parim postitaja: midfielder - Sisukad ja arukad postitused mida on alati huvitav lugeda.
                      TOP 5 postitajad: midfielder, orbitaaljaam, SleepWalking, vincent, Mask
                      Suurim jobu: Valik on lai, aga kuna ta pidevalt Liverpooli teemas hulgub, siis valin Kivi77
                      TOP 5 jobud: Tuli veits rohkem: Kivi77, ElNino9, Nasfal, keeduheeringas, marv3llous, kesa, Aadu&co, ballack, ROMELU LUKAKU
                      Parim teema: Liverpool FC - igast nalja
                      Nõmedaim teema: Rassism ja muud probleemid Meistriliigas - Sellist iba pole ammu näinud, mida seal teemas räägitakse.
                      Parim postitus:
                      Nõmedaim postitus: midagi Kivi77 kullavaramust
                      Naljakaim postitus: sama mis eelmine
                      Kõige parem troll: -
                      Kõige trollim postitus: -
                      Kõige enam närvidele käiv postitaja: Kivi77 / marv3llous - Kivikas võib olla troll või on mees lihtsalt endale kiviga 77 korda pähe löönud, aga marv3llousil vabandus puudub. Üritab 'trollida', kuid teeb seda ebaõnnestunult. Postitused on mõttetud ja eimidagi ütlevad.
                      Kõige jäärapäisem postitaja: kesa - Ei jäta jonni enda rassismi, püro ja fänluse osas. Kahjuks.
                      Kõige ropum postitaja: mjaasa - Väheste sõnade mees, vähemalt annab emotsiooni kergelt edasi.
                      Kõige intelligentsem postitaja: SleepWalking - Inglismaa alafoorumis, mida ma kõige enam loen, pole kuigi palju intelligentseid postitajaid, kuid Sleep on üks neist vähestest.
                      Kõige optimistlikum postitaja: budulojus - budukas ei jäta jonni. Bolton on parim ja Liverpool kukub Premmist välja.
                      Kõige pessimistlikum postitaja: mcnamara - Pessimistlik vähemalt 'pooli osas. Arusaadav, Liverpool pole vanemate inimeste tervisele kuigi hea.
                      Kõige vaimukam postitaja: H.M Murdock - Osav sõnasepp ja vaimukas ka, kuid kahjuks ManU fänn. Pole head ilma halvata.
                      Kõige iroonilisem postitaja: -
                      Kõige seksikam postitaja: -
                      Kõige ägedam varikonto: Kuivik Banaan - Kes siis veel.
                      Kõige fännim fänn: Mällar - Respekt selles osas, selliseid fänne oleks rohkem vaja.
                      Parim uustulnuk: Kenny's Heroes - Ei aja iba, ja annab 'pooli teemale juurde. Meeldiv näha.
                      Keda igatsen? -
                      Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? -
                      Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? -

Kommentaar

Parim postitaja: Mõnuagent007
                        TOP 5 postitajad: eika, Jasper, fitti, vincent, cannuman. Panevad alati klikkima olenemata teemast.
                        Suurim jobu:
                        TOP 5 jobud:
                        Parim teema:
                        Nõmedaim teema: Milano Inter. Pärast seda kui Tanel kuidagi vaikseks on jäänud, jaurab seal ainult auru suust ajav Tamzu. Loobunud sellest teemast.
                        Parim postitus: Kas just parim, aga jäi meelde http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1466749
                        Nõmedaim postitus: Ballacki "kütame peredele molli".
                        Naljakaim postitus: Ilmselt midagi M-agendilt. Näide:http://foorum.soccernet.ee/showthrea...ms#post1462322
                        Kõige parem troll: Martin
                        Kõige trollim postitus: Rändom Martini postitus Flora omade närvi ajamiseks
                        Kõige enam närvidele käiv postitaja:
                        Kõige jäärapäisem postitaja: Kesa. Stiilinäide, kuidas paari lausega jõuda Bosman reeglite juurest turvajamani. Peab kiitust jagama. http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1472355
                        Kõige ropum postitaja: 10 Lopez Saldana (võimalik, et vigadega nimekirjutis)
                        Kõige intelligentsem postitaja: SleepWalking
                        Kõige optimistlikum postitaja: AnnaS
                        Kõige pessimistlikum postitaja: Panso (Juve miljon mängu kaotuseta, aga ikka kisa lahti). Sealt on ainult samm emoks saamiseni.
                        Kõige vaimukam postitaja: eika
                        Kõige iroonilisem postitaja: Jasper
                        Kõige seksikam postitaja:?
                        Kõige ägedam varikonto: kuivikBanaan
                        Kõige fännim fänn: Kõik, kes viitsivad iga ilma ja aastaajaga Eesti Meistriliiga mängudel käija.
                        Parim uustulnuk: -----
                        Keda igatsen? Kõiki perse saatev Taku*
                        Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? ----
                        Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Enamus, keda siin postituses nimetanud olen.

F.Tottile annan Buddha nimelise auhinna metafooridest loobumise ning asjalikuks muutumise eest.

Kommentaar

Kategooriad:

Parim postitaja: eika
                          TOP 5 postitajad: Vincent, Fitti, Rohekonn, markofkin ja ilmselt keegi veel
                          Suurim jobu:
                          TOP 5 jobud:
                          Parim teema: Green Day, endiselt. NBA teema on ka viimasel ajal üha huvitavamaks muutumas.
                          Nõmedaim teema: ma ei saa endiselt totsid-totsid-totsid teemast aru
                          Parim postitus: Pohlaku postitatud kiri poolele Eestile ja Kuno Tehvale
                          Nõmedaim postitus: tartanjan
                          Naljakaim postitus: ballacki võime siseneda kolmest avausest.
                          Kõige parem troll: mina muidugi
                          Kõige trollim postitus:
                          Kõige enam närvidele käiv postitaja: tartanjan
                          Kõige jäärapäisem postitaja: kesa, suisa lootusetu juhtum
                          Kõige ropum postitaja: ballack on nagu Pipi, Annika ja Tommi ühes isikus, kes kunagi suureks ei kasu
                          Kõige intelligentsem postitaja: mcnamara
                          Kõige optimistlikum postitaja: eika
                          Kõige pessimistlikum postitaja: mcnamara
                          Kõige vaimukam postitaja: fitti
                          Kõige iroonilisem postitaja: vincent
                          Kõige ägedam varikonto: kuivbanaan
                          Kõige fännim fänn: mingid toredad Man City fännid on päris vinged
                          Parim uustulnuk:
                          Keda igatsen? Mis ikkagi Chiller666-st sai?

Kommentaar

peamiselt loen inglismaa ning OT teemasid so no hard feelings. Ei jaksa ka kõiki välju ära täita.

Parim postitaja: - (Ei hakka kedagi nii eraldi välja tooma)
                            TOP 5 postitajad: marv3llous, Vincent, wordprez, Mask, coco - kõik on võimelised rääkima lademetes asjalikku juttu ning nii mõnigi neist suudavad asju näha ka humoorika vaatevinkli alt.
                            Suurim jobu: Vali ükskõik kes allpool olevast reast
                            TOP jobud: Kivi77, Nasfal, keeduheeringas, Romelu Lukaku, ElNino9 on peamised "wtf?" emotsiooni tekitajad. Ei saagi aru kas nad on tegelt trollid või ...
                            Lisaks käivad närvidele oma meeskonna värvi prillidega (no kohe terve maailm on seda värvi kohe) fännid (kahjuks on neid peamiselt ManU teemas).
                            Parim teema: -
                            Nõmedaim teema: keeduheeringas oma videotega
                            Parim postitus: vince postitus nokklooma juhendatud Stoke suunas oli puhas kuld.
                            Nõmedaim postitus: Otsi mõni jobude listi genereeritud postitus ning sealt midagi nõmedat leiab pea alati
                            Naljakaim postitus: See arki eksami lugu (Converse oma vist?) oli nii naljakas, et ma hakkasin töö juures seda lugedes nii kõva häälega naerma, et teised tulid kohe vaatama mis mul juhtus. Oeh, lõbus
                            Kõige parem troll: "Please do not feed the trolls" ütlen selle kohta.
                            Kõige trollim postitus: -
                            Kõige enam närvidele käiv postitaja: need seal üleval juba välja toodud
                            Kõige ropum postitaja: Count (tore et ta Inglismaa teemadesse enam väga ei rända)
                            Kõige intelligentsem postitaja: Vincent
                            Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Ei tea kas olengi üldse mõne foorumlasega kokku saanudki. Võiks pea kõiki vast kohata

Kommentaar

Parim postitaja:Punkt, eff10
                              TOP 5 postitajad: , usual suspects e ei üllatust - Vince, Jasper, eika, Jyriöö, martin
                              Suurim jobu: vt eelpool postitajate listi
                              TOP 5 jobud: vt heeringadnasfalid vms seltskond
                              Parim teema: pildid ja filmid ja raamatud. Rumalad küsimused muidugi ka. Jalkateemadest on sisukaim arsenal, siiski.
                              Nõmedaim teema: isiklik värk, aga kõik see auto(pede)ndus. liiklused, kunstid, jäiste teede rekkamehed vaid puuduvad. Näitavad vist teatud trenede Eestis #kahju
                              Parim postitus: Pulise rant Vincentilt. Kuigi, tõesti, neid peaks hakkama salvestama
                              Nõmedaim postitus: suvaline elninode laivskoor, hillitsetud ja mitte nii hillitsetud rassism...
                              Naljakaim postitus: ARK ja kapo, roheliselkonnal oli ka üks meeldejääv, aga ei jäänud meelde
                              Kõige parem troll: cannuman manu teemas
                              Kõige trollim postitus:vt eelmine
                              Kõige enam närvidele käiv postitaja: uuu
                              Kõige jäärapäisem postitaja: daz boob liverpooli teemas
                              Kõige ropum postitaja:
                              Kõige intelligentsem postitaja: vince, eika, mel21 (haa!)
                              Kõige optimistlikum postitaja: atleticomadrid
                              Kõige pessimistlikum postitaja: nodisco (sel aastal, aga on ka põhjust)
                              Kõige vaimukam postitaja:martin
                              Kõige iroonilisem postitaja:jasper
                              Kõige ägedam varikonto:ei ole kunagi varikate fänn olnud.
                              Kõige fännim fänn:nodisco ja papagoi
                              Parim uustulnuk:dontastik
                              Keda igatsen?Blue rock
                              Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? triobeti teemas postitajatega
                              Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? count(distantsilt), a muidu uuu

Oscar- marvellousile, väikeste eranditega, aga filmimaitse kuidgi ühtib
                              Golden Globe CD7-le, kuigi ta ilmselgelt vaatab liiga palju telerit (või arvutit)
                              Kirjatsura teenelise meistersportlase aunimetuse on välja teeninud markofkin
                              jee-mul-on-loenguks-head -pilti/gifi-vaja tänusõnad zeleele
                              Hea sõnaga peaks meeles veel grigoryt ja lorenzot
                              "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Annan enda poolt ainult aasta rahabossi auhinna Jasperile, kes maksis pärast järjekordset Milano derbi kaotust koju rutates ka minu õlled kinni ning pole mulle meelde tuletanud, et ma raha tagasi peaks maksma. Teinekord saad.
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X