Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Eesti telekanalid/seriaalid ja muu möla

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Rein
    Must puudel
    • Feb 2005
    • 12804

Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    sessuhtes, et see on 100% ette teada, et tegemist on piinlikkust tekitava asjaga. Kui ei taha piinlikkust tunda, ei ole mõtet vaadata. Samas kõik vaatavad . Kui seda võttagi ja võrdsustada pmst issanda loomaaeda minekuga, siis sellest see võlu tulebki ning eks seepärast enamus siiski ennast ekraani taha sätivad.
    Eilne osa oli veel PIINLIKUM!
    Lõpuni ma seda ei vaadanudki, sest nii piinlik hakkas. Rohkem seda jama ma tulevikus vaadata ei kavatse.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• gizmoduck
      Eesti koondislane
      • Oct 2014
      • 1182

Algselt postitanud kasutaja Rudy poolt
      PN eelmise osa special forces oli normaalne.
      sisutühi uudis ju tegelt. Saime teada et eesti pinnal viibivad usa sõdurid.

Kommentaar

• eika
        analrapist
        • Mar 2004
        • 13080

Algselt postitanud kasutaja Rein poolt
        Eilne osa oli veel PIINLIKUM!
        Piinlikult igav oli, jep. Lihtsalt mõned ideed tulevikuks:
        * See pole häbiasi, kui sa teed reality, kus osalejad ei lähe paintballi mängima v karti sõitma. Ma saan aru, et see on Eestis justkui iga tõsielusarja kohustuslik osa, aga boring as fuck on sellist asja vaadata.
        * Kaine päev sellises sarjas? Milleks? Osalejad võiks ikka korralikult tsüklisse ajada. Ma teeks reegli, et kes öösel pole promillises joobes kukub saatest välja. Purjus inimeste enesehäbistamist on alati lõbus vaadata!
        * Tegelikult võiks igas saates mingid lohakad lärvad ja maajõrmid laivi lennata. Noh, seksi ja vägivalda võiks ikka rohkem olla (pohui, et ilmselgelt skriptitud shit)
        * Väike-Kristo saab ilmselgelt liiga vähe rääkida. Täiskuld udu ju? PS: Kas ta ainult mulle meenutab nooremat, aga samas märgatavamalt retakamat Kristjan Jõekaldat?
        * Kas keegi ei võiks mingi selle väikese-Kristo ja Uudu Sepa omavahelise kokkusaamise / podcasti vms teha. Tundub küll match made in heaven!

Aga üldiselt minu meelest tiptop sari seni olnud. Las minusugusel pööblil ole ka omad lõbustused!

Kommentaar

• Daz Booob
          naughty by nature
          • Sep 2003
          • 11839

Algselt postitanud kasutaja eika poolt
          Las minusugusel pööblil ole ka omad lõbustused!
          Serie A'st ei piisa?
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• eika
            analrapist
            • Mar 2004
            • 13080

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
            Serie A'st ei piisa?
            Seal huumorit vähe viimastel aastatel kuigi Milan üritab ja on tõepoolest Serie A väike-Kristo.

Kommentaar

• Jasper
              Maldini Baresi Rivera
              • May 2003
              • 16175

Algselt postitanud kasutaja Peeter I poolt
              Pealtnägija seni suht meh olnud sel hooajal ikka, sellised tühipauk lood. Ringvaade ka selline "üks loll jõuab küsida" keiss.
              kahtlane järjestus. juhtlugu oleks kindlasti pidanud olema see, kuidas Linna Haldus OÜ juventust teeb. siis väärtusküsimused ja lõppu pehmem maandumine.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

• dareth
                praadimiskindel margariin
                • Dec 2003
                • 4295

AK avalikustas täiturite infosüsteemi osade kasutajate nimed ja isikukoodid. Kas piisav põhjus, et EKRE saaks kanali kinni panna?
                Lisatud failid
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

• Sambaz
                  Eesti koondislane
                  • Jan 2015
                  • 3695

Algselt postitanud kasutaja dareth poolt
                  https://www.dropbox.com/s/zuzia7fyfr...90912.png?dl=0

AK avalikustas täiturite infosüsteemi osade kasutajate nimed ja isikukoodid. Kas piisav põhjus, et EKRE saaks kanali kinni panna?
                  Selline asi jai sul meelde tanasest AK? Pigem hakkab Varro kohe fb postitust tegema, miks AK tana fakki naidati. Milline kole tegu! Kuidas kull Jeesus Kristus sellepeale vaatab.

Kommentaar

• vtp
                    #stopthesuperleague
                    • Mar 2002
                    • 2065

Algselt postitanud kasutaja dareth poolt
                    https://www.dropbox.com/s/zuzia7fyfr...90912.png?dl=0

Mis sellest? isikukoodid ei ole delikaatsed isikuandmed. Pealegi on kõik kohtutäiturite koostatud ametlikud teadaanded täis nende enda, võlgnike kui ka kõikvõimalike teiste asjaga seotud isikute isikukoode.
                    20 LEGEND

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                      Bradolf Pitler
                      • Jan 2004
                      • 30425

Piinlikult igav oli, jep. Lihtsalt mõned ideed tulevikuks:
                      * See pole häbiasi, kui sa teed reality, kus osalejad ei lähe paintballi mängima v karti sõitma. Ma saan aru, et see on Eestis justkui iga tõsielusarja kohustuslik osa, aga boring as fuck on sellist asja vaadata.
                      * Kaine päev sellises sarjas? Milleks? Osalejad võiks ikka korralikult tsüklisse ajada. Ma teeks reegli, et kes öösel pole promillises joobes kukub saatest välja. Purjus inimeste enesehäbistamist on alati lõbus vaadata!
                      * Tegelikult võiks igas saates mingid lohakad lärvad ja maajõrmid laivi lennata. Noh, seksi ja vägivalda võiks ikka rohkem olla (pohui, et ilmselgelt skriptitud shit)
                      * Väike-Kristo saab ilmselgelt liiga vähe rääkida. Täiskuld udu ju? PS: Kas ta ainult mulle meenutab nooremat, aga samas märgatavamalt retakamat Kristjan Jõekaldat?
                      * Kas keegi ei võiks mingi selle väikese-Kristo ja Uudu Sepa omavahelise kokkusaamise / podcasti vms teha. Tundub küll match made in heaven!

Aga üldiselt minu meelest tiptop sari seni olnud. Las minusugusel pööblil ole ka omad lõbustused!
                      et on mõtet vaadta?

Kommentaar

• eika
                        analrapist
                        • Mar 2004
                        • 13080

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                        et on mõtet vaadta?
                        Tegelikult pigem ei, kui just ilgeks kütte järgmistes osades ei lähe.

Kommentaar

• Nasfal
                          Eesti koondislane
                          • Aug 2011
                          • 6995

Tegelikult pigem ei, kui just ilgeks kütte järgmistes osades ei lähe.
                          Tegelt peab tunnistama, et kodumaist seriaali on nagu omamoodi mõnus vaadata, aga igast Idanaabrite ,,Puhkus Mehhikos,, ja ,,Eksid Rannal,, on selle lati nii kõrgele viinud, et paratamatult nagu ootad, et saaks nüüd teistes suhtesaadetes samasugust actionit.

Kommentaar

• telekavaataja
                            Põrandaalune panustaja
                            • Mar 2004
                            • 19525

Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
                            Tegelt peab tunnistama, et kodumaist seriaali on nagu omamoodi mõnus vaadata, aga igast Idanaabrite ,,Puhkus Mehhikos,, ja ,,Eksid Rannal,, on selle lati nii kõrgele viinud, et paratamatult nagu ootad, et saaks nüüd teistes suhtesaadetes samasugust actionit.
                            Mul on ka, et pärast venelaste Comment Outi, on raske mingit meelelahutust vaadata. See on ikka täiesti uus ajuvabaduse tase.
                            Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                              Bradolf Pitler
                              • Jan 2004
                              • 30425

https://televeeb.ohtuleht.ee/977545/...a-hommik-anuga Veel täiendusi?

Kommentaar

• rahvaspordipäev
                                Eesti koondislane
                                • Apr 2014
                                • 2036

Hawaii 5-0 eesti koondise jaanuarikuine sõpakas?

Kommentaar

Töötlen...