Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bitcoin

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
    uued rekordid. 700+ dollarit
    ootan 1000 piiri ületamist

spekulantide pidu. mull lõhkeb ühel hetkel nagunii. wink wink
    Neile kes veel sooviksid rongile tulla ja sõitu nautida.
    Loodetavasti sa 700+ peal enam juurde ei ostnud. Igal juhul sel momendil liitunud sõidu nautijatel on praeguseks korralik downhill tehtud (kui nad ei osanud õigel ajal lahkuda).
    BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
      Loodetavasti sa 700+ peal enam juurde ei ostnud. Igal juhul sel momendil liitunud sõidu nautijatel on praeguseks korralik downhill tehtud (kui nad ei osanud õigel ajal lahkuda).
      Ühesõnaga (järgneb pikk jutt)
      Mina olen algusest peale vaadelnud Bitcoini kui revolutsionaalset ideed. Miski, mis suudaks vastu seista dollarile ja teistele valuutakurssidele. Seda, et see maailm on iseendale võlgu juba aastaid, tähendab suurt finantskriisi tulevikus. USA dollarit trükitakse nii et sinna on võlg juba sisse arvestatud teatud %-na. Ning kui korraga selgub, et tagatist pole, mis siis saab? Võite oma tagumikku pühkida selle "legal tenderiga". 85% maailma finantsturgude tehingutes on üks osapool USA dollar.
      Lisaks on maailm internetti kolinud ja seal on bitcoin (ja muud coinid) väga hea maksevahend tulevikus. Samuti on see detsentraliseeritud ehk puudub valitsev organ. Plusse on palju.
      Härra Buffet on maininud, et kui investeerid kuhugi, investeeri ideesse millesse sa usud. Mina olen seda teinud ja mina jätkuvalt usun krüpotvaluuta revolutsiooni. Kas selleks on bitcoin? Kas selleks kulub aasta, kaks või kolm? Hui seda teab, kuid tulevik toob selgust.
      Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Ma olen alati vaadanud Bitcoini vaadanud kui arusaamatut asja, mis ei tohiks kuidagi vastu saada dollaritele ja teistele valuutakurssidele.

Nagu ma olen aru saanud, siis mida kõvem arvutiriistvara, seda rohkem bitcoine kaevandada saab. Riistvara hinnad kõiguvad meeletult. Mõni pühendunum itimees saab tehnika võileivahinnaga mõne "alustava kullakaevajaga" võrreldes. Seega on ka ühe bitcoini kaevandamise hind väga suure varieeruvusega.

Seega on bitcoinid seotud vaid riistvara hinnaga, mis turunõudluses ja tehnika arenedes muutub palju kiiremini kui valuutakursid. Seega on bitcoin minu meelest väga väikese usaldusväärsusega valuuta aseaine (valuutaks on teda palju kutsuda).

Aga ma olen võib-olla kõigest ka valesti aru saanud

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust

Nagu ma olen aru saanud, siis mida kõvem arvutiriistvara, seda rohkem bitcoine kaevandada saab. Riistvara hinnad kõiguvad meeletult. Mõni pühendunum itimees saab tehnika võileivahinnaga mõne "alustava kullakaevajaga" võrreldes. Seega on ka ühe bitcoini kaevandamise hind väga suure varieeruvusega.

Seega on bitcoinid seotud vaid riistvara hinnaga, mis turunõudluses ja tehnika arenedes muutub palju kiiremini kui valuutakursid. Seega on bitcoin minu meelest väga väikese usaldusväärsusega valuuta aseaine (valuutaks on teda palju kutsuda).

Aga ma olen võib-olla kõigest ka valesti aru saanud
          Bitcoine on teatud arv ja mida aeg edasi seda raskem on neid kaevandada ning läheb vaja võimsamat tehnikat. Tehnika on sama hinnaga itimehele ja algajale. On olnud ka juhuseid, kus osavnäpud on riputanud mõnda populaarsesse torrentisse programmijupikese, et nakatada arvuteid enda kaevandamisprotsessi. Hind kujuneb siiski muust kui riistvara hinnast.

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
            Bitcoine on teatud arv ja mida aeg edasi seda raskem on neid kaevandada ning läheb vaja võimsamat tehnikat. ...
            pole bitcoine eraldi uurinud aga kui tõepoolest asi nii et bitcoine juba teoreetiliselt on piiratud hulk, siis tema mõte "igikestva rahana" on absurd.
            praktikas on nii et optimaalseks peetaks ca 2% inflatsiooni, kui see erineb palju ühes v teises suunas siis on oodata jamasid.
            esiteks vist on arusaadav kui inflatsioon on suur, raha väärtus odavneb, ostetakse asju mida pole inimestele tegelikult vaja, inimestel kaob usaldus tuleviku suhtes.
            teisalt jälle kui inflatsioon on madal, või nagu praegu EKP näeb - on isegi oht deflatsiooniks - ehk siis raha väärtus aja jooksul mitte ei vähene vaid hoopis suureneb, siis on ju teistpidi jama majas - keegi ei ole ju nõus oma raha asjade vastu vahetama. - seega majandus hangub, keegi ei osta ega ei müü midagi, ja raha ei täida üht oma põhilistest otstarvetest - olla (nx kauba) väärtuse vahendajaks.
            piiratud hulga rahaga aga paratamatult jõutakse varem v hiljem deflatsiooni.

teine asi mida mainiti - milles täpsemalt seisneb paremus kui puudub keskne haldaja või organ?
            kes või mis peaks sel juhul lahendama võimalikke probleeme ja vastuolusid? millega on siis bitcoin tagatud? miski bitijadaga, mis muutub väärtusetuks koheselt peale elektri kadumist?

usa dollari eelis täna on see ta on maailma ajaloos üks väheseid riike/valuutasid mille võlakirju on siiani, vist miski 200+ aasta jooksul ALATI ja kindlalt koos intressidega kinni makstud. enamik euroopa valuutasid sellega pole hakkama saanud, muust maailmast rääkimata. nii või teisiti - lõpuks taandub küsimus usaldusele. mida sa ennem usaldad, kas usd või eur või rootsi krooni või jüaani või rublat. või kulda või bitcoine.
            tuleb ka aru saada eraisiku ja suurte firmade mastaapidest, kui näiteks mõni tallinki juht võtab eraasju arveldada bitcoinides, see on 1 asi aga näiteks kogu tallinki jaoks näiteks fikseerida 3 aasta kütuse futuuride hind - bitcoin vs eur - on hoopis teine teema, seal võib vabalt oleneda protsendi komakohast, kas firma jääb ellu v pankrotistub.

ja veel üks tähelepanek.
            usa riigivõlg suureneb, ja üha kiiremini, aga on sel summal tähtsust kui trükimasin on sinu käes?
            proovi korra näiteks sõpradega monopoli mängida, nii et võtad 1 mängijana endale õiguse raha ise juurde trükkida, kas sul on mingit vahet mis su saldo seis on, plussides v miinustes ja summa suuruses?
            reaalses elus kõik mängijad emiteerivad oma "valuutat" ja neid vahetatakse, kursid aga moodustuvad emiteerija usaldusväärsuse baasil.
            Seisan üksi mere ääres
            jalas kollased sandaalid
            valged, merevahust sääred
            hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Tähendab, soovitan kõigil see video ära vaadata.

Kommentaar

Madesafe ja tema coin. Have you heard about this shit?
                Kui ei, siis soovitan asjaga kurssi viia. Huvilistele väike tuvustav video ja lugemist https://www.reddit.com/r/maidsafe/

Kommentaar

Noh, kuidas läks?

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                    Noh, kuidas läks?
                    Võiks pensile ära minna.

Kommentaar

Võiks pensile ära minna.
                      Retsept

Kommentaar

Müü ruttu maha, saad öösel paremini magada. Aga päriselt, mis hinna pealt ise neid kunagi siis soetasid?
                        Suurbritannias rööviti esimest korda relva ähvardusel bitcoin'e
                        Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust
                          Müü ruttu maha, saad öösel paremini magada. Aga päriselt, mis hinna pealt ise neid kunagi siis soetasid?
                          Teema algatades oli hind 100 EUR lähedal. Sai soetatud kuskil 10BTC.
                          Siis oli see tõus 1000 EUR lähedale ja kukkumine 200 juurde, mille järel ostsin veel paar coini juurde.
                          Enamuse varandusest on tulnud altcoinide läbi. Monero, Etherum, NEM, Ripple jne.
                          Coine hoian "kõvaketta" peal. Ledger Nano S.
                          On palju maha müüdud ja re-investeeritud, aga on veel hulk alles, sest blokiahel on tulevik ja need hinnad tõusevad veelgi.

Kommentaar

see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Bitcoin on teinud tervest maailmast kasiinomängurid.

Kommentaar

sest blokiahel on tulevik
                                Ma ei saa aru miks see peaks tulevik olema?
                                Neid Bitcoini sarnaseid asju on lademes
                                Proud to wear Claret & Blue!

Kommentaar

Working...
                                X