Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aasta auhinnad 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• atleticomadrid
    replied
    Aasta auhinnad 2013 finaal !

Aasta on nädal vana ja auhinnad on laual. Palume rahvast lavale ! Järjekorras !

Alustagem :

Parim postitaja: Foorumi Ballon D`Ori või Oscari nimel, kuidas soovite, liiga tihedat rebimist tänavu ei toimunud. Taaskord on foorumi parimaks postitajaks eika. 6 nominatsiooni, teise koha hõivanud üllatusmehe ericbana 3-e vastu.

TOP 5 postitajad: Vincent, eika, Mõnuagent007, atleticomadrid, Jasper.

Suurim jobu: Linnupoja

TOP 5 jobud: Debs, Linnupoja, kaiitz, ROMELU LUKAKU, Kivi

Parim teema: Parimat teemat ei olegi, neid on lihtsalt niipalju ! Tähelepanekuid elust enesest, ebaterve huumor ning üldist ja omapärast inglise jalgpallis saavad kõik linnukese aastast 2013 kirja.

Nõmedaim teema: Võidu võttis " palavalt " armastatud LIIKLUS.

Parim postitus: Parim postitus sigines foorumi septembris. Isand Vincent :

Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Iga kord, kui ma loen või kuulen enne mängu neid "see on ju nii tugev vastane, ärge ajage lootusi üles, niikuinii kaotame" heietusi, tahaks lihtsalt ja siiralt küsida, miks te nii teete. Milleks võtta endalt vabatahtlikult ära see mängueelne rõõmus elevus ja ootus, et midagi suurt võib tulla. Jah, tõenäosusprotsent on väike. Mis siis? Mõelge, kui mängijad läheksid ka iga kord sama hoiakuga väljakule. Klavan: eks paar tükki tuleb ikka välja võtta. Ojamaa: Lätile ja Soomele ma ära ei löönud, ega siis neilegi suuda. Oleks üldse mingit lootust?

Ma usun küll, et küllap vähegi jalgpalli tundvad inimesed ikka teavad ja tajuvad üsna adekvaatselt, mis meeskond see Holland on. Ja pigem rõõmustatakse praegu selle üle, et kõigi märkide järgi me vähemalt läheme ja üritame neile hambaid näidata. Selle asemel, et juba mitu päeva enne mängu asuda hoogsalt "no mida te sealt loodate, niikuinii saame kolme-neljaga sisse" daunerit tekitama. See viimane nagu mingi ehe eestlase värk - igaks juhuks tuleb ikka kõik lootused maha tõmmata, sest siis saab kaotuse puhul pärast kohe asuda vastu rinda taguma "ma ju ütlesin". Justkui see annaks midagi juurde.

Tahaks öelda nii nagu ütles Rüütli eile õhtul meestele trenni lõpetuseks viimase harjutuse järel: "okei, kutid. Tehke individuaalselt, kes kuidas. Aga nautige!" Täna on ilus ja päikeseline päev, muutke see ka enda jaoks ilusaks. Õhtul tuleb täismaja. Minge ja nautige hea emotsiooni pealt mängu. Äkki juhtub midagi tõeliselt head? Halada jõuab hiljem alati.
    Nõmedaim postitus:
    kesa rassistlik kuulikokkujooks.

Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Mida muret, Chicagost ca 20 km kaugusel asuvas satellitkülakeses Bridgeview's, kus Chicago Fire pesitseb Wiki andmetel ca 16500 elaniku hulgas 87% valgeid, aafrika päritolu negrosid alla 1% , latiinosid ca 10%, valged ameeriklased pärit vutikultuursete rahvaste hulgast, poola päritolu (25%), iiri ( 17%), saksa (15%), itaalia (9%) huligaanse kalduvusega inglise päritolu asunikke eraldi ära ei märgita.
    Eks rahavastiku päritolust tulenevalt ole ka Chicago Fire'l tubli mandrieuroopalikku ultrakultuuri eeskujuks pidav vutifänlus.

Negroidne püssirohuhõnguline gangstaräpp on piisavalt kaugel, suht rahulik pleiss, küll poolakad korda hoiavad.

Naljakaim postitus: Daz Booob . Linki ei leidnud aga kurat sellega :

Kind of a kahtlane. Ma pigem guessin, et Clevz ei carry seda burdenit ära, sest liigne aggression on noorel playeril bloodis ja middleisse jäävad augud. Carricku kõrval on ta half a brain man. Ja praegu teil on middleis brain ja self powerit niigi less.
    Ma tean, fuck off

Kõige parem troll: Jasperi ja Tofoa surmaheitlus volüüm 1. Võitjaks Tofoa

Kõige trollim postitus: Jasper having fun, algab siit :

Kõige enam närvidele käiv postitaja: Kõige enam närvidele käib Ibanez. Mine paranda end, vaimust vaevatu.
    Kõige jäärapäisem postitaja: kesa kullast troon. Keelekonkursil võib juba uudissõna " kesa " jäärapäisuse sünonüümiks võtta.

Kõige ropum postitaja: Uuu ei väsi v ***e pildumast.

Kõige intelligentsem postitaja: Vincent

Kõige optimistlikum postitaja: Kui mõned ebamäärased nominatsioonid konkreetsematega siduda läheb optimisti auhind hundipessa. Karl91 ja count ( vist juba teine aasta ? ), palun väga !

Kõige pessimistlikum postitaja: Mach 3 turbo auhind orbitaaljaamale.

Kõige vaimukam postitaja: fitti ja Jasper, oh teid humoorikaid võrukaeli !

Kõige iroonilisem postitaja: Jasperi ja Tofoa surmaheitlus volüüm 2. Viigistab Jasper.

Kõige seksikam postitaja: Tottibabe, uus sekspomm foorumis. Ootame arvukaid poste ( Totsid, totsid, totsid ? ).

Kõige ägedam varikonto: KuivikBanaani autoriteema.

Kõige fännim fänn: Kaksikvõit Atletico Madridi foorumiteema kuumimatele kaunadele !
    Kõige fännim fänn nr.1 Punkt ! #4 häält
    Kõige fännim fänn nr.2 atleticomadrid #3 häält

Parim uustulnuk: Möödunud aasta tootis foorumi hulgaliselt sõnnikulaotureid, kelle kirjamusta sisse foorumlased liigagi tihti oma käpa komistasid. Haisu levis ja levib endistviisi...
    Meeldivaks erandiks osutus Fouree, kes aasta parima uue tulija tammelehepärja kaela saab. Ära märgiks ka hääli saanud LeeRomeno ja žurnalisti.

Keda igatsen? Puudust tunneme Estonist !

Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Kaiitzi ja kesaga piilumisretked kukuks välja häbistava vahelejäämisega.
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?
    Wordprez

NB ! Võimalike kaebusi menetleb Tallinna linnavalitsus ! Edu alanud aastal kõigile foorumlastele töödes - tegemistes - postitustes, mina tänan.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Top5: Vincent, Mõnuagent 007, Nahkpea, Daz Boob, Gallacher
    Parim postitaja: Vincent

Tunnustust väärivad: Romario ja Marek - küllap oleks nad esiviisikus, kui poleks poole hooaja pealt endale mingeid imelikke piiranguid peale pannud. SoccerGoal - täitsa toredad kokkuvõtted ja värki, aga võiks tihedamini madalamate liiga foorumist kõrgemale jõuda.

Samas huvitavaid postitusi tootvaid tegelasi on veel, aga ei hakka siin kõiki ritta ajama. Mõned nimed, kes aga kohe meenuvad, kellelt sooviks samasugust või veel suuremat hoogu näha. Ühes ühinen ericbana üleskutsega rohkem elu eestikate alla puhuda.
    elx, chac, dareth, zelee, ericbana, Jaaniion, mortan

Tervitan ka Arsenali regulare. Ei ole see olukord midagi nii hull kui mõni väidab. Pidev vagiinade võrdlemine viitab justkui lesbismile ; )

Jobud: Ei tunnusta. Õnneks ei suutnud keegi kestvat mälestust jätta.

Parim teema: 'tähelepanekuid elust enesest' - pärast pikka mõtlemist, ei tahtnud seda lahtrit tühjaks jätta. FK Maffial oli potentsiaali, aga oleks oodanud vägevat finaali.

Nõmedaim teema: -

Parim postitus: Vincenti Hollandi mängueelne postitus, pole kahtlustki. Selles oli see, miks me kõik jalgpalli vaatame.

-e- Mõnuagendi postitus Barca teemas tuleb ka ära mainida (#18060)

Nõmedaim postitus: -

Naljakaimad postitused: I - Daz Boobi estonglish
    II - Eston maravilha ja antarktika polaaröötormis mune hauduvad isapingviinid
    III - Fitti Rooma kunstiajaloost
    IV - Fitti visualiseering

Kõige parem troll: -, liiga palju punnitamist. Ei anna midagi.

Kõige trollim postitus: Jasper vs Aadu - vot see oli tõesti hästi. Kui polnuks Jasperit mustade raamatutega, siis Tofoa vs Inter, kuna õnnestus, vastasel juhul aga meh.

Kõige enam närvidele käiv postitaja: -

Kõige jäärapäisem postitaja: Kesa - kategooria nimi peaks olema 'kõige kesam', kui tahta, et tiitel kuhugi mujale läheks.

Kõige ropum, ent mõnusalt: Daz Boob + kohe 'kõige muhedama venna' eripreemia ka teistkordselt otsa.

Kõige intelligentsem postitaja: -, tea kas seda peakski üldse jalgpallifoorumis mõõtma.

Kõige optimistlikum postitaja: -

Kõige pessimistlikum postitaja: millegipärast tahan florakad siin välja tuua

Kõige vaimukam postitaja: fitti

Kõige iroonilisem postitaja: -

Kõige seksikam postitaja: -

Kõige ägedam varikonto: Kuivik Banaan

Kõige fännim fänn: Siinkohal kergitan veidi omade saba, kuigi tõden, et küllap on selliseid "hulle" veelgi. RaitR, kellel ei jäänud tänavu ükski Rakvere esindusmeeskonna mäng nägemata (39/39). Eestimaad sai päris põhjalikult tundma õppida. Ka foorumis on mõnusalt emotsionaalne, nagu üks fänn olema peab.

Parim uustulnuk: Tundus kehv aasta, märkimisväärset järelkasvu ei sündinud, aga tühjaks ka ei taha jätta. LeeRomeno, siis äkki. Toon välja ka Rumori di Spogliatoio, kes aeg-ajalt rikastas seda lugu siin, aga blogipidajale seda tiitlit ei annaks (eesmärgiks tal ju meid foorumist välja juhtida).

Keda igatsen? Martinil oli nagu vanasti rohkem 'häid' poste?

Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Mällar

Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Eks neid tegelasi ole omajagu.

Mida igatsen? Mõnuagendi jutukesi, vähemasti ei meenu möödunud hooajast ühtegi Kamsi Saaremaal või Anu viimaseid päevi.

Huvipakkuvaim alamfoorum: Meistri- ja esiliiga

Aasta kõige kehvem nimevahetus: budulojus -> budu

Kingisoov: Kinkige keegi palun goonerile korralik videokaamera + statiiv.

Aasta 'enam-vähem' ränt (enam-vähem, sest küllap leidub paremaid, aga hetkel ei leidnud):
    Algselt postitas JanK Vaata postitust
    see klubi on fännid täitsa ära lollitanud nende signingutega, naljakas kohe. äkki võiks veidi aega rahulikumalt võtta ja ei pea pärast igat viiki või kaotust hakkama endale suhu kusema, et küll on seda ja teist vaja? torres saab teil hakkama, milleks teile uut ründajat? ba osteti alles, andke aega talle. te olete nagu kannatamatud vitud, kes on eile esimest korda kuskil suvesimmanil keppi saanud ja täna lähete hollywoodi ja privesse, vehite käed laiali, et meie oleme kõvad naistemehed ja kõik naised kes teile kätte ei anna on värdjad tuupurid ja litad.

Aasta melodramaatiliseim hetk foorumis, mille krooniks linateos "Kuri Hunt ja üks pallipoiss". Režissöör herr Myrgel. Märkimisväärne ka selle poolest, et video on kogunud rohkem vaatamisi kui enamus eestimaised jalkavideosid kokku.

Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
    Eks otsustage ise..

AnnaS-i hooajaeelne aktsioon väärib ka esiletoomist.

Isiklikult meeldis mulle Habeme vastus:
    Algselt postitas HABE Vaata postitust
    Müsteerium lahendatud: Nahk Palatule: "Sina mine Säästumarketisse, mina lähen Centrumisse!"

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Premeerin teid, kallis pööbel, kuuendat aastat. Jagan litsikaid paremale ning vasakule ning mõni armsam poju võib saada ka väikese ilase musi. Iga aasta on pühad tulnud teie jaoks hiljem ja hiljem. Loodan, et te veel nööri kaela pole pannud suurest hirmust, et ehk jäävad Tofoad tänavu tulemata. Pole viga, ei jää! Ning suure saladuskatte all võin öelda, et ega nad ka tuleval aastal tulemata jää. Siin on aga minu maasikad ja mustikad.
    Parim postitaja: count
    Lähtusin antud auhinna jagamisel traditsioonist, et antud daam või härra pole varasemalt minult taolist kõrget tunnustust pälvinud. Härra on pärast näkast 2012. aastat ennast taas leidnud ning viinud oma viljeleva kunsti edasi järgmisele tasemele. Respect!

TOP 5 postitajad: eika, Jasper, cannuman, orbiktaaljaam, Francisco - Kui keegi peaks saama minult kunagi aasta parima postitaja tiitli teistkordselt, siis see on eika. Vapustavad kirjatükid! Ka Jasperi kvaliteet ei ole minu hinnangul vähikäiku teinud ning litib teada tuntud tasemel edasi. Pöörates pilgud minevikku, siis näeme, et kõrgelt austatud härrade nimistust olen välja jätnud Panso, Taneli ja Punkti. Põhjused lihtsad - Panso ja Tanel ei postita enam ning Punkt ei ole aasta jooksul Atletico Madridi teemast välja saanud. Seega oli vajadus leida asendusliikmed. cannumen on antud tiitli 2010. aastal minult juba korra pälvinud ning põhjus, miks ma ta taasnimetasin kõrgemasse seisusesse peitub tema postituste arvus. Premeerin teda tänavuse (toim: 2013 a.) juubeli puhul. orbik ja cisca' saavad antud tiitli minult esmakordselt, sest nad ei ole küll nii andekad nagu nende suured eeskujud Jasper ja count, kuid nad on siiski väga visad ning aastaid üritanud ja pingutanud. Respect!

Suurim jobu: marv3llous
    Kui su aju asemel opereerib vibreeriv dildo ning sugumürsu asemel liivane ja verine vagiina, siis pole muud varianti, kui sind aasta debiilikuks nimetada.
    TOP 5 jobud: Janinho, debils, ilanez, aitz, coco - Jan saab antud litsika selle eest, et ta nii m*nn on. Minge ja vaadake tema särgiäri teemat. Ülipiinlik on, võta ennast kokku! Ja su videod on ka inetumad, kui saatejuht Carmeni tissid. Järgmised 4 sitajunni on lihtsalt sama häirivad nagu läppunud kusehais mahapõlenud Viienda Villemi kõrtsis. Palun lahkuge siit foorumist, aitäh. (PS! coco võib jääda, sest premmitolad (teiste hulgas isa-vintsu ja see Liverpooli pensionär) on ka lõpuks hakanud aru saama, et sa oled kadunud Tauno alaaranenud vend Mauno.)

Parim teema: Totsid, totsid, totsid

Nõmedaim teema: Vutisärgid ja pusad müügiks!

Parim postitus: isa-vintsu lühhike öppetus enne Hollandi peli tundub populaarne valik olema. Ülehinnatud ja haibitud postitus oleks väiksema tähelepanu juures ka minult ehk suurema preemia saanud, kuid praegu pean lihtsalt nentima, et iseenda postitusi esile tuua on ka kohtlane.

Nõmedaim postitus: kesa ja aafrika päritolu negrod

Naljakaim postitus: Jasper vs Adolf Hitler & teised natsud

Kõige parem troll: Tofoa - Jup, nomineerisin ennast jah, teised ei saa absull hakkama.
    Kõige trollimad postitused: Interfezt aka minu postitused kevadises moepealinna teemas. Ainult, et selle linna inetumal küljel.
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: Midfielder - sa ei oska endiselt kirjutada ja su kirjatükid on ühekülgsed, kallutatud, ebakompetentsed, igavad ja usukuulutajalikud, mölakas.
    Kõige jäärapäisem postitaja: mcn - FA Cup, oooooooo, League Cup, aaaaaaaa, League One, oooooooh, League Two, uuuuuuuuh, madalamad kivipallurite liigad *orgazm*. Sama asja peale 50 aastat järjest pauk lahti saada...
    Kõige ropum postitaja: Uuu - Konkurentsitu hooaeg
    Kõige intelligentsem postitaja: Jasper - Igast sõnast õhkub erudeeritust ja husqvarnat. Props.
    Kõige optimistlikum postitaja: eika - NEED HÜÜUMÄRGID!!!
    Kõige pessimistlikum postitaja: Tanel - Traditsioon.
    Kõige vaimukam postitaja: vello99 - Ei tea, kas veiniraha on otsas või maks ei pea, aga poste jääb iga aasta aina vähemaks. Kvaliteetsemad on ikka need, kus kerge promill sees.
    Kõige iroonilisem postitaja: Jasper - Ma sain aru, et sul elulise tähtsusega see auhind tänavu kotti panna. Ma ei tea, mitu aastat järjest ma su eest selle nüüdseks juba selle ära noppinud olen?
    Kõige seksikam postitaja: Diana - Oled mõne posti teinud 2013. aastal ka vä?
    Kõige ägedam varikonto: F.Totti - Noa komments.
    Kõige fännim fänn: budulojus - Kogu see Koeru värk, Eesti koondise toetamise värk ja agendi värk - nimetaks siis budu ka mõnes positiivses kategoorias ära.
    Parim uustulnuk: LeeRomeno - Avatari ja postitavate teemade valik on väheke kummaline, aga tekst on loetav ja vahel isegi haarav.
    Keda igatsen? Tanel - Tursk, pole hullu - prInteril on paremaid ja halvemaid aegu, aga üheskoos saame neist üle - isegi kui see on Serie B's.
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Iceman - Jätkuvalt pole siia paremat kandidaati tulnud.
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Franciskca. Eelmisest aastast on Jasper nägemata, kuid tänavu parandame selle vea, eks!

ERIAUHINNAD

Calva nimelise eriauhinna "naljakast keskpäraseks" saab markofkin -> Marek_T!
    Priidik Aasalehe nimelise eriauhinna "ma ei saa mitte midagi aru, mis ma kirjutan" saab linnupoja!
    Üx eriti kõvva auhind läheb aitzilele, sest ta kirjatükid on üx kõvva lugemine.
    Pumpz - Mõttetu tibi nimelise eriauhinna saab kooperatiiv Arseanaalium , kes on ära tõusnud.
    Thacheri nimelise eriauhinna "keda ei igatse" saab eston marahvilja - great riddance!
    Breiviku nimelise eriauhinna "troll tuli kapist välja" saab sanderos. Keep the advice, Klopp!
    Kuldmunn läheb tänavu Janinhole.
    Valeri Bojinov nimelise eriauhinna annaksin ma nendele jorssidele, kelle ma ära olen unustanud.

Tänavu võttis auhindade jagamine minu poolt VEEL rohkem aega ja vaeva kui mullu, kuna 2013. aastal tehti foorumisse sitax rohkem poste kui varem. Loodan, et mu süvaanaallüüsi oskused on sama teravad ka järgmisel aastal.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Parim postitaja: Raske valik. Konkurents on tipus tihe aga läheb seekord eikale.
    TOP 5 postitajad: Vincent, Mõnuagent007, Wordprez, eika, Punkt
    Suurim jobu: Kuna teised jobud vajusid natuke ära ja elnino9 tegi tugeva lõpuspurdi siis saab just tema selle auhinna.
    TOP 5 jobud: Kivi77, Linnupoeg, elnino9, kaitz, ROMELO LUKAKU
    Parim teema: Rumalad küsimused.
    Nõmedaim teema: Polegi vist sellist.
    Parim postitus: Vincent enne Eesti Hollandi mängu.
    Nõmedaim postitus: Tofoa surmanimekiri
    Naljakaim postitus:

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Kind of a kahtlane. Ma pigem guessin, et Clevz ei carry seda burdenit ära, sest liigne aggression on noorel playeril bloodis ja middleisse jäävad augud. Carricku kõrval on ta half a brain man. Ja praegu teil on middleis brain ja self powerit niigi less.

Ma tean, fuck off
    Kõige parem troll: Jasper
    Kõige trollim postitus: Varasemalt fitti poolt välja toodud postitus Jasperi sulest.
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: Arsenali fännide kahepalgelisus.
    Kõige jäärapäisem postitaja: Count ja teda painavad vandenõuteooriad.
    Kõige ropum postitaja: Francesco.
    Kõige intelligentsem postitaja: Tuleb TOP5 postitajate seast. Trummipõrinaga läheb auhind Mõnuagent007-le
    Kõige optimistlikum postitaja: Keegi Roma fännitaridest.
    Kõige pessimistlikum postitaja: orbitaaljaam
    Kõige vaimukam postitaja: Kuivik Banaan
    Kõige iroonilisem postitaja: Jesper
    Kõige seksikam postitaja: Auhind jääb välja andmata
    Kõige ägedam varikonto: Kuivik Banaan
    Kõige fännim fänn: atleticomadrid
    Parim uustulnuk: LeeRomeno
    Keda igatsen? AnnaS
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Kesa ja co. Tõmbavad enne luurele minekut ennast õllest umbe ja püro lahti ning seetõttu ei tuleks sellest midagi välja
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? wordprezi tahaks ära näha ja arutleda temaga muusika teemadel.

Eriauhinnad

"Tulime rannast aga liiva vagiinast välja ei saanud" eriauhind läheb Arsenali fännidele.

"Ei oska linke avada ja s-tähe kustutamine on liiga raske" eriauhind läheb k2bo-le.

"Liigne agarus on ogarus" auhind läheb dontastikule. Sa ei pea tervet twitterit foorumisse postitama.

Kolumbuse nimeline "Avastan maailma" eriauhind läheb Icemanile kes avastab jätkuvalt kuidas heeringat süüakse.

"Tänamatu töö" auhind läheb jagamisele midfilderi, Kasparovi, mcnamara, priity ja kõigi nende vahel kes hoiavad meid kursis väiksemate liigade tegemiste ja toimetustega.

Veel vajavad äramärkimist Vello99, Fouree, kolmasgrupp, Cannuman, H.M Murdock, fitti, Stok, hofnar, rixxer, Maarek. Kindlasti keegi veel kes praegu meelde ei tulnud.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Positiivne programm väikese interlüüdiga.

Parim postitaja: priity - tasakaalukas, asjalik, konstruktiivne ja alati üdini põhjalik Oma Mees Rzeczpospolitas.

TOP 5 postitajad: Romario, mrtn26, atleticomadrid, Gallacher, Nahkpea. Järjekord suvaline. Ma ei ole kõigi nendega alati nõus, aga mulle hirmsasti meeldivad inimesed, kel on aju olemas. Nimetet härrasmehed on mainitud elemendis tugevad.

Parim teema: Meistri- ja Esiliiga, Eesti koondis, Eestlased välismaal.
    Üldistamata ja sildistamata - kui vaadata eriti aasta lõpus kõikvõimalikes offtopiku- ja läbuteemades aktiveeruvaid ja muul ajal lihtsalt tonniskaalal mõõdetavas hulgas postitusi genereerivaid italo-, espano- ja anglovuti foorumikunne, jäägu nad nimetuks, siis tuleb ainult jumalat tänada, et välisvutt mind absoluutselt ei pingesta ja sestap mul noisse fooruminurkadesse asja pole. Uskumatu kaader - ja paljud neist peavad Eesti vuti teemades postitavaid tüüpe debiilikuteks... Irooniat kamaluga.

Parim postitus: Vincenti intellektuaalne sumbuur-räusk "Eesti hävib" prohvetite suunas enne Hollandi mängu, hands down. Väga resultatiivne, muide, ja sellest on väga hea meel.

Kõige intelligentsem postitaja: Romario ja priity, jagage pooleks.

Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Nahkpea, atleticomadrid, Rakvere Andres (tema kohtamine jäi küll puhtalt oma laiskuse taha, sest pole üldse võimatu, et ta oli fänniturniiril veerandfinaalis florakate persete kuumaks kütmise ajal platsil). Nahkpea osas hakkab mul skisofreenia peale tulema - ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes teda päriselt näinud oleks ja ometigi loen pooli tema postitusi nagu oma mõtteid... Atleticomadridiga tahaks lihtsalt paar sanga õlunaadi teha, tundub lahe säga.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Savi Etsi nimeline "Päevaleht valetab" auhind: seekord eikale, kes kõik ladritabelid kuulutab Roma fännidest ajakirjanike tehtuks ja väidab järjepidevalt, et tänu kohtunike eksimusele võidetud Juve mängud oleksid nad nii või naa võitnud, sest nad olid lihtsalt niipalju paremad platsil.

Ja Kuzzer on loomulikult Iceman

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Eesti alamfoorumite, mõnede Itaalia teemade ja valikuliste OT teemade, samuti eelnevalt jagatud häälte põhjal:

Parim postitaja: eika
    TOP 5 postitajad: Mõnuagent007, Martin, vincent, Marek_T, atleticomadrid
    Suurimad jobud: ROMELU LUKAKU vms, baller
    Parim teema: ühe albumi teema
    Nõmedaim teema: nõmedaid teemasid ei loe
    Parim postitus: vincent enne Hollandit
    Nõmedaim postitus: meenub Midfielderi lambist hävitav hinnang poola rahvusele (kuskil Ojamaa teemas äkki?)
    Naljakaim postitus: Daz Boobi inglish
    Kõige parem troll: ei tea ühtegi
    Kõige trollim postitus: Jasper vs Aadu&co
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: count
    Kõige jäärapäisem postitaja: kesa
    Kõige ropum postitaja: Tofoa vist
    Kõige intelligentsem postitaja: vincent
    Kõige optimistlikum postitaja: võta üks Roma fänn ja viska teist
    Kõige pessimistlikum postitaja: Marek_T
    Kõige iroonilisem postitaja: Jasper
    Kõige seksikam postitaja: sarvedega "Getter Jaani" eesti mees
    Kõige ägedam varikonto: kuivikbanaan
    Kõige fännim fänn: -RoMaRiO-
    Parim uustulnuk: delorean äkki
    Keda igatsen? eston
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? tulekustutikangelane Brandon
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? iga aastaga (suvepäevadega) jääb neid üha vähem, aga mcnamara on endiselt nägemata

+ parim muusikamaitse: Mõnuagent 007
    + parim filmimaitse: marvellous
    + parim üleüldine maitse: eika
    Last edited by mazz; 01.01.14, 17:54.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Parim postitaja: Eika
    TOP 5 postitajad: atleticomadrid, cannuman, count, f.totti, Uuu
    Suurim jobu: Mõnuagent007
    TOP 5 jobud: Rein, Debanez, Kaitz
    Parim teema: Ebaterve huumor
    Nõmedaim teema: Saksa koondise tegemisi
    Parim postitus: Vincent enne Hollandit.
    Nõmedaim postitus:
    Naljakaim postitus:
    Kõige parem troll:
    Kõige trollim postitus:
    Kõige enam närvidele käiv postitaja:
    Kõige jäärapäisem postitaja:
    Kõige ropum postitaja:
    Kõige intelligentsem postitaja: Punkt
    Kõige optimistlikum postitaja:
    Kõige pessimistlikum postitaja:
    Kõige vaimukam postitaja:
    Kõige iroonilisem postitaja:
    Kõige seksikam postitaja: Tottibabe
    Kõige ägedam varikonto:
    Kõige fännim fänn: Francesco
    Parim uustulnuk: Fouree
    Keda igatsen? atleticomadridi ja counti
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele?
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Francesco

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    " Sheerin head kama " eriauhinnad. Esimene neist Sir Tammele, kes tegelikult postitas loo 2012 aga kuna vähemalt minu esimesed 2 kuud sellest aastast oli see lugu repeatis, siis tunnustaks ikkagi ära.
    Ja sama keiss on ilmselt ka wordprezi postitusega aga tema saab auhinna veel enne lõppu kätte. Aitäh ja hoiame noodivihikut kõrgel ka mõne tunni pärast, kui oma tegevustele silti 2014 hakkame kleepima.

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Foorumis juba jupp aega oldud, aga auhindu jaganud ei ole. Teeme siis otsa lahti:

TOP 5 postitajad: vincent, Fitti, wordprez (koos kasutajaga ChelseaFC mõnus kontrast Chelsea teemas üldiselt valitsevale vaimuvaesusele) , Mõnuagent007, jyriöö
    Lisaks kutsub lugema iga teema, mida Rein kommenteerinud on. Mõikab humoreski ja erialavennana toob igasugused selge pendla ja kindla punase vennad maa peale tagasi.
    Suurim jobu: kesa - päris tõsiselt. ei ole jäärapäine postitaja ega "kõige fännim fänn". Suur mees, varsa aru. Piinlik lugeda.
    TOP 5 jobud: marv3llous, Kivi77, elnino9, Debs, ROMELU LUKAKU Lisaks tooks välja ka rainis007, kes teinekord oma jäärapäisusega tuure täis läheb.
    Parim teema: Üldist ja omapärast Inglise jalgpallis, ebaterve huumor, Soome musa teema
    Nõmedaim teema: Auto - see on kunst, Dzentelmenide muusika, LIIKLUS
    Parim postitus: vince enne Eesti-Hollandit.
    Nõmedaim postitus: Ühtegi kindlat ei oska välja tuua, aga see rootsi avatariga (baller vist) tüübi klähv pärast igat koondise mängu ajab marru.
    Naljakaim postitus: Daz Boobi anglitsismid.
    Kõige parem troll: Tofoa
    Kõige trollim postitus: Jasper vs. Aadu&Co (näedsa, üks TOP 5 jobu tuli nüüd tänu sellele meelde).
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: ROMELU LUKAKU
    Kõige ropum postitaja: count
    Kõige intelligentsem postitaja: vincent, midfielder
    Kõige optimistlikum postitaja: scouserid hooaja hakul
    Kõige pessimistlikum postitaja: scouserid pärast jõule
    Kõige vaimukam postitaja: Rein
    Kõige iroonilisem postitaja: Tofoa - grammatikanats, kes suskab seal, kus susata annab.
    Kõige seksikam postitaja: Provvadega ei ole foorumis kiita viimasel ajal. Teeks äkki kampaania, et iga foorumlane toob 2014 aasta jooksul mõne chica foorumisse?
    Kõige ägedam varikonto: Pole kursis. Itaalia teemat ei loe, aga ühe prohveti sõnul pidi nendest õhk seal paks olema.
    Kõige fännim fänn: midfielder, roverfan, piimamees ja norsk - paljudel neil on oma monoloog-teemad, mida põnev lugeda on.
    Keda igatsen? Bob Loblaw
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? musketärid kesa, Sen, Ballack
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? paneme siit wordprezile kõrge viie - trehvanud oleme, aga ainult põgusalt. Aga muidu tunduvad moya, Stok ja Mõnuagent007 tegelased, kellega tunduks põnev jutelda.

Eripreemiad:

Meelelahutaja auhinna omistaks kasutajale CD7, kes off-topicusse oskab väärt kraami leida ning teab täpselt, mis alateema milleks sobib. Samamoodi nagu Fitti ja Mõnuagent007 vürtsitavad ebaterve huumori teemat alati pasliku materjaliga.

Aasta küsimärk läheb Marek_T nimevahetusele. Mis sest, et Eesti vuti alateema vist vähe vaiksemaks on jäänud, 5 aasta pärast ei tea ükski noor vutientusiast siin foorumis, kes krt see markofkin veel on. Omapärane nimi oli ju?

Operaator Kõpsi nimeline preemia omistatakse meesmuiste'le. Põnev on lugeda kaadritagustest asjadest ja oma pealehakkamistega panustab ta ka ERR vutiportaalile kõvasti. Müts maha.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Töö kiidab postitajaid.

Parim postitaja(d):lisaks eelpool juba loetletud vanadele tuntud tasemel tegijatele lisaks ka Punkti ja papagoi jutud-värgid Hispaania alateemadest
    TOP 5 postitajad:
    Suurim jobu: liiga palju,aga samas ka piisavalt vähe. Pole küll foorumi teema, aga soccerneti uudslugude kommentaariumis esineb küll üks hälvik, eelkõige postitab siis, kui ühest Kataloonia klubist juttu on.
    TOP 5 jobud: vt vince posti paar rida üleval
    Parim teema: küsimused, pildid ja film. Läänerindel...
    Nõmedaim teema: Jasper, nõus. Liiklus. Pool eestit elab end autoroolis välja ja kui sellest väheks jääb, siis tullakse veel jalkafoorumisse ja jätkatakse. Autode käibemaks- 1000% tõusu, palun, Jürgen!
    Parim postitus: Raitsu netist jalka vaatamine, mis bloodzeedi striimi puhvertsooni ära kaotas. Tore ja praktiline.
    Nõmedaim postitus: sitad trollimisüritused mitmes inglise tiimi teemas.

Kõige trollim postitus: count kabuste raamatus (vist)
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: uuu, mex, staadium
    Kõige jäärapäisem postitaja: maanus, metssiga
    Kõige ropum postitaja: uuu
    Kõige intelligentsem postitaja: äkki punkt
    Kõige optimistlikum postitaja: kasper
    Kõige pessimistlikum postitaja: mex
    Kõige vaimukam postitaja: vello99
    Kõige iroonilisem postitaja: fitti
    Kõige fännim fänn: nodisco, papagoi, punkt
    Parim uustulnuk: krt, reali teemas oli keegi, nimi ei tule meelde
    Keda igatsen? blue rock
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Mulle tundub, et yhe saksa klubi eduga kargas üle ka CD7, kes enne Barca teemas postitas tihti. Luures sellist käitumist usaldada ei saa.
    Last edited by _AI_; 31.12.13, 12:27. Põhjus: typod

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Kategooriad:

Parim postitaja: ausõna, tühjaks jätmine tundub parema variandina, kui üldisi nimesid leierdada või eelmiste valijate lumepalli edasi lükata.
    TOP 5 postitajad:
    Parim teema: ühe albumi teema. stiilipuhtaim.
    Nõmedaim teema: LIIKLUS. kõige kõrgema menstruatsioonireitinguga teema.
    Parim postitus: vandersell 4 tundi ja 8 minutit peale aastavahetust.

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
    Kuna möödunud aastal vabatahtlikke ette ei astunud, peab selle võla uuel aastal esimesena kustutama.

Olles maailmalõpu saabumiseks end Kalma saunas puhtaks pesnud, soovis seltskond foorumlasi veel ühe kosutava õlle teha. Paraku oli Tops järjekordselt reserveeritud ja pidi alternatiivi leidma. Boheem? Ähh! Kolm Lõvi? Tundub et keegi pole käinud, lähme!

Atmosfäär oli ootamatult vaikne, vaid kolmene keskealiste, üle keskmise viisakate naiste seltskond istus laua ääres. Interjöör nagu ikka, põrandal linoleum, üheksakümnendatest pärinev mööbel, kohustusliku osana nahkdiivan, mille ka hõivasime.

Õlu oli kõike arvestades üllatavalt kallis, 2.50 kanti. Aga kiluleivad, mis osutusid väga värskeks ja maitsvaks, vaid 50 senti.

Ei jõudnud kaua oma meeldivalt nõtrade kehadega lösutada ja igavat atmosfääri kiruda, kui kolmesest lauast astus meie poole kergelt taarudes daam: "Oi kui doredad noormehed, mis deid siia dõi jne. Deate, meil on gihlvedu!". "Noo, milline?", küsime viisakalt. "De doote meie lauda šampuse!". Pärast kerget kulmukergitust ja selgitavaid küsimusi saime aru, et daam kes tutvustas end kui suhtekorraldaja, soovis lihtsalt ettekandjateenust, olles ise valmis pudeli eest maksma ja ka meie lauale üht-teist tooma.

No selge, üks meist läks pr suhtekorraldajaga leti äärde ja siinkirjutaja pani end vaimselt valmis teenust osutama, sest tankistimüts sobivat mulle hästi. Pudel kohal, küsisin letitädi Tatjanalt kolm puhast šampaklaasi ja läksin tööd tegema. Ja tööd ma tegin ning vaeva nägin, pihk pole kunagi varem niimoodi pilli löönud kui selle vahuveini avamisel. Aga lõpuks kork eemaldus ja vein voolas, daamid lõid käsi kokku ja superlatiive lendas nende huulilt hulgi.

Endal ka hea meel, et sai teiste õhtusse veidi särtsu tuua. Aga mida ei tulnud, oli lubatud üks ja teine meie lauale. No olgu, saame ka selleta hakkama. Aga pr suhtekorraldaja oli juba jälle meie lauas uut teenust tellimas, a la postitants või niisama naba näitamine. Kui meenutasime, et eelmise etteaste eest veel õlled toomata, hakkas huulilt hoopis teine toon lenduma. Mulle on eredamalt meelde jäänud "sitarattad" ja "sitamunnid". Ja korduvalt. Ehk oli midagi veel, mida minu õrn hing ei suutnud salvestada. Meie raiusime ikka oma, et lubatud õlledeta ei tule mingit sõud. Pr suhtekorraldaja sildistas meid jätkuvalt sitaratasteks ja sitamunnideks. Ise jätkuvalt rõhutades, et tema põhitöö on suhtekorraldamine. Guugl samas OÜ Sitaratas kohta vasteid ei anna

Olime juba käega löömas ja minemas kui pärast omavahelist selgitust jõudis pärale, et OÜ Sitaratas polnudki šampa eest maksnud ja kogu etendus oli puhtalt meie kulul. See aga ei mahtunud hinge ning esile astus teenekas baaritöötaja, kes tule enda peale võttis. Koos OÜ Sitarattaga liikusid nad leti juurde, et tasuda õllede eest, mis kogu kammajaa kestel letil olid seisnud, korgid tihedalt kinni. Ega tal kerge olnud, ca kümme minutit puhast sõimu taluda. Kusjuures pr suhtekorraldaja OÜ Sitarattast tundis end tõeliselt solvatuna, et meie oleme temaga sõlmitud lepingut rikkunud.

Lõpuks hakkas ka kolmese seltskonna vaiksem pool end liigutama. Vanim nendest tuli meie juurde, küsis palju võlgu on ja läks leti juurde. Aga sinna jõudnuna olevat pakkunud kompensatsiooniks viis euroraha (teadmiseks, et Kolmes Lõvis maksab vahuvein lausa 12 raha).

Lõpp hea, kõrvad sitaveest puhtaks pühitud, saabus meie lauda rõõmsa näoga baarifoorumlane viie õllega. OÜ Sitaratas aga läks oma seltskonnaga hirmsasti tülli, ilmselt nonde allaandlikkuse tõttu. Kui esimesed meist lahkusid, leidsid sõnaka proua paariteistkümne miinuskraadi juures vastu majaseina nõjatuvana. Kui sellest allesjäänud provvadele teada andsime ja need kontrollima läksid, oli Sitaratas juba kadunud. Halleluuja!

Kummastki seltskonnast pea pooled lahkunud, ilmutas seni kõige vaiksem daam initsiatiivi ning avaldas soovi ühineda. Selgus et tegu on neljakümnendates GILFiga, kes oma vanema sõbranjega ühe väiksese kuid tegusa Eesti naisteorganisatsiooni liikmed on.

Kes istus kellel süles, kes rääkis intelligentset juttu bla-bla-bla, uus šampus ja pelmeenid baarifoorumlase poolt lepituse märgiks, kui GILF tõusis püsti, astus paar sammu lauast eemale ja lasi täiest torust Rooberti keset baari põrandat. Kestvalt. Pikalt. Tatjana ja köögist saabunud abimammi polnud rõõmsad, pühkisid aga kunstiteose kokku, ähvardasid ohraanaga ja lasid Black Denimit peale. Sületantsu saanud ohkasid kergendatult. Tühjema maoga daam saabus pellerist aga juba üsna kaine olekuga. Selleks et ta liiga sirget juttu ei ajaks, viisime mõlemad taksoga koju.

Lihtne õhtu.

Nõmedaim postitus: -
    Naljakaim postitus: fitti, Ebaterve huumor #2576 (millegipärast ei lase tsiteerida hetkel)

a) miks ma ise selle peale pole tulnud?
    b) miks Winny Puhh selle peale pole tulnud ja see ei kaunista juba mõnda nende plaati?

Parim troll: Tofoa@inter week in, week out.

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    31. vooru järel lahutab ennustatud 9. positsioonist vaid VIIS punkti. Impossible is nothing!

32. vooru järel lahutab ennustatud 9. positsioonist vaid KOLM punkti. Impossible is nothing!

34. vooru järel lähutab ennustatud 9. positsioonist hea õnne korral vaid KAKS punkti. Impossible is nothing!

35. vooru järel lahutab ennustatud 9. positsioonist vaid KAKS punkti. Impossible is nothing!

36. vooru järel lahutab ennustatud 9. positsioonist vaid ÜKS punkt. Impossible is nothing!

37. vooru järel saavutatakse ennustatud 9. positsioon. Impossible is nothing!

38. voor ja teate küll mis värk on!

Impossible is nothing!

Kõige trollim postitus: ↑↑↑
    Kõige enam närvidele käiv postitaja:
    Kõige jäärapäisem postitaja:
    Kõige ropum postitaja: Uuuvitt
    Kõige intelligentsem postitaja:
    Kõige optimistlikum postitaja:
    Kõige pessimistlikum postitaja: orbitaaljaam, maybe?
    Kõige iroonilisem postitaja:
    Kõige seksikam postitaja: Tottibabe pildid, palun? facebook, instagram, tumblr?
    Kõige ägedam varikonto: F.Totti. MWHAAHAHAHAHAHA.
    Kõige fännim fänn:
    Parim uustulnuk:
    Keda igatsen? 10LS, meil on uus joomisteema.
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? dry snitching cannuman, maybe.
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?

+

I like what you do: wordprez
    täiesti ok djüüd, kelle stiil premminokudele peale ei lähe: marv (tegelt ta vist ajastab ka pisut valesti)
    goal.comi tase: aronica. lisaks ka blufimeistri auhind vaadates teiste heakskiitu.
    kas sa oled ment?: alati süsteemi toetav elx.
    vahepeal, kui ilma avatari ja nimeta lugeda, siis võiks kesaks pidada: muidu väga hea postitaja midfielder.
    vahepeal, kui ilma avatari ja nimeta lugeda, siis võiks countiks pidada: coco (just sayin')

-e-
    Rooma Oraakel: count. kes siis lõpuks kogub kokku kõik need bettimispostid?

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Parim postitaja: kui näed, et eika on kuhugi kirjutanud, siis pettuma ei pea.
    TOP 5 postitajad: võiks ka ümber nimetada "vähem, aga kvaliteetselt" kategooriaks ehk vello99, mcnamara, Jasper, szandor, H. M. Murdock (special mention: wordprez). jagub rohkemgi kui viis, aga siiski mitte liiga palju. kahju sellest.
    TOP 5 jobud: peast lihtsate klubi esimene liige on kaitz, kes mõistab ainult räusata - keskmine espoo kalevipoeg toodaks ka ilmselt sisukamat teksti. edasi teine-kolmas kesa saab elutöö eest ja mingi Debs on ka uskumatult sisutühja etlemisega silma jäänud. neljandana Linnupoja täielik mölapidamatus ja viiendana ma tahaks ühtepidi elninole andeks anda, sest 13-aastasena oli meil kõigil kusi peas. aga samas vähestel oli seda seal nii palju. et jah, läheb kirja.
    Parim teema: suure pettumusega tuleb jätta välja andmata.
    Nõmedaim teema: Liiga hea, sest sinna lödistatakse uskumatult jubedaid asju
    Parim postitus: esimese tegi vandersell aasta alguses urkabaaride teemasse ja teise Marduk aasta lõpus õllejoomise teemasse. mulle meeldib, kui inimestel on aega, tahtmist ja oskusi pühenduda finessidele.
    Naljakaim postitus: seda hirnusin miskipärast

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    http://soccernet.ee/levadia-saab-uue-tegevjuhi

kas see kogu personali Maarjamäe kompleksis jätkamine tähendab seda, et üks soojak tuuakse juurde?
    + Daz Booobi sähvatus
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Ma tean, fuck off
    Kõige jäärapäisem postitaja: tõrvik p*rse ja anna minna, kesa.
    Keda igatsen? konn, kirjuta rohkem asju.
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? ma ei ole õige inimene sellele küsimusele vastama, sest üks foorumlane lubas mulle lahkesti ühe raamatu ja pidin selle tooma ära, kui "järgmine kord kesklinna satun". vaatasin privasõnumitest kuupäeva üle, see oli siis novembris. 2012 novembris.

lisavärk:
    aasta orienteeruja plekk-kompassi saab Long John, kes nii nõmme kalju, arsenali pedefännide kui ka kiefer sutherlandi näoga kohtla-järve kidramehe kohta tehtud postitused lahmib kõik Chelsea teemasse

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Jututoa auhinnad

Parimad striiimide jagajad: endiselt Peeter,Keenjus ja salajane

Staarbettija: k2bo, kes vähemalt kord 2 nädala jooksul lubab jälle et enam tundmatuid asju ei beti ja siis lahmib panused mingi Sloveenia teise liiga mängule.

"Eesti mees on tantsulõvi" tiitel ülekaalukalt Icemanile, kes käib veloergomeetri seljas ja hantlid näpu otsas tantsimas. Rühmatrennid FTW! Palume lavale...

"Peded kappi tagasi" auhind: hofnar, kes looduse vingerpusse ei salli. Hitler on talle nagu vanem vend keda tal pole olnud (kui tal on vanem vend siis kindlasti mitte nii vahva)

Special mentions:
    zelee, forzelius

NB! ootame uusi liikmeid espana ja germaanja klubide/koondise fännide seast. Astuge ligi: http://foorum.soccernet.ee/jututuba/index.php

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Calcio hall of fame ehk Itaalia foormu auhinnad:

Parim postitaja: eika - viitsib kirjutada ka väiksematest klubidest ja vähem tuntud mängijatest ja Itaalia vutist üldisemalt. Hooajaeelsed ülevaated ja Serie B jne.

Parim külalisesineja: atleticomadrid - härral on ilmselgelt laiemad teadmised (ka itaalia vuti kohta) kui enamus foorumi ahvidel.

Jagan matsu preemiad: eika, Tanel, jr, atleticomadrid. vendettale annaks ka aga ma ei mäleta et ta eriti palju oleks tootnud see aasta.

Itaalia Türapeeter ehk cazzo-Pietro: cru, üsna pikalt jääb maha kihnuviive (vms), aga potensiaali on. Auhind selle eest et sinu mölisemine on kuri, ebanaljakas ja ebakvaliteetne minu hinnangul.

Savi Etsi nimeline "Päevaleht valetab" auhind: seekord eikale, kes kõik ladritabelid kuulutab Roma fännidest ajakirjanike tehtuks ja väidab järjepidevalt, et tänu kohtunike eksimusele võidetud Juve mängud oleksid nad nii või naa võitnud, sest nad olid lihtsalt niipalju paremad platsil.

Validaator ei tööta auhind: Uuu'le, kes ka sel aastal peldikus lukuga hädas oli.

Gladiaator: endiselt väsimatu count kes võitleb saja erineva vaenlase vastu korraga. Arsenal, Rube, Dimabilan, Nazio, Rein, jasperi varikontod ja muud krõllid on vaid väikene osa tema igapäevastest võitlustest.

Kustuv küünal: Japser, ma ei tea kas oled vahepeal emaks saanud või ongi Milani ebaedu selles süüdi, et tippvorm on jäänud kaugele minevikku ja head kraami tuleb vähe. Esimene printsess: vendetta. Kus sa kurat kadunud oled?

"Kurvast pepust õnnelikku peeru ei tule? Tuleb küll!" auhind: Tanel, kes vaatamata Interi üsna raskele seisule (CL koha peale võitluses) on ikka rahul et meeskond vahepeal hästi mängib ja neelab ka 0-3 kaotused alla nii et suunurgad üleval pool.

"Naise liisimine pole odav lõbu" ja Iluspoiss2013 comboauhind - Tanel, kes pärast vuti vaatamist (erinevalt vanaks jäänud cannumanist, kes läheb koju magama) niiidab 50% edukusega Nimeta baaris näkke maha.

Teiselt poolt tuleb talle pidevalt üllatusena et naistele kulub jube palju raha ja peab heasüdamliku cannumani käest ikka ja jälle laenu küsima kuu lõpus.

Special mentions: F.Totti, Francesco, Orbitaaljaam, Halb ründaja, Maarek.

Leave a comment:

Working...
X