320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Auhinnad aasta 2014

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #16
    Parim postitaja: Punkt.
    TOP 5 postitajad: Et ei tuleks iga aasta päris sada prossa samad nimed siia, siis jätab kõik vintsud ja eikad vahele ja proovib uusi. Punkt, Jasper, zelee, Mõnuagent007 (no joke), Marek_T –mees valdab sõnu, mõnus lugeda, isegi, kui sisuga alati ei nõustu.
    Suurim jobu: RdS. Pikka juttu ei vääri. See ‘sõnavahetus’, kus Marek_T kribas argumenteeritud ja mõnusalt sõnastatud eeposi ja sai vastuseks ‘ränträntränt,minemunniränt’ stiilis paska. Pärast seda hakkas see pidev linkide spämmimine ka pinda käima.
    TOP 5 jobud: jobudeks ei kutsu, aga budu, GoldenEagle, RdS, Amos, Ibanez ei paku üldiselt eriti midagi.
    Parim teema: WTP hiphopiteema.
    Nõmedaim teema: Pedeteema. Ühed vennad postitasid argumente, artikleid, fakte. Teised otsisid veidraid once in a million näiteid, millega siis eelnevat ära skruuuida või ignosid neid argumente, artikleid ja fakte ning postitasid ikka küsimusi stiilis: a mis siis kui mingid laamanikkujad ka suhet seaduslikuks tahavad lükata? Palju ärapanemist, mis laienes mujale foorumisse ja varjutas posu häid poste, mis teemasse tegelikult tehti. Ühtlasi kasutaks siin ka võimalust ja viskaks propsi tänapäeva Chelsea FC teema regularidele, kes, kuigi harva,postitavad vähemalt kraami, mis lugeda kõlbab ja ma ei pea seda teemat enam siin kategoorias nomineerima
    Nõmedaim postitus: Needsamad eelpool mainitud tumori lapsikused ja pedeteemast tekkinud ülefoorumiline jaur.
    Naljakaim postitus: Siin on nii, et kui märkmeid ei tee, siis meelde ei jää ka. Seega nomineerin lihtsalt ühe meelde jäänud Stoki needle’i: ’’Kuulsin, et Jeremy Clarkson on Chelsea fänn. Olin alati arvanud, et talle jalgpall ei meeldi. Tuleb välja, et mul oli õigus.’’
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: Paljud, aga mitte piisavalt, et nimeliselt välja peaks tooma.
    Kõige ropum postitaja: Uuu?
    Kõige intelligentsem postitaja: Ma siia siis mahutan need, kes TOP 5 puhul kohe meelde ei tulnud. H.M. Murdock ja rixxer nt. Härraste teemasid eriti lugeda ei viitsi, aga kui nime postitamas näen, siis ikka klikkan. Restecpah.
    Kõige optimistlikum postitaja: Ibanez.
    Kõige pessimistlikum postitaja: mcnamara?
    Kõige vaimukam postitaja: Mitte, et koomusk oleks eesmärk omaette, aga Stok ja Murdock ja Daz Booob on muigeid tekitanud
    Kõige iroonilisem postitaja: Tofoa. Ja ta ütles, et ma olen ‘tra taun’
    Kõige ägedam varikonto: Viimast sellist asja ei mäletagi oma foorumiaja jooksul. Need, mis praegu laineid löövad, on kusene pask ja ei vääri mainimist.
    Kõige fännim fänn: Punkt. Restecpah.
    Parim uustulnuk: plastic ’99 restecpah
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Jasperile ütleks tere. Ja laenutaks kassette ja cd-sid.
    Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

    Kommentaar


      #17
      Foorumi suurim heterofoob ja rahvavaenlane:
      esikoha hõivab võimsalt shokeeriva kapist välja tulekuga Tofoa. Ja kui seda üllatust sai veel kuidagi ette näha ja loomulikuks asjade käiguks pidada, siis kasutaja Jasperi avaldus on veel siiani jahmatav.

      Ülejäänud mainimist vajavad heterofoobid:

      $$$, 05ula, cbulls13, CD7, Ctulu, Dano, dnb, eika, El President, elevant, erxu, eston maravilha, futbolidipaul, Iceman, Ingmar, Jasper, jooseps, jyriöö, Kasepats-Pidur, Katk, Kenny's Heroes, Kurat, Lambimees, LeeRomeno, Linnupoja, lumivalgeke, Mataza, mazz, mcnamara, Meireles, mg, mihkel555, Mõnuagent 007, moya, noname, orbitaaljaam, Premium, rainis007, rauulo, Rebellion, rohelineKonn, Saarlane, SleepWalking, Stok, szandor, Teiresias, telekavaataja, tkkt, Udupasun, vello99, vtp, Wingback, wordprez, zelee, zip


      Foorumi suurimad kodumaa eest seisjad ja riigi pühade väärtuste kaitsjad. Positiivse arengusuuna hoidjad. Kasutajad, kelleta oleksime juba ammu kõik kohustuslikus korras seelikutes Vaido taustatantsjad. Suur tänu teile kõigile et olete julgenud oma kohust täita ja vastu astuda odavat populismi koguvatele, ekstreemselt kitsa silmaringiga 21 sajandi rahvavaenlastele! Kedagi esile ei too, sest peame võitlema võrdselt ühtsena selle uue popi vaimuhaige liikumise vastu! Jõudu ja jaksu ka tulevaks aastaks. Kergem ei saa kellegil olema!

      5'9, Amos, Aramis, atleticomadrid, ballack, boobek, Brick, bubbles, chac, duff_K, Ericc, Felipe, Fänn., Gallacher, Hughes, K Punkt, LeeMarx, N4pster, Nahkpea, PraS, rallikas, Ratnikov, shefield, Silver, Staadium, tarretis, vasjak


      Parim teema: Itaalia jalgpalli foorumi nurk. Lisaks vajaks mainimist Filmid, Seriaalid, ja Totsid,totsid,totsid,totsid. Viimast teemat on vaja arendada ja elus hoida. Nautige kuni veel lubatakse!

      Nõmedaim teema: Kõike nõmedam teema on sel aastal olnud Keda valiksid kui valimised homme toimuks?. Teema kuhu kogunes kokku suur hulk keskmiseid eesti valijaid ja kahjuks oli pilt äärmiselt kurb. Selle teema põhjal võiks öelda et hoolimata interneti olemasolust ja miljonitest muudest võimalustest ennast harida ja silmaringi avardada , leidub meie seas nii palju klappidega rumalaid, kes uhkusega raiuvad oma kitsast maailma vaadet ja on selle üle ka tohutult uhked. Oma maailma avada millegi uue ja ehk ka mõistlikuma jaoks on nendele kasutajatele vastumeelne, kuid samas nad väidavad et nad on kõige targemad ja väga ränkade dimplomitega pärjatud eliit intelligendid - väga ränk vastuolu iseendaga.
      Eriti ebameeldiv üllatus oli Mõnuagent 007 olematu maailmast arusaamine ja tõsine rumaluse üleküllus. Loodan tõesti et selliseid lauseid moodustab soccerneti kasutaja mitte päris inimene, sest vastasel juhul on tee põrgusse vägagi lühike ja kiire.

      Siia juurde sobib nagu rusikas ilma auku üks George Carlini intervjuu väljavõte ameerika kodanikest. Valdav osa teie eelistatud erakondadest on püüdnud ka meie kodumaad sellel samal suunal hoida. Ja nii olemegi jõudnud sinnamaani kus enam polegi vahet mis riigi rahvast jutt käib. Kahjuks või õnneks on see kõik puhas kuld ja tõde, harige, koolis teile sellest ei räägita!




      Parim postitus: Kõik postitused kus foorumikasutajad on andnud oma panuse meie riigi ja rahvuse säilimiseks ja normaalseks funktsioneerimiseks. Kevadiste valmiste ajal on teid vaja rohkem kui kunagi varem!

      Nõmedaim postitus: Kõik heterofoobsed ja võimuerakondi pooldavad/õigustavad postitused. Kõik te omast arust raskelt erudeeritud ja raamatuid lugenud imbetsillid. Elukool on täiesti nullilähedane, aga saamas leiate õiguse kogu rahva eest otsutama hakata? Pesuehtne egotsentriline kõnts! Taaskord loodan et enamus teist on lihtsalt ebaosavad trollid, vastasel juhul on teie seis küll lootusetult perses.

      Kõige parem troll: zaz . Kasutajaid kes sellele auhinnale kandideerida püüdsid jagus palju. Ühed läksid lihtsat teed ja külvasid kõik võimalikud teemad oma pasaga üle, teised langesid võrreldes eelenevate aastastega kvaliteedis. Samal ajal zaz irvitas pihku ja võttis võimsa esikoha. Teisena võiks aplausi teha ka cannuman-ile, kes tõstis oma taseme astme võrra kõrgemale. Loodan et jätkate uuel aastal uue hooga. Tugeva märgi olete maha pannud, loodetavasti jätkub auru et uuel aastal oma taset hoida.

      Kõige enam närvidele käiv postitaja: Pollitika teemas narko vestluses õitses oma erilise nõdrameelsusega kasutajanimi elx

      Kõige ropum postitaja: oma vulgaarsete ja isiklike solvangutega üleküllastunud heterofoobsetes sõnavõttudes läks täielikult üle igasuguse piiri Tofoa. Ei viitsi ise otsida, aga mingi kesköine ränt oli päris masendav. Loodame et uuel aastal oskab paremini oma sõnu valida ja suunata.

      Kõige intelligentsem postitaja: sel aastal jäid targema jutuga silma wordprez , Felipe, Staadium, cannuman ja kindlasti mitu kasutajat veel, kes praegu meelde ei tulnud.

      Kõige optimistlikum postitaja: ManU teema fännid. Nõnda raskel ajal ikka maailma tipus. Hämmastav! Keep it going!

      Kõige pessimistlikum postitaja: Ma nüüd nime ei mäleta, aga päris hirmus oli lugeda Arsenali fänne, kes tunnistasid ausalt et nad ei vaatagi oma klubi mänge ja see on au asi millega särada... karm , karm värk.

      Kõige seksikam postitaja: kuna sel aastal saab äkki veel viimane kord sellesse kategooriasse päris lihast ja luust naist valida, siis Tottibabe. Loodetavasti 2015 toob foorumisse naiskasutajaid juurde , mitte aga ei peaks leidma ennast olukorrast kus mul on foorumi poolt valikutesse antud ainult Elton John ja tema kasulapsed.

      Kõige ägedam varikonto: Ka see aasta on olnud erakordselt varikontode rikas. Aru ma ei mõista kus on mazz ja co silmad ja miks lastakse nii palju neid kontosid teha ja nendega mööda foorumit ringi roojata?! Lööge kurat kord majja!

      Kõige fännim fänn: selles kategoorias ei ole ma aegade algusest erilist muutust näinud. Aasta kurvem moment oli kui MMi võitis Saksamaa, ja emotsioonid olid täiesti olematud. Sellise jalgpalli "fänluse" vastu olen ma olnud eluaeg ja üritan seda kõikide olemasolevate vahenditega võimalikult palju välja juurutada. Elagem oma meeskondadele kaasa või ärge olge üldse olemas. Aasta fännim fänn olen mina ise, count , nomineerimist väärivad ka cannuman ja francesco. Rohkem fänlust mehed, rohkem fänlust!

      Keda igatsen? Sel aastal sai tõestust et F.Totti on päriselt ka olemas, väga asjalik ja hingega asja juures olev fänn, kuid kahjuks viimasel ajal foorumist kadunud või väga vähe postitanud. Loodan et leiad tee tagasi hundikarja juurde ja jätkame oma võidumarssi!

      Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Enamvähem samad nimed kes sai nimetatud ka Intelligentsete postiajate kategoorias. Lisaks veel siis hofnari. Uuel aastal üritan kindlasti kuskile kohale ilmuda.




      Kapist Välja 2014 - Tofoa & Lee Romeno. Selle aasta vaieldamatult kuumim paar. Kui nad on nõus kolmekaga, siis võtku oma sülekoer Saarlane ka kampa!


      Jan Uuspõllu Absurdihuumori preemia läheb sel aastal Uuu-le. Vahest on olnud tõesti kehva tuju, aga siis olen kogemata sattunud tema kirjatükke lugema ja ausalt oled mu päeva paremaks teinud. Aitäh sulle!


      Metsareimo Kakase Fallose eripreemia läheb tema ustavale sõdurile Tofoale


      Ema Teresa Hõbedase Rahutuvi preemia läheb kõikidele foorumlastele , kes on suutnud vältida isiklikke solvanguid ja jäänud viisakaks ja soliidseks ka kõige karmimates tingimustes. Tänud et hoiate seda foorumit inimliku ja sõbralikuna!


      Luciano Moggi Isikliku Parima Hobuse Silmklapid saavad kõik Juventuse fännid, kes siiani usuvad et nende saadud punktid ja autasud on kuidagi seotud ausa jalgpalliga.
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

      Kommentaar


        #18
        Ausaltöeldes lõpus väsisin kergelt ära, samas lünki tühjaks ka ei tahtnud jätta. Ehk täiendan veel selle paari nädala jooksul

        Parim postitaja: Ericbana - Intelligentne, grammatika korras, mitmed kvaliteetset mammutpostitust Saksamaa alamfoorumis ja mujal....

        TOP 5 postitajad:
        Punkt - kaabu maha. Esikohast lahutab vaid mitte väga suur universaalsus. Ehk siis Hispaania alamfoorumist kaugemale ei satu.
        Leeromeno - Koos rixxeri ja veel mõne üksikuga eraldub El Classico massist. Mitmekülgsete huvidega ja muidu korraliku tasemega
        Vincent -
        Mõnuagent
        ratnikov- ajab tihti närvi, aga kui näen avalehel viimase postitajana tema nime, siis kutsub klikkama.
        Suurim jobu:Rumori - Nähtavasti Flora fännide mõjul, aga muutus aasta teise poolega ülbitsevaks jobuks. Blogi on tal muidu vägev ja võibolla annan aasta jalgpalligeeniuse valimisel hoopis seal talle hääle. Foorumis see aga teda ei päästa

        TOP 5 jobud: Ibanez - lihtsalt frustreeriv
        Jaalo - sry nomineerimise pärast, aga noh tuleb siiski hääletamisel ka iseenda vastu aus olla.
        Linnupoja - Meenutab jubedalt seda Faceboogi legendi Kalju Shoko Jänkut vms
        ja noh.. väga rohkem ei lisakski siia. Reali/Barcelona/Lpooli noorte fännide seas on mul kasutajate nimede jätmisega raskusi hakkanud tekkima, niiet halastan neile
        Parim teema: Keda valiksite valimistel
        Nõmedaim teema: Spursi/Lpooli/Arsenali teemad - Meeskonnast tingituna ainult hala. Tõmbab endalgi tuju alla
        Parim postitus: Kõik reisikirjad. Kas siis ericbana või FcFloraforeveri poolt või kellegi muu.
        Nõmedaim postitus: Rdsi "ränt-ränt-ränt" Marek_T igati sisukale postitusele
        Naljakaim postitus: Mõnu filmiarvustused pöffi teemas
        Kõige parem troll ja kõige ägedam varikonto - panin need kokku ja noh, hääl läheb siis jaalole.
        Kõige trollim postitus: No ma ei tea. Varastan möla teemast:
        Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
        Oh jessus. Andke parem teada kui kusagil ajalehe vahel sihuke vana hea kaksiklehekülg ilmub, kus kõik mängud peale kantud. Selle saab siis ukse külge riputada ja ongi omatehtud äpp valmis.
        Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
        Kas sa kasutad kuivkäimlas Edasit vōi lepalehti?
        Kõige enam närvidele käiv postitaja: Rumori
        Kõige jäärapäisem postitaja: kesa
        Kõige ropum postitaja: count
        Kõige intelligentsem postitaja: vincent
        Kõige optimistlikum postitaja: enamus manku fänne (sh mina)
        Kõige pessimistlikum postitaja: marvollus
        Kõige vaimukam postitaja: siin on kandidaate jalaga segada, terve hulk itaaliasi, marv, wordprez ja kindlasti veel keegi
        Kõige iroonilisem postitaja: jasper
        Kõige seksikam postitaja:
        Kõige fännim fänn: romario ofc
        Parim uustulnuk: plastic
        Keda igatsen? fitti
        Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Ice
        Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? pole eriti kedagi siit kohanud, niiet jätan vastamata

        Kommentaar


          #19
          Parim postitaja: TOFOA. Napilt jäävad teist kohta jagama Cannuman, atleticomadrid ja Count
          Suurim jobu: TOFOA. Napilt jääb teiseks Mõnuagent 007, nii intelligentset ja teistest paremat inimest pole lihtsalt olemas! Ajuvaba.
          Väga ilmekalt võtab Mõnuagendi kokku see post(Õlle asemele pane ükskõik mis teema) :
          Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
          Käsitööõllega on nii, et enamasti on ta tavapärasest kallim ja ka haruldasem. Rariteetsema margi ostukorvi panemine peab aga näitama, kui avatud, erudeeritud ja vahest ka kõrgelt haritud on ostja. Ehk siis tähtis on kõigile kassasabas ja letijärtsus näidata, kui EDU vend ma ikka olen. Ja "tavalist" õltsi libistab ainult mingi mats võll kuuri all sierrat putitades.
          Parim teema: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...ia)&highlight=
          Nõmedaim teema:http://foorum.soccernet.ee/showthrea...14)&highlight=
          Parim postitus:
          Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
          Muutunud oled. That's all.
          Nõmedaim postitus:
          Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
          Ja nii see ka oli. Ma ei taha sulle halvasti öelda, aga kuna ma olen natukene joogine, siis ma võib-olla ütlen.
          Naljakaim postitus:
          Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
          Narko on paha.
          Kõige parem troll: TOFOA
          Kõige trollim postitus:
          Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
          Aga kas sa võtaksid selle ka lavale kaasa?
          Kõige enam närvidele käiv postitaja: TOFOA
          Kõige jäärapäisem postitaja: TOFOA
          Kõige ropum postitaja: TOFOA
          Kõige intelligentsem postitaja: TOFOA
          Kõige optimistlikum postitaja: TOFOA
          Kõige pessimistlikum postitaja: TOFOA
          Kõige vaimukam postitaja: TOFOA
          Kõige iroonilisem postitaja: TOFOA
          Kõige seksikam postitaja: TOFOA
          Kõige ägedam varikonto: TOFOA
          Kõige fännim fänn: TOFOA
          Keda igatsen? TOFOAT.
          Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? TOFOAGA
          Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? TOFOA!!!

          Häid jõule, Silver

          Eriauhinnad jagan ka välja. Hiljem.
          So self aware so full of shit

          Kommentaar


            #20
            Parim postitaja: ei hakka kedagi niiviisi tembeldama
            TOP 5 postitajad: Mõnu, macca, jyriöö, Punkt, LeeRomero (tegelt neid on palju, kõik ei tule meelde)
            Suurim jobu: marvellous - väsimatu internetisõdalane, kelle trollimine ei tule huumoripuudusest kohe üldse välja. try going out or summat
            TOP 5 jobud: marvellous, Felipe, Linnupoja, Ericc, FTorres (tegelt neid on veel rohkem, kõik ei tule meelde)
            Parim teema: Leeds United - kodune Liverpooli teema on kannatada saanud mõnede napisõnaliste tõttu ja tulemused ka ajupeerusid ei vähenda. Leeds vähemalt annnab head kino
            Nõmedaim teema: 'Keda valiksid, kui homme valimised toimuks?'
            Parim postitus:

            Nõmedaim postitus: Valige nende käest ära läinud vastuste seast kooselu teemast
            Kõige parem troll: Tofoa
            Kõige enam närvidele käiv postitaja: marvellous, kes muu
            Kõige intelligentsem postitaja: macca
            Kõige optimistlikum postitaja: Mõnu
            Kõige vaimukam postitaja: Daz Boob
            Kõige iroonilisem postitaja: Stok
            Kõige fännim fänn: Punkt
            Parim uustulnuk: JuriM - mitte aastanumbrit arvestades
            Keda igatsen? ütleks pigem, et Keda ei igatsenud oli budu

            Eriauhinnad:
            Erki Noole kirjanduspreemia läheb Felipele, Countile, shefieldile, Redmanile, Gallacher jne jne - ühesõnaga kõik vankumatud kodumaa kaitsjad, kes sel aastal tühja-tähja pärast pahaseks said.
            Aasta try-hard pika puuga Rumori
            Yolo-swag-peaceniggabro läheb wordprezile - ei tegelt kõige etem esindaja sellest plästikgängist ja jagab asja, aga tead küll mis mõtlen
            ★★★★★★

            Kommentaar


              #21
              Annan endapoolse hinnagu samuti. Pean siinkohal lisama, et loen suhteliselt piiratult seda foorumit ning kommenteerin seda, mis on põhiliselt silma jäänud.

              Parim postitaja: SoccerGoal. Kuigi tema madalamate liigade kohtumiste kokkuvõtetes esineb sageli liiga subjektiivseid hinnanguid, on see ilmselt parim asi, mida madalamate liigade analüüsimiseks tehakse. Jõudu tööle ka edaspidi.

              TOP 5 postitajad: (suvalises järjekorras) j6uluv4n4, zelee, LeeRomeno, ltrubetsky, bubbles
              Jätan jobud välja.
              Parim teema: Setanta Sports. Ilmselgelt näitab see, kui suur on siinsete inimeste huvi korralike spordi (jalka) kanalite vastu. Operatiivsus, millega infot edastati oli kohati väga hea. Super!
              Nõmedaim teema: Pole nagu otseselt ühtegi halba teemat. Samas liiga tihti hakatakse muud paska ajama teemades. See sageli rikub teema ära.
              Parim postitus: ja mitte seepärast, et see oli teistest peajagu üle, lihtsalt selliseid informatiivseid, kalkuleeritud inside postitusi foorumid vajavadki.
              Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
              Probleem on vaid ühes - pole raha ega inimesi. Pole raha paljudel madalamate liigade klubidel, pole raha ka kõrgemate liigade klubidel. Eriti annab see tunda väljaspool Tallinna. Huvi pärast ma koostasin 3.liiga klubi eelarve sellise printsiibiga, et midagi tasuta klubi ei saa, sõite palju, uusi mänguvorme vaja ja vaja üht-teist treeningute läbiviimiseks ja edasi tõusmiseks - tuli mul ca 7000 EUR. Koos osalustasuga. Pole väike summa ju arvesse võttes asjaolu, et mängijad peavad liikmetasu (10 EUR kuus) maksma - liikmemaksurahast saame ok osalustasu maksta ja 50% sõitudest juhul kui meil klubis on stabiilselt 15-17 mängijat. Kust võtta ülejaanud summa? See on suur probleem - ei räägi praegu Tallinnast - ühes linnas mingi käsipall/korvpall/liiterpall on suures aus ja teised alad sponsoritele huvi ei paku - niigi neid vähe neid sponsoreid. Aga kui peale sinu veel 2-4 jalkaklubi linnas ja sinu klubi mängib 2-4.liigas...... See selleks et loobutakse just nimelt raha ja inimeste nappuse tõttu - need kes Tallinna/üle lahe kolivad vajavad aega sisseelamiseks ja jalgpall pole nende jaoks just kõige primaarsem asi ja selline variant ka et mängija leiab endale uue klubi.

              Nüüd Transist ja üldse Ida-Viru jalkast paar sõna ka.
              Ega need klubid ei oska sponsoreid otsida ega hakkagi, sest sponsor tahab silma peal hoida mille/kelle peale raha klubi kulutab. Träänsi tulubaas: Euroopa Liiga raha, Narva LV toetus (summa päris kena oli sel aastal - nagu tuleb välja SDE päringust), paar väikest sponsorit sõprade hulgast (Fama, Rapid Security), UEFA toetus, klubi omaniku raha. Kokku siis 2 esimest allikat moodustasid ca 70% klubi eelarvest. Nüüd Euroopa Liiga raha ei laeku, linnal endal vesi ahjus - oletame et toetus kahaneb siis 2 korda, mingi osa jääb kindlasti aga see kindlasti pole enam nii suur nagu ennem. Sponsorite panused klubisse on ca 10-12% klubi eelarvest, omaniku osalus ca 15% eelmise aasta eelarvest, kuid kui firmal enam hästi ei lähe, paraku ei oska teada kuidas praegu Narva Transi AS'l läheb ja mida toob meile siis järgmine aasta nii poliitikas kui ka majanduses, siis kokku võttes klubi eelarve 2015a on ca 30-35% 2014a eelarvest. Kuna presidendi ambitsioonid on sellised et ta tahab mängida vaid tiitlile (no see on väga hea, et on ambitsioone!), aga klubil puudub igasugune normaalne noorte- ja klubisisene töö st pole normaalset spordidirektorit, peatreener on samal ajal ka mitme noortegrupi treener jne jne jne siis tekib küsimus, kust need mängijad võivad tulla kes oleksid konkurentsivõimelised? Pole selliseid kusagilt võtta - omad noored on nagu perspektiivikad ja samas no neid on taas nii vähe 3-4 inimest. 2015 aastal läheb karmimaks kogu see pull välismaalastega ning kui ei eksi et Transil saaks olla 5 välismaalast koosseisus siis nimekirjas peab kindlasti olema 20 oma mängijat - neid võtta pole kusagilt..... Mis ootab meeskonda 2015 aastal? Ja kas on mõtet üldse mängida - parem las tegelevad noortetööga - lapsi Transil on ca 200 nii et andku seal tuld.
              Sillamäe - taas on see ühe initsiatiivse inimese projekt - kuni sadamal läheb hästi või pigem öeldes mitte väga halvasti ja tiim mängib Euroopa Liigas, siis meeskond jääb meie vutimaastikule. Sillamäel on ka tähtis sotsiaalne funktsioon - pmst peale jalgpalli ja saalijalka pole selles linnas mingeid teisi meelelahutusi, aga samas pole klubis mingisugust noortetööd jne
              Järvel on siiski lootust (sorry sellise kalambuuri pärast), et tõuseb iseseisva klubina PL'sse - kui noored ei hakka sealt massiliselt lahkuma, aga oma äriplaan sel tiimil olemas - head mängijad lähevad sealt Sillamäele või nagu Kirill Davõdenko Levadiasse.... Škaleta on väga hea treener ja ettevõtlik inimene - tuult talle tiibadesse

              Loko, Irbis....... ei taha midagi rääkida....

              Seega mingit kammi pole - vaid objektiivseid põhjusi, miks meeskonnad loobuvad ja annavad edasipääsu teistele kes võib-olla pole hooaja lõpuks seda välja teeninud. Samas parem mängigu PL's parem Tarvas/Kuressaare/Tallinna Kalev/Santos kellel on visioon, toimiv noortesüsteem.....

              Lihtsalt elu näitab, et selliste Ida-Viru tüüpi klubide aeg hakkab ümber saama.
              Nõmedaim postitus: Kuna oli ühe trolli poolt vastatud minule, siis ehk võtsin liiga isiklikult.
              Algselt postitas GristoGiig Vaata postitust
              Pikk mõttetu jutt eimillestki, mida võib leida II liiga Ida/põhi alt. 29.10.2014
              Naljakaim postitus: Ma ütlen ausalt, selle video vaatamine pani mind valjult naerma. Ainuke kord, kui seda juhtus Soccerneti foorumit lugedes või uurides.
              Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
              https://www.youtube.com/watch?v=WyoeDL7AFr8

              Jah, Kalev on küll jube õlisats ning jumal tänatud, et neist lahti saab, aga see kaitsetöö vajab küll erilist märkimist. Väga meeldib Kalevi enda kasvandiku Johannes Kukebali (nr 15) ennastsalgav kaitsetöö.
              Kõige parem troll: Mitte keegi
              Kõige trollim postitus: -
              Kõige enam närvidele käiv postitaja: Mulle isiklikud niiväga inimesed närvidele ei käi. Kuigi meenub lauri432, kes käis Optibeti konkursil minu teemas vahepeal närvidele.
              Kõige jäärapäisem postitaja: Ma pakuks counti.
              Kõige ropum postitaja: Uuu
              Kõige intelligentsem postitaja: mcnamara
              Kõige optimistlikum postitaja: Mõnuagent 007
              Kõige pessimistlikum postitaja: keegi San Marino - Eesti teemast tund pärast mängu lõppu
              Kõige vaimukam postitaja: Tofoa (aga palun lugeda 0,5 punkti, vahepeal pingutab üle)
              Kõige iroonilisem postitaja: Mõnuagent 007
              Kõige seksikam postitaja: hindan avatare. Hofnaril on ok avatar praegu.
              Kõige ägedam varikonto: Nominatsioon, mis võiks foorumi tervist arvestades siit kaduda.
              Kõige fännim fänn: sajad inimesed siin foorumis
              Parim uustulnuk: .
              Keda igatsen? karl54 jagas häid kossutippe vahepeal. Lisaks football2u Lõuna-Ameerika jalgpalli blogi vajus soiku. Kahju.
              Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? -
              Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Pole otsest vajadust kedagi kohata.
              Instagram

              Twitter

              Eesti Lokomotiv Moskva fännid

              telekavaataja.blogabet.com

              Kommentaar


                #22
                Mõned auhinnad ka minu poolt:
                Klähviva külakoera auhind - Tofoa. Nagu küla krants, kes peab kõikide möödaminejate peale haukuma, jätaks mõne haugatuse tegemata, tunduks viisakam ja asjalikum.
                Raudbetooni auhind - hea püsiv kvaliteet, Mõnuagent, McNamara, Rein, fitti, Marek_T, orbitaaljaam, vincent, zaz, lorenzo, Silver
                Trakuinärviajabomapostitustega auhind - Rumoroid või mis iganes ta kasutajanimi ka poleks

                Positiivset äramärkimist vajavad veel tegelased nagu ericbana, kes kirjutab oma Freiburgi teemas väga hästi; rover hannoveri teemas; sanderos, petteri, kurat dortmundi teemas; brick, ibanez münchen bayernis; vincent, raitsu, murdock, juriM ManUs; Myrgel Kaljus; Nahkpea flooras; xrip Levadia teemas
                Kotitäie Sonja nimelist iiriskommi saavad Arsenali ja Liverpooli fännid, et Te jõud ei lõppeks.
                Säraküünal aasta 2014 eest läheb loomulikult kesale.
                Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

                Kommentaar


                  #23
                  Nüüd kui Fänniturniir selja taga jäänud,siis aeg ka enda poolt üks auhind anda,sest rohkem lihtsalt ei ole mõtet!

                  Aasta parimad: kõik need,kes oma asjalike ja need kes oma trollimisega foorumit elus hoiavad!

                  ei ole olemas paremaid,jobusi jne. on üks suur foorumlaste perekond!

                  Häid jõule!
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

                  Kommentaar


                    #24
                    Parim postitaja: eika. ja ma ju ei käi itaalia foorumis eriti, aga ikkagi on silma jäänud. nii hoida.
                    TOP 5 postitajad: jälle ei midagi uut ehk vana kuld ehk Jasper, jyriöö, Murdock, Martin, konn. teid on veel, aga kui mul kohe meelde ei tulnud, siis järelikult te ei kirjuta piisavalt palju või ei ole piisavalt ilusad inimesed.
                    Suurim jobu: foorumi ainuke tolgus, keda ma tõesti ei tahaks päriselus tunda (õnneks ei tunne ka) ehk PraS
                    TOP 5 jobud: pole iial aru saanud, milleks on vaja teha kuskile foorumisse konto selleks, et ainult iniseda ja ilkuda, nii et poleks ühte teist tonti olemas, oleks eelmisesse rubriiki läinud optiums. samas kategoorias on veel suht jõuliselt panustanud ka mingi Flora vapiga Jaan95 vms ja umbes samasugune tunne valdab, kui näen taas jaalo toodetud röga, sest "hea troll"? mismõttes? et tänu talle on sitta rohkem foorumis või? tõepoolest win ju. count, põhimõtteliselt samasse rubriiki, ja viiendaks on keegi Amos aasta lõpus oma tölplusega tugevalt pildile tõusnud.
                    Parim teema: sümboolselt kooseluvärk, sai pildi kõvasti selgemaks. ei mitte selles osas, kes on millegi poolt või vastu, aga kuidas ollakse võimelised oma seisukohta väljendama ja põhjendama. kohati esines just selles plaanis ebareaalses koguses ajupuudulikkust.
                    Parimad postitused: kaks seeriat.

                    Jasper fail:

                    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                    palju maci burks maksab? eine?
                    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                    tänks.
                    kus müüakse My Little Pony mänguasju? parim valik?
                    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
                    Sul 12 aastasega mingi säästudeit tulemas, et sellist infi uurid?
                    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                    küsimused pole omavahel seotud. pean minema 4.a. sünnipäevale.
                    Algselt postitas dareth Vaata postitust
                    selline ettekirjutus kingi osas või ise tulid taolise asja peale?
                    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                    tellimustöö. lisaks on mul pilt nendest, mis olemas(loe: pole soovituslik osta), et poes ikka korralikult süvasukelduda teemasse.
                    Algselt postitas Martin Vaata postitust
                    Saatsin Buzzfeedile idee uueks nimekirjaks: What is the most desperate thing you’ve done for sex?
                    Algselt postitas dareth Vaata postitust
                    mul on ka kodus nelja-aastane, aga lähenen kogu asjale natuke teise nurga alt
                    Algselt postitas Jasper Vaata postitust

                    Jasper win:

                    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                    Mingis teemas toimunud hipsterite ja peedijõuru põhjal tekkis küsimus, et kas veganpihvid alla tohivad neelata?
                    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                    ühtki looma ei vigastata selle filmi tegemisel ehk jah.
                    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                    No ma ei tea. Loomne produkt ikkagi.
                    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                    ma tean.
                    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                    Nõmedaim postitus: aeg-ajalt ilmnev sisutühi kägin selle üle, et Eesti koondises on liiga palju Vene nimedega kutte. palun minge metsavennaks, jüriböhmid.
                    Naljakaimad postitused: kaks "kas ma olen viieaastane..." lolli naeru momenti.

                    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                    Obafemi Martins on Euroopas tagasi

                    Mitusada Aafrika immigranti üritas täna hommikul korduvalt ületada Hispaania Melilla enklaavi Marokost eraldavat turvatara, Hispaania valitsuse teatel õnnestus 60 migrandil üle tara pääseda.


                    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                    Amos pärismaailma uurimas.

                    Kõige trollim postitus: lol'd.
                    Algselt postitas asdf Vaata postitust
                    Algselt postitas Arse0 Vaata postitust
                    6. TREPP B13 sektor 2/603
                    6. TREPP B13 sektor 7/630
                    6. TREPP, B12 Triobet sektor: 1/563
                    5. TREPP, B11 A. Le Coq Premium 1/479
                    5. TREPP, B11 A. Le Coq Premium 1/480
                    5. TREPP, B11 A. Le Coq Premium 1/501
                    5. TREPP, B11 A. Le Coq Premium 1/507
                    5. TREPP, B11 A. Le Coq Premium 1/510

                    60€ pilet. Piletid saadan PDF failina e-mailile, välja peate ise printima.
                    Piletid on tühistatud. Palun võta ühendust aadressil efa@jalgpall.ee, et müüa piletid tagasi originaalhinnaga.
                    Kõige vaimukam postitaja: Jasper
                    Kõige iroonilisem postitaja: Martin
                    Kõige seksikam postitaja: billy t. oidipus tervitab.
                    Parim uustulnuk: küll juba eelmisel aastal liitunud, aga puht nime eest saab selle CostaDelSolCampbell. napilt peab teise kohaga leppima kasutaja jobikukal.


                    kuldklaviatuur: Staadiumi -moment
                    Algselt postitas Staadium Vaata postitust
                    Siiski adminid võiks veidi rõhuda ka õigekirjale, sest kohati on see lausa solvav. Üks Joolo lause kubiseb lausa häbi väärselt kirjavigadest. Saan aru kui vahest tuleb näpuviga sisse, aga Joolo tekstides see lausa häirib...
                    Mõtetu kahe t-ga?
                    õõnesmees: Tofoa. mingi programm on siin meeleheitlikult töös ja postitusi aina lendab, aga jumala eest mina aru ei saa, mis selle kandev idee on. ilmselgelt mitte rumal, ilmselgelt mitte selline egomunn nagu sageli välja paistab, päriselus ilmselt väga normaalne inimene, aga sorri noh, täpselt selline maailmakuninga mulje on foorumikuvandi põhjal tekkinud, nagu MarekT siin ühe prick-duck võrdluse abil hiljuti tabavalt sõnastas.
                    iga-aastane Kuldne Ilukilp kõige juhmimale scouserile: FTorres. ainult lämin.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                    Kommentaar


                      #25
                      Jätan suure tõenäosusega tavaauhinnad rahule, kuid annaks Soccerneti saidi uudiste kommenteerijatele eriauhinnaks oma keldris vedeleva 90-ndate teise poole katkise Sanyo CD-pleieri nende kahe postituse eest:

                      Algselt postitas Rafael7
                      Kliima tõesti hea treenimiseks ning ka vigastusteoht seetõttu väiksem. Sealt hea APOEL-ile või Kreeka klubidele silma jääda.
                      Originaalse postituse au kuulub "Ratnikov"-ile, ma ei tea, kuidas sa mees, seda suudsid.

                      Algselt postitas heix
                      Tundub,et viimasel ajal on ilmunud siia kommenteerima inimesi kelle vaimses tervises hakkad kahtlema vöi inimesed kellele meeldib Küpros vöi Kreeka.See on tore! Soojad maad jne. Vöi APOELi fännid.Tore,kui nii kauge maal klubil on fänne külmas Eestis. Kuid kui tegemist on peast haigetega,siis pöörduge arsti poole.Noort pead annab veel ravida
                      LISAPUNKTID kindlasti nimevalikute eest(Raigost saab pedereix jne.)
                      et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

                      Kommentaar


                        #26
                        Parim postitaja: moya
                        TOP 5 postitajad: Liverpooli joped nagu Daz Booob, Marduk, mcnamara, Wingback, Crackerz, mjaasa
                        Suurim jobu: Jaalo
                        TOP 5 jobud: marvellous, Linnupoja, FTorres, PraS, budu
                        Parim teema: Ebaterve huumor
                        Nõmedaim teema:
                        Parim postitus:
                        Nõmedaim postitus:
                        Naljakaim postitus:
                        Kõige parem troll: Stok
                        Kõige trollim postitus:
                        Kõige enam närvidele käiv postitaja:
                        Kõige jäärapäisem postitaja: Foorumist kadunud Kivi, aga mälestus temast on endiselt väga tugev.
                        Kõige ropum postitaja: Uuu
                        Kõige intelligentsem postitaja: mcnamara + märkimist väärivad veel Mõnuagent 007, Telekavaataja, moya.
                        Kõige optimistlikum postitaja: Jose
                        Kõige pessimistlikum postitaja: vana toriseja mcnamara.
                        Kõige vaimukam postitaja: Count
                        Kõige iroonilisem postitaja: Tofoa
                        Kõige seksikam postitaja: Daz Booob
                        Kõige ägedam varikonto:
                        Kõige fännim fänn: Punkt
                        Parim uustulnuk:
                        Keda igatsen?
                        Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Kivi
                        Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?
                        Corner taken quickly...

                        Kommentaar


                          #27
                          Mingeid postitusi hui mäletan sellest aastat, aga postitajaid oskan vast ikka pärjata

                          Aasta postitaja: purjus orbitaaljaam - kui foorum üldiselt on läinud aasta-aastalt robustseks ärapanemise kohaks, siis on tore näha, et mõni düüd viitsib reede õhtuti jooki võtta ja meenutada foorumis oma elu top5 seiku või seda, et vengaboys või static-x olid oosomid bändid. nii hoida.

                          Aasta top 5 postitajad:
                          aasta eestijalgpallispets ehk marek t - sisukad positused, alati midagi öelda jne ehk igati kõva.
                          aasta võõrjalgpallispets ehk vincent - sisukad positused, alati midagi öelda jne ehk igati kõva.
                          aasta radikaalspets ehk nahkpea - ilmselgelt on mehe vaated minuga skaala erinevatel otstel, aga seda sümpaatsem, et mõni homo&võõrvihadüüd suudab oma vaateid väljendada sisukate täislausete ja argumenteeritud jutuga. lisaks muidugi ka pädev panus kõiges, mis seostub eesti jalgpalliga.
                          aasta offtopicspets ehk mõnuagent 007 - muusika, film, nba, poliitika `n shit teemas igati kõva.
                          aasta itaallane:
                          cannuman - jagab biiti küll.

                          Aasta jobu:
                          keskmine eesti meistriliiga postitaja - kurat võtaks, mehed, võtke end kokku. publikut pole, klubid huijavad publikunumbriga, mängupilt on pask, uus omamängijareegel on pask, ilm on pask, turvameeskond on pask, püro ei saa teha jne jne jne. nagu täiesti perses, miks te üldse käite siis mängudel? võib-olla ülehindan foorumit, aga ma ei kujuta ette, et miks peaks peale teie postituste lugemist mõni staadionil harva käiv inimene (nagu mina) või mitte üldse staadionil käiv inimene tahtma staadionitele tulla. kõik on ju nii perses. lisaks muidugi on hämmastav, kuidas suudetakse terve aasta jooksul rääkida siiani null sõna mängupildist või mängijatest. noh, lõppkokkuvõttes olete te ju mingil määral paarituhande foorumlase jaoks oma klubi visiitkaardid ja kui visiitkaardil on kirjas "kõik on perses", siis see on ikka üsna perses visiitkaart

                          Aasta top jobud a ka aasta skisofreenid: as roma fännid - itaalia jalgpallis on roma fännid nagu kari homoseksuaale, kes kiunuvad, kuidas kurjad heterod (loe: eelkõige juventus, natuke ka teised edukamad klubid) aastaid on homosid (loe: romat) taga kiusanud ja ajavad oma homoõigusi taga. ja siis homoteemas muutuvad mehed äkki heteroteks, kes homosid taga kiusavad. võiks nagu ära otsustada, et kas ollakse homode või heterode paadis.


                          Aasta parim troll: count
                          Kõige enam närvidele käivad postitajad: Barcelona fännid, seletada ei oska
                          Kõige jäärapäisem postitaja: count
                          Kõige ropum postitaja: count
                          Kõige intelligentsem postitaja: Martin
                          Kõige optimistlikum postitaja: dunno
                          Kõige pessimistlikum postitaja: kesa
                          Kõige vaimukam postitaja: mõnuagent 007
                          Kõige iroonilisem postitaja: Tofoa
                          Kõige seksikam postitaja: on meil üldse mõni naispostiaja foorumis? suht gay värk.
                          Kõige ägedam varikonto: dunno
                          Kõige fännim fänn: Punkt, suutis oma aja ära oodata
                          Parim uustulnuk: Ericc

                          Aasta paar: mõnuagent ja Chelsea mängud
                          Aasta korraldajaspets: cannuman - sisuliselt kõik koosistumised on cannu orgunnitud, kõva värk.
                          Aasta joogispets: Francesco
                          Aasta real-life-storytellerspets: Montag ja Balti jaama tunnel
                          Aasta multimeediaspets: Jasper
                          Keda igatsen? Kõrgetele kohtadele mängiva Milani Jasperit. Noh, kuidagi nüri on Roma "kõik teevad meile liiga" fännidega jageleda. Scudettovõitluses oleva Milaniga oli palju lõbusam.
                          Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? count eeldatavasti lõikaks mul veerand tunni möödudes selja tagant kõri läbi.
                          Keda ei laseks iial oma emaga ühte tuppa? Tanel
                          Foorumlane, keda lõpuks kohtasin ja düüd igati pädes: Maarek
                          Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? dunno

                          Kommentaar


                            #28
                            Mitme nimega nominatsioonides ei ole kasutajad pandud pingerea alusel ritta.

                            Parim postitaja: Ratnikov. Järjekordse nimevahetuse tagajärjel alustas ka sümpaatsema jutu ajamist. Meeldiv on tema informatiivsus ja "asja sees olemine".
                            TOP postitajad: ericbana, vincent , mjaasa , bubbles , cannuman&count , Mõnuagent
                            TOP jobu: Ibanez
                            Ibanezi stiilinäide:
                            Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
                            Julgeks arvata, et Allianz Arenale. "Ma ei lähe sinna kunagi" stiilis jutt, mida ta kunagi ajas/olla ajanud ei pärja. Pole kunagi jalgpallis pärjanud ja ei hakka ka pärjama. Mulli ajavad nad kõik, kui pakk lauale lüüakse, siis on alati "dream come true" üleminek aset leidnud.
                            Algselt postitas bubbles Vaata postitust
                            Mis asja see pärja/pärjanud/pärjama tähendab?
                            Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
                            Think mate. Think.
                            Algselt postitas vincent Vaata postitust
                            Mõtlesin ka. Eesti keeles "pädema" või soome keeles "pärjätä", ei oskagi nüüd ette kujutada, kumba sa tahtsid kasutada. Välja tuli igatahes mõlemal juhul valesti.
                            Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
                            Vägagi õigesti tuli välja, mu härra
                            Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                            Mitte sittagi ei tulnud Sul välja, kui mõtlesid sulaselget eesti keelt oma postituses kasutada.
                            Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
                            Klähvid siin jah?
                            Parim alafoorum: Meistri - ja esiliiga
                            Nõmedaim teema: Kooseluseaduse jauramine
                            Nõmedaim postitus: Spagletatojoosi postitused, kus ta on oma jutu eesti keelde tõlkinud guugle transleituriga. PS! Samas väga äge, et viitsib uurida ja kõmu toota.
                            Naljakaim postitus:
                            Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                            Sisuliselt sama, aga ju palju naljakam.
                            Kõige parem troll: zaz
                            Kõige jäärapäisem postitaja: Kooseluseaduse põhiposterid ja Tofoa videoporr http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1646435
                            Kõige ropum postitaja: jaalo (aga talle suvekatel õlut ei anna)
                            Kõige intelligentsemad postitajad: Marek T , LeeRomeno , ericbana , wordprez , zelee , plastic (vabandust, kui ei kribanud õigesti)
                            Kõige vaimukam postitaja: Count
                            Kõige seksikam postitaja: hofnar
                            Kõige haledam kontovari: Tottibabe
                            Kõige fännimad fännid: Punkt , petteri , ericbana , count , cannuman
                            Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Kurat


                            Aasta säravaim heatahtlik "käin kõigile närvidele, et kõigil oleks hea elada" Edgar Savisaare küttepuud saab endale kasutaja Tofoa!


                            Aasta sildistaja "Kärbsepeenis" haarab samuti viimasel ajal väga aktiivne olnud Tofoa!
                            Mina ütlen teile halvasti ja olen ebamoraalne, aga teie olete ka. Teie ütlete ka halvasti inimestele. Ja teie ka vihkate. Homosid vihkate. Ütlete, et ei vihka. Aga tegelikult vihkate.


                            Aasta parim ülevalt-alla lugemisõpetaja: Stok
                            Algselt postitas MNa Vaata postitust
                            Mnjah, striim vs televiisor. See on sama mis panna mosse ja porsce joonele, sama mis kõrvutada walterit käsitööõllega, sama mis lihast ja luust naine vs kumminaine jne jne jne. Arusaamatu
                            Algselt postitas Stok
                            striim televiisor
                            mosse porsche
                            walter käsitööõlu
                            lihast ja luust naine kumminaine
                            Ma vist striimin edaspidigi.
                            Aasta kasvataja: Bengt Gottfried Forselius 'e nimelise auhinna võtab see aasta endale Marek T
                            Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
                            Ma ei tea, ehk ma peaks siia ehk panema mõne silmipööritava meemikangelase gif-i või midagist, et stiilis ja teemas püsida, aga no las ta jääda. Misganes põhjusel sulle on jäänud mulje, et sul on mingi moraalne kohustus olla majakaks ja teenäitajaks kõigile eksinud pimedusega löödud homofoobidele, immigratsioonivastastele, antiantifašistidele ja muudele inimestele, kelle arvamus sinu omaga ei ühti, olgu too arvamus siis avaldet mistahes vormis või moel.

                            Ma muidugi tänan, et mulle arenemisvõimelisuse optsioon omistati, katsun sellega arenemisvõimeliselt ringi käia, aga ma olen omal tasasel moel aastate jooksul õppinud, et inimestega saab dispuutida ka neid sildistamata ja et igaühe arvamus ei ole automaatselt vale arvamus lihtsalt sellepärast, et minu arusaamine asjadest või maailmapealevaatamine on teistpidi kõver kui tol teisel mehel. Sa võid head asja jutlustada ja hea asja eest väljas olla (nagu sa ise siin läbi alkohoolsete pisarate teadustasid hiljuti), aga kui sa väljendud nagu prick, käitud nagu prick ja prääksud nagu duck, siis lõppkokkvõttes sa oledki prick. Yamman.
                            Rändkarikas: Martin Lutheri eripreemia "I have a Dream" läheb püüdlejale, kes proovib muuta foorumit paremaks paigaks ja kes on loodetavasti on ka teejuht eesti jalgpallist saadava elamuse uhkemaks muutmiseks järgmisel aastal: eika

                            Algselt postitas eika Vaata postitust
                            keskmine eesti meistriliiga postitaja - kurat võtaks, mehed, võtke end kokku. publikut pole, klubid huijavad publikunumbriga, mängupilt on pask, uus omamängijareegel on pask, ilm on pask, turvameeskond on pask, püro ei saa teha jne jne jne. nagu täiesti perses, miks te üldse käite siis mängudel? võib-olla ülehindan foorumit, aga ma ei kujuta ette, et miks peaks peale teie postituste lugemist mõni staadionil harva käiv inimene (nagu mina) või mitte üldse staadionil käiv inimene tahtma staadionitele tulla. kõik on ju nii perses. lisaks muidugi on hämmastav, kuidas suudetakse terve aasta jooksul rääkida siiani null sõna mängupildist või mängijatest. noh, lõppkokkuvõttes olete te ju mingil määral paarituhande foorumlase jaoks oma klubi visiitkaardid ja kui visiitkaardil on kirjas "kõik on perses", siis see on ikka üsna perses visiitkaart
                            sigpic

                            Kommentaar


                              #29
                              Algselt postitas vincent Vaata postitust
                              TOP 5 postitajad: jälle ei midagi uut ehk vana kuld ehk Jasper, jyriöö, Murdock, Martin, konn. teid on veel, aga kui mul kohe meelde ei tulnud, siis järelikult te ei kirjuta piisavalt palju või ei ole piisavalt ilusad inimesed.
                              täpsustan, et fitti palus ennast siia nimekirja lisada ja konna ära võtta, kuna esiteks konn ei kirjuta piisavalt palju ja teiseks evib ainult ühte lõuga, mis on teatavasti ebaesteetiline vaadata. tunnistan viga ja luban edaspidi selliseid eksimusi mitte teha.


                              PS - "evelin ilves vs inimeseks muteerunud reptiil" nimeline aasta parima paarikese auhind läks ka ennist meelest välja anda. selle saavad Mõnuagent007 ja PraS. tehke musi (must mesi, peske käsi).
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                              Kommentaar


                                #30
                                Parim postitaja: Punkt Ääretult informatiivne ning kuulub foorumlaste hulka, kes annavad reaalselt sellele keskkonnale iga postitusega midagi juurde. Tunnistan käsi südamel, et foorum on muutunud klubi uudistega kursis olemisel minu üheks põhikanaliks. Tulevaks aastaks jõudu ja kvaliteedi taseme säilimises ei ole mul kahtlust.
                                TOP 5 postitajad: Marek T - Samahästi võiks parim postitaja olla ka Marek, kuid "veri" on teatavasti paksem, kui vesi Intelligentsete postitajate probleem või kõrvalnäht, kuidas soovite, on tihtipuhku arrogants ja üleolevus. Siinpuhul võib nomineeritud postitaja ilmselt tuliseid arutelusi pidada nii külasepa, kui haritud juristiga, nii õppejõu, kui kõrvitsakaupmehega. Nagu mees mehe ja võrdne võrdsega. Lisaks ei puudu väga vajalik jalgpallipisik ja entusiasm.
                                cannuman - Tuntud tase ja positiivne järjekindlus mis avaldub igapäeva leivana itaalia teemades ja oli nähtav ka kurikuulsas off topicu homosõjas.
                                Lee Romeno - Päris täpselt ei tea miks aga näen tõusmas üheks potensiaalseks heaks postitajaks. Lubavaid hetki on olnud.
                                zelee - Muusikateemade üleval hoidmise eest.
                                Stok - Vist huumori eest.

                                Suurim jobu: Tofoa. Kangelasliku tolerandi maski taha varjus hoopis küüniline võltsmoralist, kes kostitas teisitimõtlejaid erinevate diagnooside, prognooside ja siltidega ent osutus täpselt sama jäärapäiseks oma tõe armastajaks, kui tema oponendid. "Minu sõna on kõige õigem tõde ja hävinegu kõik, kes julgevad arvata teisiti."
                                TOP 5 jobud: Vähe käite närvidele, vähe
                                Parim teema: Atletico de Madrid
                                Nõmedaim teema: Real Madrid
                                Parim postitus: Ei pea arvet.
                                Nõmedaim postitus: Reali avatariga skisofreenikud õigustamas sukeldumisi.
                                Naljakaim postitus: Kõige naljakam hetk oli see, kui kodanik Vassiljev sotsiaalmeedias oma nördimust ühe teatava saksa jalgpalluri kapist välja tuleku peale avaldas ja see paralleeleselt fesaris, foorumis ja mujalgi non stop vaidluseks levis. Mõnu : "Palun, palun lõpeta. Aitab küll, aitab juba." Tofu : " Issand. Issand, issand. Issand ma ei või ".
                                Kõige parem troll: -
                                Kõige trollim postitus: -
                                Kõige enam närvidele käiv postitaja: -
                                Kõige jäärapäisem postitaja: Rumori di spogou
                                Kõige ropum postitaja: Uuu majoonesinaljad.
                                Kõige intelligentsem postitaja: Punkt
                                Kõige optimistlikum postitaja: count. Kas vihmas või päikses aga vähemalt ei jää iialgi seletust, vabandust või lihtsalt pidurdamatut monoloogi võlgu.
                                Kõige pessimistlikum postitaja: count Loosen up selle Garcia verbaalse killimisega.
                                Kõige vaimukam postitaja: -
                                Kõige iroonilisem postitaja: Tänavu on siin kohanud ainult ülepingutatud versioone.
                                Kõige seksikam postitaja: Tottibabe. Ise näinud, hästi näinud.
                                Kõige ägedam varikonto: -
                                Kõige fännim fänn: Punkt
                                Keda igatsen? plekkpurk oma öiste mõtisklustega on kusagile kadunud ja AC Milani stagneerumine on pisut pildilt viinud Jasperi. Being a fan isnt about results, man!
                                Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Amos on liiga püsimatu veel ja liputab igaühele saba.
                                Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Lepin saatusega ja ootan huviga.
                                "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                                These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                                Kommentaar

                                Working...
                                X