Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Täiskasvanuks saamine
Collapse
X
-
Mehhanisaator
Kurat, sirvisin vanu teemasid ja...see on on ju puhas kvaliteet. Eriti 2013 ja allapoole.Ma näen, et siin räägib elukogemus! Aafrikas on nii, et kui poiss on valmis meheks saama, viiakse läbi initsiatsiooniriitus, mida nimetatakse kankurang. Selle ebamugavam osa on muidugi ümberlõikus iidse matšeetega, aga kohe kui niidid on välja mädanenud, peab värske mees kinnitama oma seisust naaberkülast pruudi röövimisega ja selle paksuks panemisega. Erilise austuse pälvivad need vaprad, kes ei piirdu vaid ühe üritusega.
Tänapäeva kosmopoliitses maailmas muidugi saadavad rikkamad hõimupealikud oma pojad valgesse maailma pruute röövima ja 'sõnumit levitama', et verd värskendada. Ka minu hea sõber, neeger John, ei ole just küla vaeseim mees ja tema vanim poeg müttab täiskasvanuks saada praegu siinsamas lähedal, Rootsis, Södertäljes. Siin on ka üks pilt neeger John juuniorist, mis ta mulle uhkusega saatis:

Kommentaar
-
Kõikidest Soccerneti vanadest teemadest suudad sa leida teema ja tuua esile selle, kus on mustanahaline noormees palja nokuga.
Ja nagu riigikogus siit tuleb ka minu küsimus:
Kas sa ütlesid fraasi ,,Puhas Kvaliteet,, läbi naisterahva silmade, vaatasid ja võrdlesid enda omaga või oled sa tolerantne inimene. Aitäh sulle.Kommentaar
-
Mulle lihtsalt meeldib fakt, et selle teema algataja panuseks siia foorumisse jäigi see teema (mis küll koletul kombel ära lörtsitud sai) ja paar diipi panusepoega...
Ehk nüüd 5 a hiljem võib selle lisakonto omanik üles tunnistada? On ehk piisavalt täiskasvanuks saanud?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Puhas kvaliteet läks ikka tekstile ja läbi minu silmade. Aga nahavärvil ei ole minujaoks tähtsust jah. Pederastiat see eest ei kannata, ehk ise otsusta kui tolerantne või mitte.Kõikidest Soccerneti vanadest teemadest suudad sa leida teema ja tuua esile selle, kus on mustanahaline noormees palja nokuga.
Ja nagu riigikogus siit tuleb ka minu küsimus:
Kas sa ütlesid fraasi ,,Puhas Kvaliteet,, läbi naisterahva silmade, vaatasid ja võrdlesid enda omaga või oled sa tolerantne inimene. Aitäh sulle.
PS! Otsuse võid endateada jätta, mind eriti ei morjenda.Kommentaar
-
Mehhanisaator
Hea point.Mulle lihtsalt meeldib fakt, et selle teema algataja panuseks siia foorumisse jäigi see teema (mis küll koletul kombel ära lörtsitud sai) ja paar diipi panusepoega...
Ehk nüüd 5 a hiljem võib selle lisakonto omanik üles tunnistada? On ehk piisavalt täiskasvanuks saanud?
Kui juba tunnistamiseks läks, siis tahaks teada kes oli seltsimees foorumi külastaja kurb.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
? Kuivik räägib alati kõik ausalt ja selgelt ära...
Kommentaar