Algselt postitas moya
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti telekanalid/seriaalid ja muu möla
Collapse
X
-
Algselt postitas moya Vaata postitustEi teki mingit vajadust teleka järele, kui kõik huvipakkuv on paari hiirekliki kaugusel. Eesti telesaadetest olen viimastel aastatel vaadanud vaid Vabariigi kodanikke (kui mõnda huvitavamat teemat käsitletakse) ja sedagi neti vahendusel.
Palju etem on ise endale menüü koostada ja sobivatel hetkedel lasta hea maitsta. Ehk siis esmaspäeval Veep, neljapäeval Fargo, laupäeva hommikul Real Time with Bill Maher. Vahele ja peale raputada kuhjaga jalkat ja saab kõhu mõnusalt täis.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSaan siin sobivalt enda rumalat küsimust haipida. Pagan, kas keegi tõesti ei tea, kes on saate Mis?Kus?Millal? kaadritagune hääl? Uuriv ajakirjandus ehk aitab...AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Aílton Vaata postitustKuulan aeg-ajalt R2-st sellist saadet "Sinu saade" ja saatejuht Sven Maibaumi hääl sarnaneb Mis?Kus?Millal? saatejuhi häälega. Kinnitage või lükake ümber!
Kommentaar
-
Elu on liiga lühike järelvaatamiste jaoks.
Ja Genka esitused laulusaates selle show ka käima tõmbasid/ära päästsid. See ülejäänud lohisev laua taga istumine ja innukalt pea noogutamine on loomulikult kohati üsna piinlik vaatamine.
Igasugused teleseriaalid on Eesti telemaastikul vohama hakanud nagu vetikas keset rannahooaega. Mina ei pea ammu enam järge, kui tooks välja mõne helgema, siis see, kus Üllar Saaremäe karmi vanakooli menti mängib oli neist paljulubavaim. Kahjuks taas ühest osast kaugemale ei jõudnud."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustVarsti on tulemas TV8 või oli see Kanal 8, ülekanded rallidelt ja külauudiseid, mis sellest veel teada on?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Mul on mingi "vana" kineskoobiga telekas veel. Vist sai 2006a MM ajaks ostetud. Siis sai telekat vaadatud. Hetkel on ainuke regulaarne saade mida ma vaatan HommikuTV. Vaatan on ka liialdatud. Telekas lihtsalt käib, kui ma oma hommikusi tegevusi teen. Taustamüra vms. Sest midagi uut ja põnevat selles saates ei ole ega tule. Keegi teeb süüa, keegi mängib pilli, ühed samad uudised, keegi promob oma uut raamatut/albumit/näitust/kontserti jms.
Jupiti saab vaadatud Discoverit ja Historit väga harva mingit filmi suvalise kanali pealt. Õhtuti hilja napilt enne magama minemist.
Kui mu telekas peaks katki minema siis ma tõsiselt kaaluks kas osta uus või mitte. Kõike mida ma tahan vaadata saan ma kätte läbi neti. Ilma Omo või Dosia reklaamideta. Ma saan vaadata siis kui mulle sobib, mitte siis kui telekava ütleb. Ma saan vaadata kus ma tahan mitte ühes kindlas kohas. Ehk telekas kui selline oleks mu jaoks üks kallis? vidin mida ma hommikuste toimingute jaoks taustmüraks kasutan ja aeg ajalt tolmu pühin? Milleks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKui mu telekas peaks katki minema siis ma tõsiselt kaaluks kas osta uus või mitte. Kõike mida ma tahan vaadata saan ma kätte läbi neti. Ilma Omo või Dosia reklaamideta. Ma saan vaadata siis kui mulle sobib, mitte siis kui telekava ütleb. Ma saan vaadata kus ma tahan mitte ühes kindlas kohas.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKuigi Mis?Kus?Millal? finaal oli eriti jabur ning suht väsitav, siiski jäin täielikult rahule.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar