Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ülehindasin leiba. Lõikasin kaks viilu sinki ja arvasin, et need võtab enda kanda üks viil leiba, kuid tegelikuses oli tarvis kahe abi.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Peale 10km metsajooksu ja korraliku ÜKE´t, sõin ma likööri täidisega sokolaadi komme. :/
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
võtsin kunagi osa septembriseijoo kampaaniast (vist isegi kaks korda). edukalt. või noh, kui edukas see ikka oli, kui kaotasin kuu oma elust ja jäin ilmselt ilma võimalustest, mida enam kunagi ei tule. süüdistan orkutit. noored, ärge laske end sots(iaal)meediast mõjutada. kõik, mis joomata jääb, juuakse hiljem mitmekordselt tagasi. elu peab olema tasakaalus.
Kommentaar