Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aasta auhinnad 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• hofnar
    replied
    Parim postitaja: Zelee
    TOP 5 postitajad: Cannuman, Iceman, Eika, Jasper, fitti
    Suurim jobu: ROMELU_LUKAKU
    TOP 5 jobud:
    Parim teema: Ebaterve huumor
    Nõmedaim teema: Janinho särgimüük
    Parim postitus: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1524490
    Nõmedaim postitus:
    Naljakaim postitus:
    Kõige parem troll:
    Kõige trollim postitus:
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: Tofoa (muidu väga cool postitaja aga see aasta on liiga sarkastiline)
    Kõige jäärapäisem postitaja: vincent
    Kõige ropum postitaja: count
    Kõige intelligentsem postitaja: mcnamara
    Kõige optimistlikum postitaja: fitti
    Kõige pessimistlikum postitaja: Uuu, count, Francesco, orbitaaljaam
    Kõige vaimukam postitaja: eika
    Kõige iroonilisem postitaja: Jasper
    Kõige seksikam postitaja:
    Kõige ägedam varikonto:
    Kõige fännim fänn:
    Parim uustulnuk:
    Keda igatsen? :
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele?
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? - Cannuman

Leave a comment:

• petteri
    replied
    Annaksin ka mõned auhinnad üle neile, kes sel aastal on silma jäänud.

Parim postitaja: ericbana
    TOP 5 postitajad: ericbana, malagar, eika, vincent, Stok

kuna häid positajaid oli sel aastal veel palju, siis nimetaks tunnustavalt ära veel osad. orbitaaljaam, atleticomadrid, midfielder, Mask, rainis007, Kurat, sanderos, wordprez, Daz Booob, moya, Tofoa, Jasper, Katk, dontastik, imgoinghome, fitti, KID. Sai nats palju, samas kedagi maha ka võtta ei oska.

Suurim jobu: Debs
    TOP 5 jobud: Debs, kaitz, Ibanez, ROMELU LUKAKU, elnino9

Parim teema: Tähelepanekuid elust enesest
    Parim postitus: Vincent enne Eesti-Holland mängu.

Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Iga kord, kui ma loen või kuulen enne mängu neid "see on ju nii tugev vastane, ärge ajage lootusi üles, niikuinii kaotame" heietusi, tahaks lihtsalt ja siiralt küsida, miks te nii teete. Milleks võtta endalt vabatahtlikult ära see mängueelne rõõmus elevus ja ootus, et midagi suurt võib tulla. Jah, tõenäosusprotsent on väike. Mis siis? Mõelge, kui mängijad läheksid ka iga kord sama hoiakuga väljakule. Klavan: eks paar tükki tuleb ikka välja võtta. Ojamaa: Lätile ja Soomele ma ära ei löönud, ega siis neilegi suuda. Oleks üldse mingit lootust?

Ma usun küll, et küllap vähegi jalgpalli tundvad inimesed ikka teavad ja tajuvad üsna adekvaatselt, mis meeskond see Holland on. Ja pigem rõõmustatakse praegu selle üle, et kõigi märkide järgi me vähemalt läheme ja üritame neile hambaid näidata. Selle asemel, et juba mitu päeva enne mängu asuda hoogsalt "no mida te sealt loodate, niikuinii saame kolme-neljaga sisse" daunerit tekitama. See viimane nagu mingi ehe eestlase värk - igaks juhuks tuleb ikka kõik lootused maha tõmmata, sest siis saab kaotuse puhul pärast kohe asuda vastu rinda taguma "ma ju ütlesin". Justkui see annaks midagi juurde.

Tahaks öelda nii nagu ütles Rüütli eile õhtul meestele trenni lõpetuseks viimase harjutuse järel: "okei, kutid. Tehke individuaalselt, kes kuidas. Aga nautige!" Täna on ilus ja päikeseline päev, muutke see ka enda jaoks ilusaks. Õhtul tuleb täismaja. Minge ja nautige hea emotsiooni pealt mängu. Äkki juhtub midagi tõeliselt head? Halada jõuab hiljem alati.
    Nõmedaim postitus: sama mis sanderos'il. Jack19'le ei meeldinud, et Dortmund-Arsenal mängu kulg ja tulemus ei meeldinud kõigile. Olles ise veel siin foorumis Dortmundi logoga, on säärane vingumine "omade" üle ikka eriti nõme.
    Naljakaim postitus: Daz Booob

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Clevz peab ära carryma sellel ajal siis, Fellakas või Jones talle kõrvale ja asi peaks toimima.
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Kind of a kahtlane. Ma pigem guessin, et Clevz ei carry seda burdenit ära, sest liigne aggression on noorel playeril bloodis ja middleisse jäävad augud. Carricku kõrval on ta half a brain man. Ja praegu teil on middleis brain ja self powerit niigi less.

Ma tean, fuck off
    Algselt postitas inward Vaata postitust
    Kas tõesti peab ühes laues kuute inglise keelset sõna kasutama ?
    Kõige parem troll: Tofoa
    Kõige trollim postitus: Jasperi oma, mille fitti välja tõi.
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: Debs
    Kõige ropum postitaja: Uuu
    Kõige intelligentsem postitaja: vincent
    Kõige optimistlikum postitaja: count
    Kõige vaimukam postitaja: fitti
    Kõige ägedam varikonto: Jack19
    Kõige fännim fänn: purjus Klopp aka sanderos
    Keda igatsen? Eston
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? kaitz endiselt. Kaardi lugemisel tekiks liiga palju probleeme.
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? ericbana

Eriauhinnad.

Offtopicu aasta post: Marek_T

Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
    Täna on kõvaketta koristamise õhtu ja leian sealt jäürjest igast huvitavaid eluseikadega tekstifailikesi, mis mingil aja kirja pandud ajaloo tarbeks. Nüüd siis sattus näppu väike jutuke ajateenistuse aegadest (1999.aasta, Tartu). Ilmselt olen selle kunagi militaar.net'i või kuhugi sellisesse kohta üles pannud. Tsenseerisin pärisroppused välja, siin on ikkagi ontlised inimesed...

Lugu sellest, kuidas üks noorsõdur, küll juba rms, kord patti tareeni sisse smugeldas ja selle endale sideruumis öises vahtkonnas perse sõi.

Igatahes. Üks kena varahommik, kaaberdan mina mööda kasarmukoridori, rätik üle õla ja sussid varvaste otsas dushiruumi poole. Järsku kargab minu juurde ähmi täis korrapidaja-abi Kõiv: "Kuule, Kask mängib piljardit!"

Piljardilaud meil ju kohvikus oli, aga... Kurat, kell oli ju ikkagi kuus hommikul! Kisutigi mind siis olgelahkete väel ("olgelahked" - kaitseväe poolt pakutavad kaitsevärvi bokserid, kusemisauguga) sideruumi. Seal istus Kask (nimi muudetud), hoidis käes kujuteldavat kiid, kummardus kujuteldava laua kohale, sihtis hoolikalt ja - PÕMM! - löök. Ja nii mitu korda.
    Uksele kogunes irvitav seltskond.

Kask nõudis haavatud looma häälel kilekotti:"Kas te ei näe, kuulid veervad laiali!" Selle peale pidid mõned tüübid uksel naerust püksi
    kusema - olid ju väljendid "kuulid koos" ja "kuulid veerevad kõrinal mööda põrandat laiali" Tartu ÜJP enimkasutatavad idioomid väjendamaks seda, kui läbinu**itud sa seerude poolt oled ja kui lähedal oled sa vaimsele murdumisele.

Igatahes, korralageduse lõpetas korrapidaja (ma ei mäleta, see võis olla Kalam, aga võis ka Ambo olla, samas võis olla ka Värv või Herem, ma ei tea). Käskis peale mõningast kaalumist Kase Chevysse toppida ja Raja tänavale viia, psühhoneuroloogiahaiglasse. Ajasin siis püksid jalga ja frentshi palja ihu peale ja panin Chevyle hääled sisse.

Aga kuidas Kask autosse saada? Siin tuli appi n-srs Lätt, mees nagu karu, maapoiss, aeglane ja heasüdamlik, üks mu paremaid sõpru vanemate ajateenijate seas. Võttis Kase, kes oli temast poolteist pead pikem, sõna otseses mõttes pihku, murdis pooleks nigu liigendnoa ja VIRUTAS autosse. Panime siis ajama.

Keset linna hakkas Kask kapitaalselt ära pöörama, kippus rabelema ja peksis mulle tagaistmelt jalgadega pähe, nii-et oleksin Riiamäe tõusul äärepealt majaseina ramminud. Lätt, vana diplomaat ise, lahendas olukorra stoiliselt, paari hästisihitud rusikahoobiga noorsõduri ribidesse ja koljupiirkonda. Siis oli haiglani vaikus majas, kostis ainult ärritatud pobinat.

Haigla juures järgmine probleem - kilu on karpi topitud, aga kuidas ta sealt välja saada? Kask klammerdus ukseposti külge ja undas nagu Marju Kuut. Mina kangutasin ta sõrmi tungraua heebliga lahti, Lätt venitas soldatit jalgadest ja pigistas kerest nii, et pilves noorsõduril silmamunad märjaks läksid. Lahti me ta saime, Lätt kukkus ja Kask pani ajama. Enne Riia tn-t saime ta siiski kätte ja tarisime haiglasse sisse.

Seal lahkus vennast viimnegi aruraas. Vastuvõtus avas ta imaginaarse harjakapi, võttis sealt imaginaarse lapi ja ämbri, kastis lapi imaginaarsesse vette ja pesi imaginaarset põrandat. Pärast pani kõik korralikult tagasi. Siis püüdis kärbseid ja vaatas arstile sellise naiivse, süütu ja lõbustatud näoga otsa nagu ilmsüüta lapsuke mänguväljakul. Arst üritas temalt meeleheitlikult isikuandmeid välja pigistada, mina ei osanud tema kohta öelda muud, kui nime, auastme ja rühma. Nõukogude kooliga medtöötaja pidi lõpuks ikkagi alla vanduma, kui Kask üritas mööda teda üles ronida.

Lätt ootas mingi hetk koridoris. Järsku pürstis Kask kabinetist välja, virutas Läti sõrmed ukse vahele, nii-et veri lendas ja pani mööda hullumaja koridori ajama. Lätt, püha viha täis, tormas talle järele ja hüppas nagu sitas Hollywoodi filmis talle tagant jalgadesse ja tõmbas ta pikali. Siis tormasid juba kohale kaks kapimõõtu sanitari, kes Kase käed selja taha väänasid ja ta minema tassisid.

Hiljem saadeti vend KAKK-i (Kutsealuste Keskarstlik Komisjon) ja kui ma ei eksi, siis mingi hetk tunnistati väeteenistuseks kõlbmatuks ja saadeti koju.

See, kust ta tareeni sai - seda kaupa ju peale sovetiarmee lahkumist eriti palju enam ei liikunud - ei tea keegi.
    "Bayern München interessiert mich nicht" auhinna ja Kevin Grosskreutz'i käepigistuse saab sanderos

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    mulle tõi see pisara silma, umbes nagu eestimaa-on-nii-ilus-vää tädile. Tuusik anda jasperile.

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Ma viimasel ajal loen ainult offtopikut ja manku teemat, nii et ma mõtlesin, et polekski aus selle kehva soorituse pealt kedagi teist hindama hakata. Aga tahaksin ajaloolise õigluse huvides siiski nomineerida aasta parima trollimise, mis sahinal sõidab ilmselt ka foorumi läbi aegade best ofi ja hall of fame'i. Ja mainit ebaõiglus seisneb siis selles, et need postid tehti 2012 viimastel päevadel, mil kõik olid juba oma auhinnad ära jaganud ja seepärast jäi see master trolling teenitud tähelepanust ilma.

Aasta trollimine
    Algselt postitas Aadu&co
    Avastasin enda jaoks uuesti sellise huvitava sarja nagu " Black books“

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    Flora, Flora,
    te olete kõik kohutavad,
    teie rahuldamata tüdruksõbrad on teilt võõrandatud.
    Algselt postitas Aadu&co
    Pean tunnistama oma rumalust ja silmad maha lööma, sest sellest mõttekäigust ma aru ei saanud.
    milline teist litsidest tahab tantsida?
    Algselt postitas Aadu&co
    Ja sinu vigastus on?
    Kuule, Aadu +2, kui te teete oma tavalist kolmeka asja, mida te nädalavahetuseti teete, ja kuuvalgus peegeldub te pea ja perse pealt ja kõike, kas see ei muutu pisut segadust tekitavaks?
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Jasper, palun ära mõnita endast rumalamaid.
    Jah. Ma tean. Aga mul on oma õigused.
    Algselt postitas Aadu&co
    Olla rumal jh?
    Jah. Vapustavad efektid, tead. Pani tõesti uskuma, et ahvid saavad koosolekuid pidada.
    Algselt postitas Aadu&co
    Tuleb nii välja jh.

Nii huvi pärast kohe küsiks kas sul on selle sarja vastu midagi? Või riivasin sinu sündsat ja puhast hinge millegi muu koledaga?
    Sa tead, mis sa oled? Sa oled habe, mille otsas ripub idioot.
    Algselt postitas Aadu&co
    Njaa selle vestluse kaotajaks pooleks pean tunnistama ennast. Aga jõudu soovin sulle sellegi poolest ja ole ikka sama tubli ka uuel aastal.
    Hea küll, Aadu&co, palun vabandust, et trollisin. Armastan mainitud sarja lõputult ja seetõttu vastasin sulle ainult Bernard Blacki tsitaatidega(mille ise konarlikult tõlkisin). Subtiitrid saad ehk siit - http://www.subclub.eu/serials.php?id=4287

skinheadide stseen oli ju esimeses osas:

Leave a comment:

• sanderos
    replied
    Kiirustades esimene!

TOP postitajad: Vincent, Petteri, Kurat, Katk, ericbana
    TOP jobud: Francesco, Debs, rainis007, kaitz, Keitoo
    Parim teema: ainult Gifid
    Nõmedaim teema: FC Bayern München
    Parim postitus: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1562949
    Nõmedaim postitus:http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1557526
    Naljakaim postitus:Ebaterves huumoris neid mitmeid
    Kõige trollim postitus:http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1553370
    Kõige enam närvidele käiv postitaja:Ibanez
    Kõige jäärapäisem postitaja:Francesco
    Kõige intelligentsem postitaja:Vincent
    Kõige pessimistlikum postitaja:Ibanez ja -JalkafriiK_
    Kõige ägedam varikonto:Jack14
    Kõige fännim fänn:Petteri, Saksamaal olles tuli see kohe eriti välja . Lisaks veel ericbana.
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Kurat
    Rahustavaim teema: Mis teid närvi ajab ???
    Hommikune teema: RÕVE POHMELL
    Mõttetud teemad: Muusikaga seonduv

Eriauhind Arsenali saadikutele sõprussidemete loomise üritamise eest!

Kena teist adventi.

EDIT: Ma arvan, et Aasta Auhinnad 2013 parima postituse võib countile ära anda

Leave a comment:

• atleticomadrid
    started a topic Aasta auhinnad 2013

Aasta auhinnad 2013

Läheb lahti !

Taaskord aeg ritta sättida parimatest parimad. Kommentaarid ja eluterve arutelu siia.

Kategooriad:

Parim postitaja:
    TOP 5 postitajad:
    Suurim jobu:
    TOP 5 jobud:
    Parim teema:
    Nõmedaim teema:
    Parim postitus:
    Nõmedaim postitus:
    Naljakaim postitus:
    Kõige parem troll:
    Kõige trollim postitus:
    Kõige enam närvidele käiv postitaja:
    Kõige jäärapäisem postitaja:
    Kõige ropum postitaja:
    Kõige intelligentsem postitaja:
    Kõige optimistlikum postitaja:
    Kõige pessimistlikum postitaja:
    Kõige vaimukam postitaja:
    Kõige iroonilisem postitaja:
    Kõige seksikam postitaja:
    Kõige ägedam varikonto:
    Kõige fännim fänn:
    Parim uustulnuk:
    Keda igatsen?
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele?
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?

+ kõigi vabal valikul eriauhinnad. Ärge olge kitsid!
Working...
X