Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Auhinnad aasta 2014

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Parim postitaja:
    TOP 5 postitajad: Marek T, neid on veel aga kõige parem neist.
    Suurim jobu: Rumori
    TOP 5 jobud: Rumori, Rumori, Rumori, Rumori, Rumori, Rumori, Rumori, Rumori, Rumori (ei anna seda tiitlit välja muidu aga kui mingi makaron tuleb õpetama kohalikke ja lisaks seletama kuidas Eesti ajakirjanikud lugusid peaks kirjutama...tehes ise üliolulisi faktivigu ja pastakast välja imetud lugusid esitama faktidena..........).
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: Rumori

Kommentaar

TOP 5 postitajad: Mõnu, vincent, Jasper, orbitaaljaam, eika - kõik inimesed, kes oskavad ratsionaalselt argumenteerida. Teemade spekter on lai, diletantlikud arvamusavaldused jätavad tegemata. Eeskujulikud foorumlased, neh.
      TOP 5 jobud: Ibanez, Gallagher, nahkpea, count, Felipe
      Parim teema: teatud off-topic teemad on muutunud läbust päris asjalikuks ja sealseid arvutusi võib enda kultuuriotsuste tegemisel täitsa arvestada - lugemine, film, dokfilm, sarjad, pikad artiklid on kõik hea sisuga teemad
      Parim postitus: Jasperi mänguülevaade
      Nõmedaim postitus: sallivuse ja vabaduste teemal on sõna võtnud palju idioote
      Naljakaim postitus: eika suveülevaade
      Kõige parem troll: jaalo on naljakas, Tofoa on muutunud ülepingutatuks. Eriti aasta lõpu eel.
      Kõige trollim postitus: mõni jaalo esimestest postitustest, kui paljud obvious trollist aru ei saanud
      Kõige enam närvidele käiv postitaja: Ratnikov on teab ja teeb palju, aga "kes teab, see teab" postituste liiga suur konsentratsioon on küll halb ajakirjandus. Või noh, huvi tekitamine ja siis teadmatusse jätmine käib tõesti närvidele
      Kõige jäärapäisem postitaja: Romario - iga jumala kord, kui ta mõne kehva mängu peale Kalju toetamisest loobuda lubab. Jeah!
      Kõige ropum postitaja: count
      Kõige intelligentsem postitaja: vincent
      Kõige optimistlikum postitaja: Ibanez, kes tegi aasta lõpu eel enesekindla sõnavõtu ja optimistina arvas, et kõik sellest aru said. Müsteerium pole seni lahenenud. Lisaks, Bayerni fänn peabki ju ometi enesekindel olema?
      Kõige pessimistlikum postitaja: kõik Liverpooli halajad
      Kõige vaimukam postitaja: Mõnu
      Kõige iroonilisem postitaja: eika ja tema stiilinäide
      Kõige seksikam postitaja: Tofoa on mõned postitused lasknud oma naisel teha?
      Kõige ägedam varikonto: jaalo
      Kõige fännim fänn: Tanel tahab Interiga samas rütmis hingata, aga Inter ei jõua tempole järele
      Parim uustulnuk: jaalo
      Keda igatsen? Diana
      Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Tofoa, sest ta läheb isegi paarisajameetrisel teekonnal maja äärde kusele
      Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Jasper suvekatele ei tulnud jätkuvalt

ERIAUHIND

Kuldne munn kõigile teile, kes te seda foorumit nii ülal peate kui ka sisu toodate. Aitäh!

Kommentaar

TOP 5 postitajad: Orbit@eluedetabelid, Uuu@Lazio, count@Roma, eika@ kõik peale Roma ja Juve asjade.
        Parim teema: homoteema, küttis kirgi ja suure kisa keskel oli 10% jagu ka tõsist arutelu. Tootis täie raha eest.
        Kõige enam närvidele käiv postitaja: tofoa, käsib endale neljasalmilises regivärsis vastata, lol.
        Kõige jäärapäisem postitaja: tofoa
        Kõige ropum postitaja: count foorumis, iceman jututoas
        Kõige pessimistlikum postitaja: Tanel, Uuu
        Kõige vaimukam postitaja: eika, dannar, iceman, Uuu, count
        Kõige fännim fänn: count
        Parim uustulnuk: Amos!
        Keda igatsen? F.Totti on vaikseks jäänud
        Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Amos, jookseb vaenlase poole üle
        Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? F.Totti, 2015 eesmärk. Uuu, majoneesiniiske unistus. Amos, Seti ja muud Romad ka muidugi vaataks üle.

Eriauhinnad:

Hullem kui telefonimüüja: Angelo oma Pirlo raamatuga

Aasta türa: tofoa kes kõik teemad sitta täis on lasknud. Nagu 14a neegerjalgpallur, kes on valgest poisist füüsiliselt parem ja siis hakkab asju ette kujutama. Jõudes meesteliigasse on ego suurem kui toodang ja peale kiunumise muud ei tule. Äärmiselt väsitav.

(Situ pihku) prillitoetus: Juventuse perele. Kastist väljas vead = kindel pennu. Kaitsega samal joonel ründaja = KINDEL suluseis jne. Kes tahab minge otsige Juve ja Roma teemast materjale.

Kasulik2014: dannar&Vince VSB teemas telekava postitamistega, Väravavaht&midfielder Jalka vaatamisest internetis, Setanta, väismaised TV pakkujad jms. Kiidan

Foorumlane keda oli tore kohata: Ericc, Francesco ja Montag. Väga pullid vennad

Totaalne muutumine: Iceman, beebilõust -> terrorist

Itaalia eksperdid: Eika&Tursk

MILF-Hunter2014: Tursk&tofoa

Kommentaar

Parim postitaja: ei oska ega taha ühte ega ainsat välja valida
          TOP 5 postitajad: Marek_T, Nahkpea, fitti, RoMaRio, Kasper
          Suurim jobu: Tofoa muidugi
          TOP 5 jobud: Tofoa, Rumori, Martin, McNamara
          Parim teema:Sponsorlus eesti jalgpallis (sellel aastal tehtud teema ja mitmeid asjalikke postitusi jagus ka) MMi teemadel oli samuti mõistlikku juttu suht palju ja jauramist vähe.
          Nõmedaim teema:
          Parim postitus:
          Nõmedaim postitus:
          Naljakaim postitus:
          Kõige parem troll:
          Kõige trollim postitus:
          Kõige enam närvidele käiv postitaja:Tofoa oma lõputute idiootlike vilkuvate piltidega
          Kõige jäärapäisem postitaja:kesa (heas mõttes)
          Kõige ropum postitaja:
          Kõige intelligentsem postitaja:
          Kõige optimistlikum postitaja:
          Kõige pessimistlikum postitaja:Mcnamara oma pideva halaga, kui kuri ja kole me ühiskond on.
          Kõige vaimukam postitaja:
          Kõige iroonilisem postitaja:
          Kõige seksikam postitaja:Karinam (googeldasin Karina Massalskaja - pole ju paha)
          Kõige ägedam varikonto:
          Kõige fännim fänn:
          Parim uustulnuklastic'99
          Keda igatsen? Kuivik Banaan (viimane postitus eelmise aasta augustis - aiaiaiai)
          Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Samad kes jobude listis
          Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?

Eeh, parima ja halvima postituse jaoks ning vahest mõne muu lahtri täitmiseks leiab aega ehk hiljem. Praegu ei jõua. Hõkk.

Kommentaar

TOP 5 postitajad: cannuman, eika (va ajutine crap Roma teemas), Mask, Punkt, zelee@EDM
            Suurim jobu: Tofoa
            Parim teema: AS Roma, mainimist väärib ka zelee EDM teema ja Green Day
            Nõmedaim teema: see kooselu värk, täis mõttetut lahmimist
            Kõige jäärapäisem postitaja: Angelo ja Barcelona fännid
            Kõige fännim fänn: Mask, hoiab ilusti ja huvitavalt Prantsusmaa teemat ja sellega seonduvat üleval

Eriauhinnad:
            Aasta foorumlane: cannuman - mängude vaatamiste korraldamine, Rooma reisi orgunnimine ja aktiivne tegutsemine foorumis. Respekt
            Aasta austraallane ja kõige lahedamate talvekinnaste omanik: Francesco
            Aasta teise poole mõttetuim postitaja: Tofoa, aasta esimest poolt ma ei mäleta
            Foorumlane, keda oli tore kohata: kõik mehed, kes sai ära nähtud, jätsid positiivse mulje

Kommentaar

Kategooriad:

TOP 5 postitajad: need, kes teevad Itaalia alafoorumist Itaalia alafoorumi
              Parim teema: Itaalia alafoorumist enim kõmu tekitavad teemad; Kooseluseadus
              Parim postitus: emotsionaalsed puhangud counti sulest
              Naljakaim postitus: counti repertuaar või jaalo konstantne trollimine
              Kõige parem troll: jaalo
              Kõige pessimistlikum postitaja: need kes Van Gaali ei usu ehk siin foorumis neid inimesi ei ole
              Kõige fännim fänn: moya, atletico poisid ja roma poisid
              Parim uustulnuk: jaalo
              Keda igatsen? fitti, kus sa oled? jannud hoiavad kokku ning ma tean, et su naine on kordades huvitavam kui see foorum, aga.. ärge hüljake mind/meid. P.S. fitti on mu lemmik raamatukujundaja NING mees näitas juba gümnaasiumis taset "1999 – Kool saab vormimütsi, kavandi autor 50. lennu vilistlane Jan Garšnek"
              Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Tanel, sest ta ilmselt on liiga purjus et vaikselt olla
              Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? COUNT COUNT COUNT

eriauhinnad

Dog penise auhinna saab Tofoa - paneb tihti tühja.
              Aasta inimese auhinna saab Tofoa - altruismi sümbol ise.
              Aasta uue tutvuse auhinna saab Tanel - kiidan seda inimest, minu nimekiri on tema heades kätes. koostöö edeneb, mina annan, tema võtab. nimesid.
              Aasta uued tuttavad on $$$, kõik kes suvekatel käisid ja Teiresias. P.S. väidetavalt jõin H.M. Murdocki noorema vennaga Hella pargis õlut. dannar ka, vnoh mõnuagent 007, kes sai oma veetlevat kohmetust enda töö juures mulle esitleda, veenev. Kiidan sind ka g-punkti ettekande eest, mis naised errorisse keerutasid. Arko tänab sind.

Kes on Soccerneti foorumi aasta inimene? Tofoa? ma usun et lühema soenguga poleks ta üldse nii veetlev, veenev ja romantik kui ta praegu on.

Täna sain teada, et Kasper oli kunagi B7 organisatsiooni korraldaja.

Mis on Jaan Tätte fenomen?
              slimm.ee

Kommentaar

Parim postitaja: Vincent
                TOP 5 postitajad: Vincent, ericbana, Mask, Nahkpea, Mõnuagent 007
                Suurim jobu: count
                TOP 5 jobud: count, Tofoa, Õhtulehe jalkatoimkond, JuriM, Rumori
                Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Kategooriad:

Parim postitaja: ikka eika. Et kui kirjutab jalgpalliteemasse, siis viskan pilgu peale.
                  TOP 5 postitajad: Martin, vincent, mcnamara, vello99, kenny's heroes
                  Suurim jobu: siin foorumis ongi üks jobu, aga eks ta teab, kes ta on.
                  Parim teema: mulle meeldivad inglismaa jalgpallis Arsenali, Liverpooli, Tottenhami ja ManU teemad. Just seepärast, et neil läheb pahatihti kehvasti ja siis on seal väga lahedat hädakisa. Muidu loen ainult off-topicut.
                  Nõmedaim teema: ma ei saa endiselt totside teemast aru. Ja Roma tüübid keeravad ka mingit imelikku joga kokku.
                  Kõige parem troll: Amos
                  Kõige enam närvidele käiv postitaja: mind kohati häirib, kui count hakkab arutelu asemel hüsteeritsema. aga üldiselt on ta kõvasti normaalsemaks muutunud ja block-listist sel aastal välja võetud.
                  Kõige jäärapäisem postitaja: mcnamara. sama nutt, samad asjad. aga muidu hakkan temaga kohati sama arvamust omama. ilmselt on vanus.
                  Kõige ropum postitaja: diana
                  Kõige intelligentsem postitaja: Iceman
                  Kõige optimistlikum postitaja: budu
                  Kõige pessimistlikum postitaja: fitti
                  Kõige vaimukam postitaja: eika
                  Kõige iroonilisem postitaja: mina
                  Kõige seksikam postitaja: PraS
                  Kõige fännim fänn: eem, mis see Brandoni konto oligi?
                  Parim uustulnuk: plastic'99
                  Keda igatsen? Kurt Cobaini
                  Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? mazziga.
                  Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? francesco. tundub normaalne inimene, aga mingil põhjusel peab minu vastu jubedat vimma. tahaks teada, et miks.

P.S. Parim postitus oli minu enda postitus vastusena diftongile, kui ma lõpuks bonnieri kätte sain. Kurat, kui magus.

Kommentaar

Hea aasta oli. Tõotab tulla veel parem. Seda kõike aga (paraku?) foorumiväliselt. Inimesed olid head ja ilusad, tehti palju head ja ilusat, oli palju häid ja ilusaid kohtumisi, palju häid ja ilusaid mänge. Foorumis sees... Ma ütleks, et läbi aegade kehvim aasta. Küllap paljuski tingit ühiskondlisist arenguist, milliste peegeldusi ja virvendusi netiheerosluse viljastavais tingimusis meelega või kogemata üle võimendatakse. Või ma ka ei tea, võib-olla oli lihtsalt selline silmade avanemise aasta, igal rindelõigul. Küllap võib märgiks lugeda sedagi, et mitmed varasemad tugevad kvalieet-core postitajad olid sel aastal kas päris vait või esinesid väga sporaadiliselt. Meistriliiga teemas oli sel aastal totaalne vaikus ja trend, kus sisulisi postitusi jääb üha vähemaks, näikse olevat süvenev. Ometi oli möödunud aasta Meistriliigas vist üks tormilisemaid ja põnevamaid. Õnneks saab siit edasi vaid paremaks minna.

Parimad postitajad suvalises järjekorras:
                    - Nahkpea. Mina ei tea, kas seda meest on võimalik ka nii endast välja viia, et ta labaseks muutuks, näinud ma seda veel igatahes ei ole. Postitab siis, kui midagi öelda on, kodumaisest jalgpallist teab kordades rohkem kui ükskõik milline "nelikend-postitust-päevas" foorumikunn. Reveranssiväärt džentelmen, silmaring lai ja lips alati sirgelt ees.
                    - LeeRomeno. Ma ei ole temaga alati nõus, õieti olen ma seda kaunis harva, aga mulle meeldivad intelligentsed inimesed, kel puudub vajadus oma intellektuaalset üleolekut patroniseerival kombel demonstreerida. Sa võid olla tark inimene väga aruka maailmapildiga, aga kui sa oled sealjuures munn, siis sa ei ole mitte tark munn, vaid lihtsalt munn. LeeRomeno teab seda.
                    - Romario. Mulle on seni arusaamatu, kuidas on võimalik, et see mees ei ole oma lemmikklubis mingil juhtival-administratiivsel kohal. See on karjuv intellekti ja pühendumuse raiskamine, et ta peab oma teadmisi ja vaimu raiskama vaid (tõsi küll, keskmisest ülikõvasti sisukamate) foorumipostituste peale, selle asemel, et see mindpower reaalses elus implementeerida.
                    - Priity. Ilmselt ja õnneks on tal päriselu, erinevalt häirivalt suurest osast foorumikeisritest, aga minu möödunud aasta parima postitaja laureaat on mind sel aastal veidi kuivale jätnud. Sellest hoolimata ja seda enam imen käsnana endasse tema äärmiselt sisutihedat infot Poola liigast.

Aasta ebameeldivad postitajad suvalises järjekorras. Käsitletagu neid jobudena, kui tahetakse.
                    - Tofoa. Get a fucking grip, noormees. Ma pean tunnistama, et sa ärritad mind ilmselt esmajoones seetõttu, et sa meenutad mulle gümnaasiumijärgset mind ennast: ropu suuga know-it-all, igas pulmas peig ja matusel kadunuke, sildimasin käes, mustvalge elu peopesal. Õnneks on sul päriselu nuusutamine alles ees ja seega lootus, et sust asja saab, veel täiesti olemas. Mõtle lihtsalt enne, kui ütled ja igal teisel korral võid rahulikult jätta postitamata. Samuti ei teeks paha oma tolerantsivaimustust ka ise - seda just arvamuse paljususe osas - päriselus praktiseerida. Idealism on tore, aga sina seisad ühe jalaga ühel pool idealismi piiri, teine jalg juba teispool maha pandud, kus on fanatismi valitsusala. Pead võitlust kogu maailma kurjaga, endal pea pilvedes. Seda sa aga ei adu, et kuna su pea sääl pilvedes, siis nood sääl all, kellega sa võitled, näevad sinust ainult su perset. Paha haisuga maailma ei paranda.
                    Rumori - ei hakka pikemalt siin peatuma, sest, noh, klassikud on rääkinud: jobud olen ja jobud jään. Palju jõudu edaspidiseks ebavõrdseks võitluseks lollide lugejate, varganägudest ajakirjanike, provintslike eestlaste ja muidu kiuslike inimeste vastu. Ei mõisteta veel su tõelist väärtust, sa precious bird. Aga veel veidi rohkem faktieksimusi, valesid, persest välja imetud skandaalikesi, igasuguse kriitika tõrjumist isiklike rünnakutega ja peale seda sotsiaalmeedias märtri mängimist - ja küllap see asi paraneb, ükskord saab see matsirahvas su väärtust tundma!

Parim postitaja: Plastic'99.
                    Ma ei tea, kust see härra tuli ja kuhu ta teel on, aga homosõjas oli tema see, kes astus lavale keset väitlusmeistreid ja muidu kõrgklassi ja ühe postitusega ruumi piinliku vaikuse tõi, pannes suud kinni mõlemal üle piiride läinud osapoolel. Vaimustav, täielik meistriklass. Elegantne!

See oli minu viimane postitus siin foorumis. Oli tore. Kel vaja, see teab, kust mind leida. Head uut aastat kõigile!

Kommentaar

Parim postitaja: eika
                      TOP 5 postitajad: dannar, Jasper, vincent, fitti
                      Suurim jobu:
                      TOP 5 jobud:
                      Parim teema: AC Milan
                      Nõmedaim teema: Lubadused aastaks bläbläblä
                      Parim postitus: eika serie a hooajaeelsed ülevaated
                      Nõmedaim postitus:
                      Naljakaim postitus:
                      Kõige parem troll: jaalo
                      Kõige trollim postitus: mida iganes jaalolt Messi suunas
                      Kõige enam närvidele käiv postitaja: tofoa
                      Kõige jäärapäisem postitaja:
                      Kõige ropum postitaja:
                      Kõige intelligentsem postitaja: dannar
                      Kõige optimistlikum postitaja:
                      Kõige pessimistlikum postitaja:
                      Kõige vaimukam postitaja:
                      Kõige iroonilisem postitaja:
                      Kõige seksikam postitaja: tottibabe (nägijate kinnitustele põhinedes)
                      Kõige ägedam varikonto: kuivikBanaan
                      Kõige fännim fänn: count
                      Parim uustulnuk: Ericc
                      Keda igatsen? rohelinekonn
                      Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele?
                      Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Dannar, hofnar

"Külalislahkuse" eripreemia cannumanile pideva võõrustamise ja mängude ühisvaatamise eest
                      "Hellmansi majoneesi" eripreemia Uuu-le
                      "Tere tulemast tagasi" preemia Jasperile selle eest, et ta end üle pika aja mänguvaatamisele viitsis vedada.

-e- uusaastasoov. Loodetavasti saab Tofoa kiiresti suurima postituste arvuga kasutajaks. Ehk rahuneb siis maha ning kaob ära.

Kommentaar

Alustuseks tahaksin öelda, et kuuldused foorumi peatsest surmast on tugevasti liialdatud. Võtsin augustis eesmärgiks lugeda läbi kõik edasised postitused aastal 2014 ja üldiselt see ka õnnestus (kui Inglismaa alamfoorum välja arvata) ning pilt on oluliselt parem kui võinuks karta. Ei mäletagi varasematest aastatest nii tuliseid debatte nagu olid kooseluseaduse või poliitika teemal, ja mõnusalt sügavuti mindi veel nii mõneski küsimuses. Lugemist jagub, nalja jagub, fänlust jagub, asjalikke foorumlasi jagub ja esile tõusid ka mõned uustulnukad, kes tõesti foorumile tublisti juurde annavad.

Muidugi võiks kvaliteeti palju rohkem olla, aga kui osade dinosauruste äravajumine kõrvale jätta, siis minu silmis läks aasta teise poole jooksul üldpilt isegi paremaks. Sealhulgas ka paljukritiseeritud Eesti teemades. Kuigi ma kirjutan eika sõnavõtule siin teemas üldiselt alla, siis MarekT hävitava hinnanguga küll nõustuda ei saa. Meistriliiga teemad vääriks loomulikult palju rohkem sisukaid postitusi, aga seis ei ole kaugeltki lootusetu, hiljutine trend näib mulle hoopis positiivsena.

Ühesõnaga olen ma vahelduseks optimistlik. Sotsiaalmeedia järsk pealetung mõjus kõikjal foorumitele raskelt, kuid äkki tuleb see kokkuvõttes isegi kasuks. Pealiskaudset pasundamist otsivad tegelased saavad feissbukkides ja tvitterites oma infonälja ja tähelepanuvajaduse rahuldatud, pinnale jäävad asjatundlikumat suhtluspinda otsivad tegelased.

Lõppkokkuvõttes on kvaliteeti täpselt nii palju kui me seda ise toodame. Jah, Marek_T, see oli sinule.

TOP 5 postitajad: eika, Marek_T, Romario, vincent, Punkt
                        Tahaks jagada veel palju äramärkimisi, aga iga nime kohta ununeb kaks olulist nime ära, nii et las jääda viis.
                        TOP 5 jobud: las jääda.
                        Parim teema: Top 10 filmi - otsast otsani kulda täis
                        Parim postitus:
                        Algselt postitas eika Vaata postitust
                        Aasta jobu: keskmine eesti meistriliiga postitaja - kurat võtaks, mehed, võtke end kokku. publikut pole, klubid huijavad publikunumbriga, mängupilt on pask, uus omamängijareegel on pask, ilm on pask, turvameeskond on pask, püro ei saa teha jne jne jne. nagu täiesti perses, miks te üldse käite siis mängudel? võib-olla ülehindan foorumit, aga ma ei kujuta ette, et miks peaks peale teie postituste lugemist mõni staadionil harva käiv inimene (nagu mina) või mitte üldse staadionil käiv inimene tahtma staadionitele tulla. kõik on ju nii perses. lisaks muidugi on hämmastav, kuidas suudetakse terve aasta jooksul rääkida siiani null sõna mängupildist või mängijatest. noh, lõppkokkuvõttes olete te ju mingil määral paarituhande foorumlase jaoks oma klubi visiitkaardid ja kui visiitkaardil on kirjas "kõik on perses", siis see on ikka üsna perses visiitkaart
                        Naljakaim postitus: mikker kurku kinni by Mõnu
                        Kõige parem troll: trollid ei ole head
                        Kõige enam närvidele käiv postitaja: Rumori - mul ei ole tema vastu üldiselt midagi, aga kui loed tervet foorumit ja ei saa ignore listi kasutada, siis on ohtrad lingid teinekord ikka tüütud küll
                        Kõige jäärapäisem postitaja: mcnamara - ikka tore, kui elus on püsiväärtusi
                        Kõige ropum postitaja: Uuu
                        Kõige intelligentsem postitaja: vincent - kus möla näed laita, tuleb vince ja paneb asjad paika
                        Kõige optimistlikum postitaja: budu
                        Kõige pessimistlikum postitaja: Shparkz - eika tsitaadile tagasi mõeldes tahaks veel paljudele koduliiga fännidele rohkem päikest soovitada, muidu viib südameatakk need vähesedki hullud liiga noorelt minema
                        Kõige vaimukam postitaja: Mõnuagent
                        Kõige iroonilisem postitaja: Tofoa
                        Kõige seksikam postitaja: billyt - the last woman standing (a sa olid alati number üks, ennist olnuks lihtsalt mühaklik ühte välja tuua )
                        Kõige ägedam varikonto: varikontod ei ole ägedad
                        Kõige fännim fänn: SoccerGoal oma ebainimliku panusega madalamate liigade teemadesse
                        Parim uustulnuk: Plastic'99 - tuli nägi võitis
                        Keda igatsen? Jyrka - kõikide trollide ema
                        Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Amos vahetaks ilmselt kiiresti poolt
                        Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? vaikiv mees on selline omapärane kuju, kes ilmutab end aegajalt, et jagada kasulikku informatsiooni, ja kaob siis jälle jäljetult, tõstmata oma isiksust ega ego kunagi esile

Ilusat uut aastat kõigile.
                        Last edited by mazz; 05.01.15, 02:43.

Kommentaar

Loe ja saa teada, mis foorumis tegelikult toimub!
                          Kuna peavalu on nii kõva, et voodist ei suuda tõusta ja isegi onaneerimine oleks liiast, siis olgu see aeg enda mitte millelgi põhineva arvamuse ja kibestumise välja elamiseks. Või noh, konkreetsemalt põhineb see siiski Eesti jalgpalli ja kohatise off topicu külastamisel.

Parim postitaja:Ratnikov. Mitmeid tema postitusi lugedes olen pidanud taustamuusika pausile panema, et naudinguga süveneda. Nagu nt sissevaade Ida-Virumaa jalgpallielusse. Mees, kes ilma liigse sitata pakub tõesti lugemisväärset infot.

TOP 5 postitajad: need mehed/(naised) ei jää tegelikult üldse eelnevalt mainitust maha. Korralikult esitataud jutt, mille lugemisele kulutatud aega ei hakka pärast taga leinama. kesa - üks väheseid inimesi, kes reaalselt tajub neid asju. Ja teadmised on ka kaasas. Kiitus, teed tubli tööd! Marek_T - ebamugav on teda mitte parimaks nomineerida. Gallacher ; mg - tundub norm Tartu eluvend, kellele ma olen tõenäoliselt mingitel mõttetalgutel õlut pähe valanud. Ja JK Vedelik on ka austusväärne algatus. vaikiv mees - muidu jube hea vend.

Suurim jobu: Jah, justkui kõige keerulisem valik. Sest kui eelnevalt pärjatute sõnavõtud välja jätta, siis on minu jaoks suurim foorumist saadav rõõm teadmine, et ma ei pea selliste värdjatega enda igapäevast aega ja ruumi jagama. Kohati viskab ikka täiesti punasesse. Ometi tõuseb kõigist eredalt esile PraS. Täiesti ebareaalne. Minu silmis pole vist ükski inimene endale rasvasemat miinusmärki teeninud kui see nähtus. Kutseri ja Toobali laps.

TOP 5 jobud: inthestone, kellele on lihtsalt vähe antud. Omamoodi on see isegi kurb. Kusjuures tahan rõhutada, et tulemus on ometi hullem kui näiteks kaitzi puhul, kes on ka ju täiesti sooda vend. Põhimõtteliselt seisan ma igasuguse lollide diskrimineerimise vastu, aga kui see mõistuse puudujääk täita aktiivse tölplusega, siis on väha sitem.
                          Sekundiks mõtlema jäädes on traagiline, et ma ei nomineerinud eelmise punkti all counti. See on iseenesest kurb näide sellest, kuidas me igapävaselt lihtsalt värdjaliku käitumisega lepime ja sellega kohandume. Alustuseks šokeerib, siis tüütab ja lõpuks lihtsalt harjud. Tegelikult peaks sellise tšortluse vastu seisma iga päev ja iga minut.

Nõmedaim teema: see kuradi kooselu pask. Uskumatu hoorjäägrite kokkututek.

Nõmedaim postitus: kõik, mida PraS on kunagi kirjutanud ja tulevikus kirjutab.

Naljakaim postitus: nali on väga haruldane toode.

Kõige parem troll: tõele au andes(värdjas väljend) ei saa ma siiani täpselt aru, mida see mõiste tähendab. Sest selle täpse definitsiooni alla mahuvad ju ikka väga vähesed. Enamasti loetakse trolliks ka lihtsalt Raul Rahniku stiilis verbaalsed peeretused.

Kõige enam närvidele käiv postitaja: Tofoa. Ei ole loll ja ei ole munn, aga lihtsalt tunneb ennast liiga mugavalt. Radikaalse Stoki kombel ei hakka ju ignoreeritavate listi ka panema, sest ta on küll tõestanud, et oskab midagi head ka pakkuda. Aga miskipärast teeb seda väga harva.

Kõige ropum postitaja: PraS. Iga tema hingetõmme on roppus.

Kõige intelligentsem postitaja: pooldebilikuna ei tunne ma kahjuks intelligentsust ära.

Kõige optimistlikum postitaja: minu jaoks tundmatu mõiste. Lolluse sünonüüm.

Keda igatsen? Tegelikult ma ei tea, äkki ta veel tegutseb ja lihtsalt mina pole enam neid teemasid külastanud, aga huviga sai loetud Blue Rocki postitusi. Justkui selline etalonesinemine. Tuli ja pakkus. Ei tüüdanud mitte kedagi kottiva isikliku arvamusega. Jube hea. Aa, ja vana hea retuzõ. Hea jutuga vana. Tema huumori kvaliteedimärgiks oli juba see, et kohalik pööbel ei saanud kunagi millestki aru ja hakkas maaka moodi lällama. Leemet Jobikõrva ei igatse. Tao pihku.

Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Ei taha kedagi, aitäh.
                          sigpic

Kommentaar

Pole see aasta nii aktiivne olnud kui varasemalt, seega pikemalt heietama ei hakka. Esimesena meenuvad nimed, kelle postitused on alati huvipakkuvad ja mõned valitud kategooriad lisaks. Tublisid on muidugi veel ja veel.

TOP 5 postitajad: Vincent, Mõnuagent 007, Ratnikov, Nahkpea, Marek_T
                            Tunnustust väärivad kindlasti ka: dareth, Romario ja mortan. Viimaselt ootaks rohkem postitusi.
                            Kõige enam närvidele käiv postitaja: Rumori. Isiklikult tema vastu midagi ei ole, aga kahjuks paraku järgneb tema postitustele pea alati mingi mõttetu joga.
                            Nõmedaim teema: Kooselu ja mida kõike veel. Tundub olevat lappesse läinud teema, mida pole vaevunud üle 2 minuti lugema.
                            Parim postitus: Eika ja "Perses visiitkaardid". Tõenäoliselt isegi patune olnud, mõtlemiskoht. Ning meeldis ka Mazzi mõte, et lõppkokkuvõttes on (foorumis) kvaliteeti täpselt nii palju kui me seda ise toodame.
                            Kõige fännim fänn: RaitR, teist nii kõva venda ei tea. Kahjuks postitab oma emotsioonidest pakatavaid mahlakaid mängukokkuvõtteid harva.
                            Parim uustulnuk: Ratnikovi ma ei tea mitmes tulemine ja nimevahetus, aga see uus ürp paistab sobivat. Aktiivseid uustulnukaid võiks aga rohkem olla, konkurents hõre.

Kommentaar

Parim postitaja: eika
                              TOP 5 postitajad: Mask, priity, Midfielder, Punkt, Ratnikov
                              Kui need kasutajad midagi psotitavad, siis reeglina vaatan ikka üle, mis nad räägivad.
                              Suurim jobu: Love no hate

Parim teema: Juventus
                              Nõmedaim teema: Roma
                              Parim postitus: eika serie a eelvaated
                              Nõmedaim postitus: Ma arvan, et nende postid, kes olid tulihingelised kooseluseaduse vastaste vulgaarsemad postid.
                              Naljakaim postitus: Jasperi ja mcdonaldsi ja väikese tüdruku postid.
                              Kõige parem troll: cannuman
                              Kõige trollim postitus:
                              Kõige enam närvidele käiv postitaja: jõuluvana
                              Kõige jäärapäisem postitaja: kahtelmata Rumori jms
                              Kõige intelligentsem postitaja: eika
                              Kõige optimistlikum postitaja: Mask
                              Kõige pessimistlikum postitaja:
                              Kõige vaimukam postitaja: eika
                              Kõige iroonilisem postitaja: cannuman
                              Kõige seksikam postitaja: Kui arvestada kasutaja pilte, mis ta postitanud on nt totside teemas, siis kindlasti hofnar. Muidu karinam vms
                              Kõige ägedam varikonto: pole läbi ammustanud veel neid ägedaid varikontosi. Debiilike (jaalo jms) ei arvesta
                              Kõige fännim fänn:
                              Parim uustulnuk: Ratnikov
                              Keda igatsen? Kaspari aafrika poste
                              Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Amos, vahetab tihti poolt.
                              Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? hofnar vist
                              Ela ja tunne, et elad
                              see on kõige lihtsam
                              filosoofia, mis toimib
                              sule silmad ära vaata
                              tagasi, hinga sügavalt ja
                              hüppa üle iseenda varju
                              tule koos minuga.

Kommentaar

Parim postitaja: vincent. vankumatult. fenomenaalne sooritus. aitähh.
                                TOP 5 postitajad: fitti, vaikiv mees, mcnamara, atleticomadrid, konn. olgugi, et nimistu esimene ja viimane käivad siin harvemini kui jürgen ligi litsaris. aga no kvaliteet-kvantiteet, eksole.
                                TOP 5 jobud: grupiauhind roma ja arse poistele. ühtedele meeldib teravat panna ja vahel on tõesti naljakas, aga tihti on liiga palju settimata pingeid. arse poisid - nagu tihti ka välja toodud - lähevad iga teise teravama ütluse peale käima nagu keegi oleks nende ema ja/või õde vastutahtsi võtnud. nimesid nimetamata, need kes end puudutatuna tundsid peavadki seda olema.
                                Naljakaim postitus: fitti iga post. aitähh.
                                Kõige parem troll: kurat. enam ei teagi. tofo, count, marv nagu olid, aga eeltoodud põhjustel ei saa neid nimetada, aga kui mõnu007 trollib, siis on naljakas küll.
                                Kõige trollim postitus: mõnu ja lepalehed.

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                                Oh jessus. Andke parem teada kui kusagil ajalehe vahel sihuke vana hea kaksiklehekülg ilmub, kus kõik mängud peale kantud. Selle saab siis ukse külge riputada ja ongi omatehtud äpp valmis.
                                Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                                Kas sa kasutad kuivkäimlas Edasit vōi lepalehti?
                                Kõige intelligentsem postitaja: mcnamara
                                Kõige optimistlikum postitaja: mõnu
                                Kõige vaimukam postitaja: fitti
                                Kõige iroonilisem postitaja: fitti
                                Kõige seksikam postitaja: see auhind tuleb aastast aastasse ühte perre. fitti.
                                Keda igatsen?: estonit
                                Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? count ja cannu

Keisri Uus Eripruul ehk fiktiivõlu ja -tänukiri headele poistele ja tüdrukutele, kes samuti mainimist väärivad: jyriöö, sell, martin, teravamad 'pooli poisid, kolmasgrupp, eika, bubbles, leeromero, rixxer, meintz, jank, raits, mister.

J.Ligi Erineva Maailmavaate Vimpel, tuntud ka kui WTF-Vapp ibanezile, elxle, reinule.

fänks modedele ka.
                                buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Working...
                                X